Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
erikasz
2019-02-17 17:11:05

Edit : Aztaaa....ilyen magasra húztál ...!:D
Jó pihenést nektek !:)

Lion :Ugyan ez a helyzet velem ...nem tudok mire gondolni rengeteg fehér folyás van... sűrű mint a testápoló már kamillába mosakodtam ..nem csíp és szaga sincs !
Mi lehet ez ?
Már megpróbálok utána nézni !
Vagy hogy... leesett a hőm tegnap ... neked is ... olyankor testápoló szerű folyást tapasztalt sok nő .ezt olvastam már !
Lion86
2019-02-17 16:57:15

Vica, Anitacool örülök hogy (aránylag) rendben vagytok, Anitacool, szerintem te se halogasd a dokit, mert lehet, hogy a terhesség miatt máshogy kell szedned a gyógyszert, nem biztos, hogy vírusos hasmenés.

Erikasz, ma is extrém mennyiségű krémes nyákom van, hirtelen megint fertőzésre gondoltam, de az nem valószínű, nem csíp, nem viszket, fehér és szokásos az illata. A hőm meg érdekes lett, arra számítottam, hogy leesik vagy felmegy, de erre nem :D
GőVica34
2019-02-17 15:02:23

Pénteken megyek orvoshoz,irok majd nektek mi volt.Eléggé feszül meg görcsölget a hasam,vettem magnerotot.Nézegettem a hőm is a napokban,nem birtam ki,szépen magasan vagyok.
GőVica34
2019-02-17 15:00:07

Most nézem hogy ma vagyok a 18.dpo-n.:):)
Edit90
2019-02-17 14:35:52

Sziasztok!
Vidèken vagyunk anyuèknál,nem is tudlak titeket olvasni,csak este pótolom majd. A mai ès a tegnapi átszámított èrtèk,mert hamarabb èbredtem,mint szoktam mèrni. Nagyon furcsán érzem magam,tegnap nagyon fájt a derekam a bal oldalt,ma picit görcsölget a hasam,mint mensi 2.napján amikor enyhèbb,de mèg èrzem. A melleim feszülnek,sokkal jobban,mint a megszokott. Tuti minden tünetet a magas hő okoz...
erikasz
2019-02-17 14:03:31

Kira : Az ösztrogéned tökéletes azt látom..
Ha magas értékeid lennének 36.7 vagy 36.6 hőd lenne. akkor alacsony az ösztrogén ..neked átlag 36.3 -36.4 az érték az jó !:)
Szerintem az LH csúcs is meg volt...mivel leesésed 0,4 tized !
És nem ugy néz ki a görbéd mint egy PCO -nak ..tökéletes !
Még nem beszélhetünk a progeszteronról ...mivel még most fog jönni a luteláris ...nem azért pecsételsz ... más miatt !
Most azonnal állj le az E vitaminnal ..azt csak a lutelárisban kellene szedned inkább most B vitamint kéne a peteérés miatt !
erikasz
2019-02-17 13:48:32

Anitacool :Valami virust összeszedtél szerintem egyél keserű csokit az megfogja !
De.... nem a cukor gyógyszer ?
Menjél orvoshoz...ha ugy látod nem javulsz !
Kívánom mihamarabb meggyógyulj !
Kira84
2019-02-17 13:46:04

erikasz.
igen akkor szedtem a Fűrészpálmát ami kimondottan nőknek van,peteérés javító, valamint a méhpempőt,barátcserjét.
Most ebből csak a barátcserjét, E,és D vitamint szedem. Mivel leadtam 10 kg ott így a ciklusom már több mint 3 hónapja be áll 30 napra. előtte szoktam pecsételni néha ami progi hiányra utal,Szerintem most is ez van.
Viszont mivel még fogyni akarok nem akarok több mindent szedni,meg addig dokihoz sem megyek amíg nem érzem jól magam a bőrömbe. Igazából csak azért álltam vissza a mérésre is hogy lássam hogyan változik a hormon háztartásom a fogyás alatt.
Anitacool
2019-02-17 13:35:44

Jól vagyok Erikasz :-) Csak 3 napja megy a hasam :-( Nem tudom miért, semmi más panaszom nincs. De iszok ezerrel. Meg a mellbimbóim érzékenyek nagyon :-)
erikasz
2019-02-17 13:24:40

Kira :Na ne ..biztos menszi ?
Abból a hogy állsz.. ovu kinézetű a görbéd ..én nem hiszem ,hogy ez igazi menszi lesz !
Olvastam valahol... egy nő irta...PCO-IR -beteg és mikor ovu közeleg 3 ,4 napig is vérzik pecsétel ..ciklusa 70 ,80 naposak !
Nem e ovu miatt vérzel !
Mikor anó gyönyörű görbét produkáltál ...csodáltam mit is szedtél... valami pálma is volt benne ?!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!