Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
GőVica34
2019-02-14 19:23:03

Sziasztook.
Anitacool te érzel valamit?
Nekem nagyon feszül a hasam alja, szúrkál, kissebb görcsöket is érzek. Duzzad a cickóm plusz viszket is basszus..
Amugy minden rendben. Nagyon jol érzem magam!
Mindenkinek nagyon szívből drukkolok!!
melyna
2019-02-14 18:55:15

Anita gratulálok neked is!
erikasz
2019-02-14 18:35:18

Edit :Huuuu...az angyalát jól fel húztál ...ebből baba lesz az biztos !:D:D
erikasz
2019-02-14 17:49:53

Lion :Hogy állsz ma ?
Fent maradt ....annyira izgulok érted !
erikasz
2019-02-14 16:18:05

Kira :Huuuu ...ez lesz már nagy ovu az igen !
Azért stagnálsz mert az ovu jön.... én meg mondtam !:)

Csajok fél tizedeket nem írom be többet ..neked sem ajánlom Kira.... el csúnyítja a görbét !
Meg a gépet is megzavarja hiába irok be 36.75 a naptárra kattintva nézzétek meg a gép mit is ír be !
Azoknak írom akik fél tizedet írnak !
Ugy hogy szebb a görbém... ha azokat írom amit a gép írt be !
Kira84
2019-02-14 09:43:06

Üdv lányok.Hát én most megint stagnálok, nagyon fura..
Andi198729
2019-02-14 07:39:37

Kedves Szilvi, köszönöm, hogy leírtad a tapasztalatodat, én is hasonlóképpen működöm, nem a tankönyv szerinti hőgörbém van-tehát leesés-emelkedés, van hogy fokozatosan emelkedik csak meg esés után, van hogy kb. 3 napig stagnál, aztán megemelkedik, ez változó, hő alapján azért is nehéz elcsípni az ovut.
Amandeen, neked is akartam már írni, hogy bízz a lombikban, hidd el, minden esélyed megvan, egyik kolléganőm esetét megosztanám pozitív példának: ő 40 fölött van, és neki is petefészek kimerülése van, plusz a férjének nem volt jó a spermaképe, nekik is lombik volt, és elsőre sikerült, van egy csodaszép egészséges kisfia. Remélem ezzel segítettem, szóval ne add fel, van remény, csak pozitívan ;-)
Andi198729
2019-02-14 07:32:34

Anitacool, nagyon köszönöm neked a pozitív gondolatokat! Nagyon bízom benne, hogy hamarosan jön a szivárványbabánk, a férjem elkezdte szedni a folandrolt, én is szedem a merckformint, inofolicot. Igazából most nem is kellene keseregnem, hiszen lecsúsztunk a peteérésről, mert legutóbb a 9.ciklusnapon volt, hajnalban, és csak aznap késő este tudtunk együtt lenni, szóval számítottam rá, hogy meg fog jönni, de most kipróbálom úgy, hogy folyamatosan együtt, elkezdve a 8. naptól, mert ovum a 9 naptól kezdve a 15-ig bármelyik napon lehet. Előtte való ciklusban szintén lemaradtunk.
A legjobbakat kívánom nektek, és ez a baba veletek fog maradni, annyira erős vagy és kitartó, nem adtad föl, és a kitartás meghozta a sikert. :) Jó, hogy neked is kiderült az IR, valószínű eddig az okozott fennakadást.

Vica, látod, minden jóra fordul, emelkedik a hőd, erősödik a csík, és ez így is fog maradni, minden a legnagyobb rendben lesz :)

Edit, neked is köszönöm a hasznos tanácsokat :)
erikasz
2019-02-14 07:30:44

Dalma :Persze 2 mm nő naponta !:)
Dalma14
2019-02-14 07:28:10

Jó reggelt! Gratulálok a babához mindkettőtöknek! :)
Nekem tegnap volt pozitív az ovu teszt, mára a hőm is megemelkedett, viszont furcsa egy kicsit, mert tegnap volt a 15. cn, de eddig nekem a 20-21. nap volt ovu. A 12. cn 14 mm volt a bal petefeszkemben a tuszo, 8 mm a mehnyalkahartya. Ennyi idő alatt meg tudott érni?

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!