Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Nashua :Neked nincs hormonális problémád !
Nehogy félre érts !
Van olyan az LH teszt pozitiv és mégsem történik meg az ovu ...mivel a hő nem igazolja !
Neked éppen forditva van ..lehet neked negatív.. mivel nem mindenkinél jó a 25 ml 10 ml 40ml 50ml LH teszt legtöbb nőnél a 25 ml válik be ...de viszont van egy kor mikor az sem jó !
Nashua34
2019-03-03 09:23:41
Mára nyák is van. Talán a vérvétel úgyis kimutatja, ha van valami hormon probléma. Most már csak biztosnak kell lennie az ovunak, aztán hívom is az asszisztenst az új időpont miatt.
erikasz
2019-03-03 09:20:12
Nashua :Az LH teszt csak a hővel és a nyákkal érvényes !:D
Mit jelent ,ha a nyák és a hő jelzi az ovut az LH teszt nem ér semmit !
Hiába van pozitiv LH teszt... ha a hő és a nyák nem felel meg az ovunak...annak hormonális oka van ...igaz ?
Nashua34
2019-03-03 09:01:35
Lehet, hogy így lesz Erikasz, nagyon kíváncsi vagyok holnap mit mérek :) lehet, hogy tényleg előbbre jött, végül is nem baj, voltunk együtt apával, meg még ma is elkapom, biztos ami biztos :)
erikasz
2019-03-03 08:58:46
Nashua34 :Ne nevettess ...ez az ovu -volt 0,5 tized emelkedett !:D
Mondtam azért volt negativ az LH teszt... pár nappal előbb kellett volna csinálni!
Nashua34
2019-03-03 08:32:38
Jó reggelt! Feljebb ment, de azért ez még elég alacsony hő. Most már 7 hónapja hőmérőzök, soha nem volt ilyen korán ovu, nagyon kíváncsi vagyok mi lesz ebből!
Jozsa gyönyörű ez a görbe, azért még ne írd le ezt a ciklust, drukkolok!
erikasz
2019-03-03 06:45:44
Jozsa85 :Nem minden esetben esik le a hő ...neked szépen a 37.0 -van babára utal a 10 DPON !
Szép a görbéd és stagnálás a sok van benne ...a teszt korai volt még ...és ha a ciklus 12 napján tört ki a pete akkor még csak a 9 DPON vagy arra nem gondolsz !
Jozsa85
2019-03-03 06:39:19
Sziasztok!
Nagyon szep a gorbem de sztem most nincs baba.A mult honapban ilyenkor volt egy nagy leeses, es pozi is volt ra egy napra a hcg teszt.
Szep napot Mindenkinek!
erikasz
2019-03-03 06:22:24
Jó reggelt !
Én ma igy
Nashua :Mennyit mértél ?
Kira :Te mennyit ?
Zsuzsi :Na felment a hőd ?....szerintem ma magasat mérsz a stagnálás ovu kezdete !
Nashua34
2019-03-02 23:22:59
Erikasz: eddig jo volt a teszt, most fogalmam sincs mi lehet. Totál negatív volt ma is, mert mégis csak csináltam egyet, sok van még. Viszont hol a jobb hol a bal oldalon egész nap szúrt a petefészkem. Nyák sehol semmi, méhnyakat nem tudom, mert voltunk együtt a férjemmel, ilyenkor nem vizsgálódok. Talán a hőm majd mutat valamit holnap.
Nehogy félre érts !
Van olyan az LH teszt pozitiv és mégsem történik meg az ovu ...mivel a hő nem igazolja !
Neked éppen forditva van ..lehet neked negatív.. mivel nem mindenkinél jó a 25 ml 10 ml 40ml 50ml LH teszt legtöbb nőnél a 25 ml válik be ...de viszont van egy kor mikor az sem jó !