Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
erikasz
2019-02-17 13:17:35

Edit :Rég jelentkeztél ...mi van veled ..jól vagy ?
Kira84
2019-02-17 13:16:59

Üdv lányok.
Hát szerintem ebből mensi lesz, tegnap is ma is van pecsételő vérzésem, A hőm is kevés,de legalább letudom zárni ezt a hónapot is.
erikasz
2019-02-17 13:16:37

Lion :Hogy állsz ?

Kira :Történt már valami ?
erikasz
2019-02-17 13:15:13

Anitacool :Jól vagy drága ...minden rendben ?
Anitacool
2019-02-17 12:58:51

Szép görbéket látok csajok, hajrá-hajrá!
Vica nekem a dokim azt mondta annak idején, hogy a progeszteron tartalmú gyógyszerek nem akadályozzák meg a vetélést, ha valami gikszer miatt történik. Fiammal szedtem is végig. Viszont soha többet nem akarok szedni külső progit.
Angyal indul a buli!
Jozsa milyen az az ovu serkentő torna?
Angyal88
2019-02-17 12:23:12

Sziasztok!
Erikasz köszönöm az infokat :)
Kicsit feljebb ment a hőm ami mensi alatt nem szokott, de ma már csak barnázok.
Így állok
Nashua34
2019-02-17 10:38:38

Nem vagyok a híve a korai teszteléseknek amúgy, eddig egész jól is bírtam, csak most a holnapi doki miatt fordult meg a fejemben. De akkor még várok :)
erikasz
2019-02-17 09:17:24

Nashua34 :Nagyon szép a görbéd !:D
...szerintem nincs értelme a 10 . napon tesztelni .
erikasz
2019-02-17 09:13:26

Angyal: Még ezt is olvasd !
A havi ciklus és a bazális hőmérséklet fázisai. Röviden a lényegről:

A follikuláris fázis. Az időszak a vérzés első napját tartalmazza az ovuláció előtt, amikor a szervezetben van. A tojás érlelésével jellemezhető. Az alapszintnek 36-36,5 fokosnak kell lennie. Tartson ilyen jelzõt addig, amíg a szecskázó nyílik. Minden nő számára ez az időszak egyedi.
ovulációs. Egy nappal az ovuláció előtt a hőmérséklet csökkenése 0,2-0,3 fok. És mindig az ovulációval, a kész tojás, amely egy spermiummal való találkozásra törekszik, és a szervezet telített progeszteronnal, a bazális index 0,4-0,6 fokig visszahúzódik. Vagyis a 37.0-37.3-at a ciklus első napjáig tartják, hacsak természetesen a lány terhessége nincs. A nőgyógyászok aktívan javasolják a szexet 5 nappal a várható ovuláció előtt. Egy ilyen kedvező időszak az ovulációig és a második napig tart. Ha ez idő alatt a spermium és a tojás fúziója nem következik be, akkor meg fog halni.
Luteális fázis, amely a menstruációig tart. A bazális hőmérséklet 37,0 ° C-on marad, és kissé magasabb. Két nappal a menstruáció kezdete előtt fokozatosan csökkenni kezd, ha a megtermékenyítés nem következik be. És akkor a jövő napján megy a szokásos havi.

Ezért figyeljen a következő jelekre, amelyek érdekes helyzetet jelezhetnek:

Az ovuláció utáni 7. naptól kezdődően a bazális hőmérséklet 0.3-0.5 fokkal csökken. Ebben az időszakban implantáció történik. Ez az, amikor egy megtermékenyített tojás megpróbál csatlakozni a méh falához. Ha egy nő az ilyen napokon észreveszi a rágóedényt a fehérneműjén, akkor ne aggódjon, néha az implantáció előfordul. Igaz, az is előfordul, hogy a vérzés több óráig vagy akár napig is fennáll. Ilyen esetekben érdemes beszélni a nőgyógyászával, mert ez a vetélés veszélyét jelentheti.
A bazális hőmérséklet csökkenése után a fokok 37-re és feljebb emelkednek.
Ha tudja, hány nap marad a becsült havi, majd a megelőző napon, a hőmérséklet csökkentése helyett átlagosan 0,2-0,3 fokkal emelkedik.
Ha egy nő és a hőmérséklet 37 fok felett van, akkor véletlenül 16 nappal az ovuláció után tesztet végezhet a terhesség meghatározására. Valószínűleg pozitív lesz.
Az is előfordul, hogy 16 nappal az ovuláció és a késés után, és a hőmérséklet nem felel meg a normának. De ne aggódj.

Néha vannak olyan helyzetek, amelyekben a basalis ütemterv eltér a többi "terhes nők" ábráitól.
Nashua34
2019-02-17 09:13:00

Sziasztok, ma kicsit lejjebb, de ez még talán nem jelent rosszat. Tegnap óta rettenetesen feszülnek a cicik. Máskor is volt már ilyen, de akkor már az ovu napjától kezdődött, és egészen kitartott a menziig. Izgulok nagyon, holnap doki. Teszteljek holnap reggel? Az még csak a 10. nap lesz, van értelme?

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!