Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Angyal :ezt is olvasd el, nem tudom hol olvastam, de ki is másoltam ide a forumba !
Basális hőmérséklet havonta - Eljárások 2018 - Konzultáció
erikasz
2019-02-17 08:07:01
Lion ,Kira :Hogy álltok ?
Lion van még a sok krémes folyás ?
erikasz
2019-02-17 07:39:20
Vica :Ne idegeskedj ...a görcs természetes nekem is volt majd négykézláb mentem a fájdalomtól .és mégis a méhben volt a bébi ultrahangon !:D
De ,most pihenj feküdj nem lesz baj ..
A munkahelyen vegyél ki szabit ...még semmit se mondj ,csak a veséd fáj görcsöl !
Mimike :Huuuuu....szuper jól fel húztál !
Jozsa :Majd meglátod milyen jót tesz az aviva torna ...a görbéden is látszani fog ...táplálkozást mondták ...hogyan kell ?
Jozsa85
2019-02-17 07:06:32
Sziasztok!
Na tul vagyok az Aviva betanulason.10-en voltunk es azzal kezdodik hogy mindenki kitolt egy adatlapot, amiben leirod hogy mit szeretnel a tornaval elerni.
Olyan 20 eves kortol voltak a csajok felfele.Sajnos azt tapasztaltam hogy az ilyen fiatal noknek mar rengeteg egeszsegugyi problemajuk van.Pcos,cisztak,mioma.Fajdalmas verzes ami 7 napig tart!Volt aki 130 napja nem menstrualt!!
En meg ultem a szonyegen a 27 napos ciklusommal amibol max. 4 nap a mensi, (fajdalom es gorcs nelkul) es kicsit furan ereztem magam..
18 gyakorlatot tanultunk meg.Nekem van Aviva konyvem es csinaltam mar itthon.Most tokeletesitettuk a mozdulatokat es szerintem fogom csinalni az ovu serkento tornat.Nagyon dicsertek.Jo elmeny volt.Bocsi hosszu lett..
GőVica34
2019-02-17 06:49:08
Sziasztok.
Köszönöm a válaszaitokat!
Igyekszem pihenni.
De az normális hogy nagyon feszül a hasam? Mintha görcsölgetne is.
Félek nehogy megint méhen kivül legyen.
Ha méhen kivül van akkor is gátolja a duphaston a vérzést?
Annyi kérdésésaggodalom van bennem.
Lehwt feleslegesen.. De az elmúlt években amik történtek...
mimike84
2019-02-17 06:48:08
Erikasz szép emelkedés, igy is maradjon :)
Én ma igy... :)
erikasz
2019-02-17 06:34:10
Nézzétek felmentem hála az Úrnak ...borzasztó sok krémes folyás van !
Anitacool
2019-02-16 20:21:49
Vica csak megnyugtatàsképp, többedik gyereknél gyakorlatilag kivédhetetlen, hogy felvedd ;-)
erikasz
2019-02-16 19:34:53
Vica :Amennyit vártál a babára ...vigyázz meg ne erőltesd magad 3 hónap veszélyes kritikus minden kismama számára ...hamar vetélés a vége forró fürdőt sem szabad....ha kivánsz valamit... bármit vedd meg...vagy kérjél !
Nagyon örülök az erős tesztnek ...akkor baj nincs !:D
Vigyázzon rád az Úr és születendő gyermekedre !
GőVica34
2019-02-16 19:14:38
Igyekszem ilyetnem csinálni. Remélem nem csináltam most rosszat! A mai tesztem majd leugrotta tesztcsik.. Sokkal. Erősebb lett mint amit Kedden teszteltem. Alig várom a pénteket! Remélem minden oké lesz.
Cickoim duzzadnak. Krémes folyás is jelen már másfél hete..
Izgulok is!
Basális hőmérséklet havonta - Eljárások 2018 - Konzultáció