Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Köszönöm szépen, remélem nektek is minél hamarabb sikerül, drukkolok :)
erikasz
2019-02-26 18:03:12
Zsuzsi :Ez egy ösztrogén löket ovu után 1,2 nap természetes ez jó jól müködik a szervezeted ...ne ess kétségek közzé bizz a testedben !
Hőgörbe : POCAKLAKÓ
Kattints rá és olvasgasd ..sokat tanulsz belőle !:)
zsuzsi09
2019-02-26 17:50:15
erikasz - igen látom, aranyos vagy köszönöm, csak ez a visszaesés aggaszt, nekem ilyen nem szokott lenni ovu után, furcsának találom. a hőm is ilyenkor alacsonyabb menszi előtt megy felmegy fenn is marad mégis megjön, úgy ahogy neked is volt a legutóbb, nekem ez is fura, hogy miért nem esik le max.menszi napján. igy még rosszabb, ha az ember nem várja, hisz fent van a hő és mégis megjön... lehet csak túlságosan figyelem magam :) nem tudom
lehet elkezdem az aviva tornát ártani nem árthat
erikasz
2019-02-26 17:48:21
Maryanne :Még hogy..... ez a legjobb ..ha utána nem vagytok együtt !
Az orosz oldalon csak az ovu előtt vannak együtt 3,4 nappal utána nem a ciklus végéig ....hogy tudjon rendesen beágyazódni és nem bolygassák oda bent a dolgot !
Én is csak lestem ...hihetetlen !:D
erikasz
2019-02-26 17:41:49
Zsuzsi :Mért vagy megijedve ?
Hiszen megtörtént az ovud a ciklus 16 napján ...ha holnap 0,1 tizeddel magasabbat mérsz a gép is oda rakja !
Nézd meg megcsináltam a görbéd
zsuzsi09
2019-02-26 16:55:58
sziasztok
Dalma- gratulálok :) szuper hír
én nem tudom mi történik a szervezetemmel, ovu fájdalom péntek és szombat, de ezt a hő nem igazolja, vártam feljebb-e megy, de valahogy nem akar. azt veszem észre hónapról hónapra kijebb tolódik az ovu.....
ma igy állok:
Maryanne
2019-02-26 15:57:53
Erikasz, 14. napon voltunk együtt, és a 15. napon volt nyák... hát ja, határeset, de azért még pici esély van :)
erikasz
2019-02-26 15:47:35
Maryanne :Most olvastam vissza ..ha 15 napján együtt voltatok szuper azok a katonák jók ..!!!:D
erikasz
2019-02-26 15:33:11
Dalma :Mondtam én ...szívből gratulálok ..vigyázzon rátok az Úr !:D:D
Maryanne :Mikor voltatok együtt férjeddel 3 napja ?
Neked ovu még nem volt berakva ..a rendszer most rakta be ..csak állitólagos ovu volt !:D
Lion86
2019-02-26 14:07:07
Azért is ovu után 7 nappal kell, mert akkor van a progeszteronszint csúcsa, utána, ha nem történik megtermékenyítés, a 7. nap után elkezd szép lassan csökkeni a szintje. És ezért van az is, hogy nagyjából a 8. napon ugrik a hő, ha sikerült, mert a beágyazódás általában a 7. napon kezdődik és ilyenkor újra beindul a progeszteron termelődése erőteljesebben. És ez azért érdekes, mert ha már a 7. napon is alacsony, akkor megnehezíti a beágyazódást, tehát ezért van kiemelt jelentősége ennek a napnak.