Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sziasztok, elindult felfelé. Mellé egy jó kis fejfájás tegnap este óta. Lehet az időjárás változást érzem, meg amúgy is fejfájós vagyok, de erre kelni, igazi öröm.
Sziszi259
2019-02-15 23:15:41
Anitacool igen, én is úgy gondoltam, hogy majd nem védekezünk és majd jön egy kettőre... Ha ezt tudom nem védekeztem volna az első két évben sem. :D
Igen tudom, hogy meglesz, de lehet ez is befolyásolja a baba dolgot, a páromat is szintén. Mert mindig azt mondta, hogy nyugodtabban vállalna saját lakásba gyereket.
Remélem a 3.-ra nem kell annyit várnotok, vagy most lehetne rögtön kettő :D
Anitacool
2019-02-15 22:55:19
Sziszi tökéletesen igazad van, mi is 3 gyermeket szeretnénk és nagyon telik az idő. Az apukájuk 7 évvel idősebb nálam, úgyhogy nekem nem megnyugtató, hogy még “csak” 30 vagyok. Aki ezzel jön, hogy áhh ugyan fiatalok vagytok még, túró a fülébe! Most már nem egy, nem kettő ismerősömnek lett korai petefészek kimerülése, mire 30 lett. Ezt sem tudhatja senki előre :-( Itt a csoportban is van ilyen. Gondold el mit érezhet, mikor neki jönnek ezzel... az a baj, hogy akinek könnyen jön a gyerek, el sem tudja képzeli mit élnek át azok, akiknek nem :-(((
A lakás dolog miatt fel a fejjel, remélem most már nem kell sokat várni :-)
Sziszi259
2019-02-15 20:32:05
Anitacool igen, tudom, hogy többen vannak azok akik még többet várnak... Csak olyan elkeserítő, hogy vannak akinek egy hónap alatt összejön, van aki nem is akarja és mégis becsúszik, én /mi meg várjuk és szeretnénk és az idő meg csak telik... Tudom, hogy nem vagyok öreg a 28 évemmel, de szeretnék két gyereket, és nem akarok meghalni,mire leérettségiznek... :/
A lakás a vízművek miatt van elcsúszva, mert kellett még egy almérőt beszerelni, aztán nem lett beadva egy papír így újabb két hetet csúszik az egész. Aztán még jön az újabb értékbecslés, és utána várhatjuk a pénzt. Fárasztó, hogy már 2,5 hónapja csak várunk. A párom viszont nagyon nyugodt :D ő azt mondja, hogy majd jön a baba, ha akar és, hogy a lakás is meglesz, csak várni kell. :)
Anitacool
2019-02-15 14:38:16
Andi a saját tapasztalatom is az, hogy csak az élő, egészséges kisbabánk húzott ki a mélyből. És nem, soha nem feledjük az angyalkáinkat, de idővel megtanulunk együtt élni a tényekkel. Nekem nem ment az elfogadás, bár a férjem nagyon-nagyon-nagyon sokat segített, és bizony bevallom voltak idők, mikor hónapokon át kiskanállal kellett összekaparnia nap mint nap, mert annyira szét voltam csúszva. Soha nem lehetek elég hálás neki a türelméért, miközben ő ugyanúgy gyászolt mint én, csak máshogy. A környezet nem tud erre reagálni. A “ne keseregj majd lesz másik” borzasztó béna próbálkozás ilyenkor. Még ha valójában tényleg erre vágyunk a legjobban. Hogy olyan anyák legyünk, akik megölelhetik gyermekeiket. Szeretettel gondolok rád!
Andi198729
2019-02-15 14:24:54
Köszönöm Anitacool, hogy megértesz engem, hiszen hasonló cipőben voltunk. Az adna enyhülést, ha végre örülhetnék a második első babánknak, olyankor annyira magam alatt vagyok, hogy szinte mindenkinek sikerül már a közvetlen környezetemben, és csak én vagyok, akinek nem. Annyira kétségbe vagyok már esve, tele lemondással, keserűséggel, a hónapról hónapra átélt sikertelenség egy ördögi kör, ami mindig nagyon mélyre taszit lelkileg. Próbálok legalább 3 hónapig úgy együtt lenni, hogy 2 naponta, most igyekszem nem stresszelni magam a hőmérővel, teszttel, és májusban akkor valamerre lépni, mert nem fogom bírni lelkileg ha még kb 1 vagy 2 évet próbálkoznánk. Hiába járok pszichológushoz, és kineziológushoz, segíteni már nem tudnak rajtam. Megpróbáltam, hátha kihúznak a mély depresszióból, de sajnos nem sikerült. :(
Anitacool
2019-02-15 12:54:02
Erikasz már olyan régóta mondom, hogy hagyjátok azokat a tizedeket! Annyi hiba amúgy is van kb a mérésben és semmit nem számít a végeredményen, attól még nem látszik jobban az ovu. Én a matematikai szabályok szerint kerekítek mindig.
Edit én nem mérek, ha már beviszem a + tesztet, nem is engedi rögzíteni. Sosem mérek utána. Kellene? Doki majd március elején lesz :-) Előbb nem sok értelme van piszkálni.
Sziszi abszolút átérzem. A fiam 9 hónapba telt a veszteségünk után, de már azt hittem megőrülök. Andit nagyon sajnálom ilyen szempontból, mert tökéletesen átérzem a helyzetét. :-( Most meg már 19 hónap telt el, ami hihetetlen, sosem gondoltam volna. Ez alatt 2 gyerek is megszületik “normáliséknál”. Szóval ha folytatjuk a tendenciát, akkor a 3. gyereknél számíthatok a 29 hónapra (?!), kiakasztó.
Mondjuk a hiperfáradtság biztos nem lendít a projekten. A férjem is átlag 4-5 órákat alszik, mondjuk nálunk sajnos ha pém van annyit sem :-( :-)
A lakás dolog miért húzódik, hol akadt el?
Sziszi259
2019-02-15 12:40:47
Sziasztok!
Köszönöm kérdéseteket :) hát lelkileg most eléggé magam alatt vagyok.... Januárban lejárt az egy év, hogy próbálkozunk. De az igazsághoz hozzá tartozik, hogy sajnos sokszor nem tudtunk együtt lenni ovukor,mert mostanában állandóan délutános vagyok,a párom meg hajnalban kel, így már elég fáradt mire hazaérek... Most volt két napja ovum,de nem tudtunk együtt lenni, csak vasárnap. Szerintem ez a hónap is elúszott. Biztosan van vmi gebasz, mert ha 2-3 nappal hamarabb vagyunk együtt sosem jó.
Majd 28-án megyek a nőgyógyászhoz, hogy megbeszéljük a további vizsgálatokat. Akkor talán megnyugszom picit.
A lakás dolog is húzódik még mindig...
A meló sem jó.
Szóval ez a helyzet nálam, de nektek nagyon örülök, megküzdöttetek a piciért :)
GőVica34
2019-02-15 12:09:25
Edit szedem igen. Napi 2 tabit. Én sem mérek már. Jol vagyok. Jövő héten pénteken megyek majd orvoshoz. Izgulok hogy lásson valamit és minden rendben legyen. Ne ugy mint nyáron..
Dalma14
2019-02-15 12:02:14
Elfelejtettem írni, hogy ehettol elkezdtem szedni egy Gynex nevű gyógynövény kivonatot, egy természetgyógyász ajanlotta, kiváncsi leszek :)