Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Anita34 de jó, hogy jelentkeztél! Örülök, hogy jól vagytok, éppen a napokban jutottál eszembe! Végre én is csatlakoztam az Anita mami klubhoz, több mint 1.5év után :-) (Ha speckó karaktereket akarsz használni pl kisebb nagyobb jel, akkor szokott ilyet csinálni ez az oldal, hogy a szőveget utána nem jeleníti meg.)
Sziszi pedig annyira szurkoltam! :-( Sajnálom, hogy megjött..
Andi hallottál már az intim kehelyről? Én azt használtam az első szülésem után, így sosem volt gondom a tamponra ;-) Sosem térnék vissza rá! Csak azért mondom, mert látom neked ez is stresszfaktor. Esetleg adj neki egy esélyt! :-) Hallottam, hogy valaki arra is használta, hogy együttlét után feltette, így nem tudtak kifolyni a katonák. Nem tudom ezt próbálta-e itt valaki.
Erikasz ejj, hát vigyázzál magadra!
Jozsa, kívánom, hogy így maradjon 9 hónapig :-)
Jozsa85
2019-03-29 10:25:34
En elegedett lennek ezzel a 36.8-as hovel mondjuk 9 honapig.. ;)
Andi198729
2019-03-29 09:55:50
Sziszi, sajnálom :( Hidd el tudom milyen érzés, mikor én is minden hónapban reménykedem, és megjön, én is felteszem dühösen és őrjöngve a kérdést, hogy miért?? Amikor tudom, hogy jókor vagyunk együtt, ovuteszt, hőmérő minden, és mégse :( Szerintem én is hasonló sorsra jutok megintcsak, mint mindig, megszoktam már, hogy állandóan megjön. Hiába vagyunk együtt. Vettem egy doboz tampont, mert kifogytam belőle, mondván, úgyis megint kelleni fog. Még ugyan nincs itt az ideje, de máris ideges vagyok, hogy majd megint meg fog jönni, akkor mindig kiőrjöngöm magam, aztán meg keservesen zokogok, hogy miért nem sikerül? Aztán összekaparom magam, elkezdek újból reménykedni, hogy akkor újra próbálkozunk, de sokszor azt érzem, nincs értelme próbálkozni, a legutóbbi menzesz után is azt éreztem, mert ovuteszt és hő alapján jókor voltunk együtt, és mégis megjött. Szerintem várnunk kell az inszemre vagy a lombikra, talán azzal majd összejön, de természetes úton nem akar.
Sziszi259
2019-03-29 09:29:31
Sziasztok!
Megjött... Szomorú vagyok. Nem értem. Jókor voltunk együtt. Nem értem miért ilyen kicsi az esély egy alkalommal? és akkor most újra egy hónapot várhatok, hogy kiderüljön mi van. De azt sem értem, hogy most meg miért lett 16 nap luteálisom...
Nah mindegy... Megyek délután dolgozni, nem sokára jön a glamour is,majd az is eltereli a figyelmemet.
Meliko78
2019-03-29 07:31:40
Igen az ovu teszt is erősödik bízom benne hogy lesz ovum
erikasz
2019-03-29 07:30:12
Meliko78 :Ez szuperrrr ...
Jó magasra húztál... 0,3 esés 0,3 emelkedés mindjárt ovu !:D
erikasz
2019-03-29 07:25:58
Anita :Huuuu...de elszaladt az idő Jézusom !:)
Nagyon örülök ..hogy minden rendben veletek !
Olyan jó hogy jelentkeztél és tudom jól vagytok !:D
Vigyázzon rátok az Úr !!
Meliko78
2019-03-29 07:19:03
Jó reggelt ! Így állok ma haza költözik a párom
Anita34
2019-03-29 07:18:49
Köszönöm szépen Erikasz, igen minden rendben! Csak ez a telefon valamiért lehagyja a felét annak amit írok.....
Szoktalak még most is olvasgatni Titeket. Nagyon drukkolok mindenkinek hogy teljesüljön a vágya.
erikasz
2019-03-29 07:16:50
Anita :Köszönöm !:)
Te hogy vagy ?
Minden rendben ?
Olyan régen jelentkeztél !:(
Sziszi pedig annyira szurkoltam! :-( Sajnálom, hogy megjött..
Andi hallottál már az intim kehelyről? Én azt használtam az első szülésem után, így sosem volt gondom a tamponra ;-) Sosem térnék vissza rá! Csak azért mondom, mert látom neked ez is stresszfaktor. Esetleg adj neki egy esélyt! :-) Hallottam, hogy valaki arra is használta, hogy együttlét után feltette, így nem tudtak kifolyni a katonák. Nem tudom ezt próbálta-e itt valaki.
Erikasz ejj, hát vigyázzál magadra!
Jozsa, kívánom, hogy így maradjon 9 hónapig :-)