Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Nashua34 :Szép a görbéd nagyon !:)
Nekem 11 .12 a luteláris.... de volt már 13 is ...most későn volt ovu !
Tudod a cukor gyógyszert szedni kezdtem ..és a mult hónapban peteérés nélküli állandó vérezgetés 5 nap szünet 5 nap vérzés igy zajlott le a ciklus, ami 21 naposra sikerült !
Hát nem érzem... hogy megakarna jönni mellem sem fáj ..néha a hasam huzódik más semmi !
Ezt olvasd el sokat tanulsz belőle ..sőt a grafikonokat is mutat hőmagasságokat.
erikasz
2019-02-18 15:47:56
Zsu333 : Szia ! Üdvőzölek !:)
Én 49 éves vagyok ..nekem még nehezebb ..volt egy missed 46 évesen.. elhalt terhességem ..de nem adtam fel... Istenre bízom a dolgot..nem kérek segitséget nődokitól !
A görbédből azt látom megtörtént az ovu .....csak most egy ösztrogén löket követi ..ilyenkor leesik a hő nagyon !
Meg azt látom ..magasak az értékeid nagyon ..erre a nődoki mit mondott ?
Vittél neki hőgörbét megmutatni ?
A magas hő a follikulárisban ösztrogén hiányt mutat ...nem tudom milyen értékeid vannak... vagy lesznek a lutelárisban... mert ha megfelelő akkor egyén függő a hőd ..de ha nem... alacsony lesz ..vagy az emelkedés 0,3 tized akkor ösztrogén progeszteron hiányt mutat a görbéd !
Reméljük nem lesz egyik sem !:)
Van másik görbéd ..hogy megnézhessem régebbi !
Andi198729
2019-02-18 14:22:59
Nashua, ezzel én is egyetértek, az én ovum is a 9-16- napig bármikor lehet. És olyan nehéz elcsípni, a hőmérő, és az ovuteszt nem mutatja egyértelműen, a nyák az pontosan mutatja de mire észlelem, és épp munkában vagyok, nem tudunk együtt lenni, akkor buktuk az egészet. Én már úgy vagyok, hogy nem mérek, nem tesztelek, próbálom a 2 naponta együttlétet, hátha az beválik, mert sokszor így maradtunk le az ovuról, hogy vártam az ovutesztre, és a hőmérőre, a nyák viszont megjelent, de semmi nem mutatta, nekem a nyáktól számítva mindig a 14. napra jön meg a menzesz. Legalább májusig megpróbálom így, aztán ha semmi, irány a meddőségi, hiába voltam már terhes egyszer, de most valahogy nem akar sikeredni. Bár azóta "elromlottam" IR-es lettem, és volt már laparoszkópos mióma műtétem, ami meg pont a korábbi terhességem "szövődménye".
Nashua34
2019-02-18 11:54:44
Sziasztok,
fogalmam sincs miért tette be Zsu hozzászólását, én ezt akartam írni:
Szia Zsu, sok sikert neked! A gyógyszerekhez nem értek, de talán a többiek tudnak segíteni.
Angyal: Nekem is írja, mert nem pont félidőben van az ovum, hanem 17-21 napig valahol. A tied meg úgy néz ki korábban van. Nem hiszem, hogy ez gond lenne.
Anitaa: jó hosszú ciklus az már biztos, de úgy látom volt ovud. A kislányodnak jobbulást!
Nashua34
2019-02-18 11:26:34
Én 44 éves vagyok, így nekem kicsit nehezebb a dolog.. De már van két gyermekem, Ő a harmadik lenne. :-)
3 hónapja próbálkozunk, Clostibegytet szedek 1 hónapja, s a nőgyógyászom látott 4 napja egy 26 mm-es domináns tüszőt uh-án. Tegnap 37.5-re felment a hőm, és erősen fájt a hasam. Mára a hőm csak 37.00.. Lehet a 17 nap is tüszőrepedés? Vagy elmaradt volna? A doki azt mondta, hogy csak akkor kell tüszőrepesztő injekció, ha hosszabb hónapokon keresztül szedjük a petesejtserkentőt. Kicsit bizonytalan ez az egész...
Anitaa: jó hosszú ciklus az már biztos, de úgy látom volt ovud. A kislányodnak jobbulást!
Zsu333
2019-02-18 10:55:23
Sziasztok Lányok!
Én 44 éves vagyok, így nekem kicsit nehezebb a dolog.. De már van két gyermekem, Ő a harmadik lenne. :-)
3 hónapja próbálkozunk, Clostibegytet szedek 1 hónapja, s a nőgyógyászom látott 4 napja egy 26 mm-es domináns tüszőt uh-án. Tegnap 37.5-re felment a hőm, és erősen fájt a hasam. Mára a hőm csak 37.00.. Lehet a 17 nap is tüszőrepedés? Vagy elmaradt volna? A doki azt mondta, hogy csak akkor kell tüszőrepesztő injekció, ha hosszabb hónapokon keresztül szedjük a petesejtserkentőt. Kicsit bizonytalan ez az egész...
Angyal88
2019-02-18 09:34:41
Jó reggelt mindenkinek!
Ma megint felébredtem hajnali 3kor, mértem egyet 36,4. Nagy nehezen sikerült visszaaludnom 5-7-ig akkor 36,8-at mértem. Nem írtam be egyiket sem.
Ezt írta a rendszer: FIGYELEM! Az eddig bevitt adataidból végzett számításaink alapján az ovulációd valódi időpontja eltér a népességi átlagtól.
Ilyen a görbém
anitaa28
2019-02-18 08:59:38
Sziasztok csajok!
Először is Anita,Vica nagyon nagyon gratulálok! Vigyázzatok nagyon magatokra!
Elég régen jelentkeztem,mert sajnálatos módon kislányom január 31-én ismét combcsonttörést szenvedett,egy csomó ideig nem tudtam mérni a hőmet,kiestünk az itthoni ritmusból,most kezdek magamhoz térni. Ma van a 69.-ik ciklusnapom,borzasztó hosszú ez a ciklus.Most megint ugrál a hőm,esik lefele 3 napja volt tojásfehérjés nyákom,most megint már semmi.
Szép görbéket látok,hajrá csajok,mindenkinek kitartást :)