Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Andi198729 : Nem minden terhesség egyforma ...még az érzés sem ...ebben tévedsz !
Van olyan semmit sem érzel én 3 gyermeket szültem és egyik sem volt egyforma ...volt egy 4 . terhességem az is más volt ..de sajnos elvesztettem 8 hetesen !
Mensi mind a 3 terhességemmel jelentkezett ...addig mig meg nem mozdult !
Józsi fiammal ugy vettem észre ,hogy sehol sima krémest nem láttam és mégis mintha a számba lett volna az íze !
Mikor síkerült venni 9 és fél krémest ettem meg !:)
El sem hittem ...csak ettem és ettem !:D
Gergővel meg a csípős paprikát ettem folyamatosan ...nem bántam csak égjen a szám, még magába is ettem a legcsípősebb cseresznye paprikát !:)
Ivettel egyből hánytam rögtön ...hogy megfogant a szülőágyon is !
A negyedik terhességemmel ...a lapcsánkát éreztem az illatát !
Nem lesz menszi ...nem fog az jelentkezni 9 hónapig !
erikasz
2019-03-30 20:29:46
Zsuzsi :Nem hiszem ...hogy megjönne lehet a beágyazódási klip !
Azért mert a luteláris kevés még ha a 16 cikl nap akkor is 8 DPO vagy!
Nyugi már ....ne idézd elő a menszit idegeskedéssel ...kapjál be egy C 500 vitamint !
zsuzsi09
2019-03-30 19:48:19
sziasztok
nálam is csak ido kérdése hogy megjojjon, így állok:
erikasz
2019-03-30 15:46:53
mistimi :Én nem is ugy értettem ..mintha bántani akarnád őket !:D
Te értettél félre !:)
ilyen a testünk korán van peteérés ..rövid a ciklus ...ezt igy adta a természet ..de ez is normális 21 - 35 ig ez természetes !
De viszont a méhnyálkahártya feltud épülni gyorsabban ..a beágyazódáshoz csak minden ásványi anyagnak vitaminnak meg kell leni-e ahoz a szervezetnek !
mistimi
2019-03-30 13:03:03
Erikasz: csak egy kérdés volt, nem megbántani akartam amit írsz.
De pl amit Jozsa85 is ír, hogy 7mm nem túl jó, bár elvileg ha jól tudom ennyi a minimum aminél pl. lombiknál beültetés van, de ugye mondják h a szerkezete is nagyon fontos, h 3 rétegű legyen. És ugye azért ennek idő kell, h fel tudjon épülni. De ugye kivételek mindig vannak...
erikasz
2019-03-30 12:59:46
mistimi :Bocsánat ciklus 21 napos menszi 3,4 napos volt mindig utána a pecséteket ami tart 2,3 nap ,azt nem irom be !
erikasz
2019-03-30 12:56:04
mistimi :Nem ...hiszem el amit írsz ...nekem 21 napos menzi világ életemben és 3 egészséges gyermekem van !
Most lettek hosszabbak a ciklusaim ..mivel a korban benne vagyok !
Meliko78
2019-03-30 12:35:55
Nekem soha nem mondtak hogy vékony a nyalkahartyam
Jozsa85
2019-03-30 12:09:22
Mistimi
Nekem 4 napig tart de a vege mar nagyon keves.Eddig 28 napos ciklusaim voltak, es mindig pecseteltem mensi elott mar 3-4 nappal.Most szedem a d vitamint es e vitamint, es rovidebbek lettek a ciklusaim.Viszont a d vitamin hatasara megszunt a pecseteles es magasabb hoket is merek.
A nyalkahartya eddig max. 7 mm volt, ami keves babahoz..Meddosegibe jarunk.
Meliko78
2019-03-30 10:28:47
Mistimi nekem 5 napot tart de kétnapos pecsételés 25,26,27 naposak a ciklusaim és általában 9,10 napon ovulalok úgyhogy van idő ! Mikor az ovu később van akor a ciklus is tolódik
Van olyan semmit sem érzel én 3 gyermeket szültem és egyik sem volt egyforma ...volt egy 4 . terhességem az is más volt ..de sajnos elvesztettem 8 hetesen !
Mensi mind a 3 terhességemmel jelentkezett ...addig mig meg nem mozdult !
Józsi fiammal ugy vettem észre ,hogy sehol sima krémest nem láttam és mégis mintha a számba lett volna az íze !
Mikor síkerült venni 9 és fél krémest ettem meg !:)
El sem hittem ...csak ettem és ettem !:D
Gergővel meg a csípős paprikát ettem folyamatosan ...nem bántam csak égjen a szám, még magába is ettem a legcsípősebb cseresznye paprikát !:)
Ivettel egyből hánytam rögtön ...hogy megfogant a szülőágyon is !
A negyedik terhességemmel ...a lapcsánkát éreztem az illatát !
Nem lesz menszi ...nem fog az jelentkezni 9 hónapig !