Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
mistimi
2019-03-30 09:52:27

Sziasztok! Én ma így. Még tart a menzi bàr ez már az utolsó nap, jó magasat mértem de nem lep meg mert úgy keltem h folyt rólam a víz kb és a fejem is nagyon fájt. Remélem nem kaptam el semmit...
Ami nekem feltűnt Jozsa és Meiko görbéin az az h rövid 3 napod a menzitek? Nekem hétfőn jött meg és most szombat az utolsó nap... illetve h a ciklusotok is rövid, így van ideje normálisan felépülni a nyàlkahártyátoknak, nem azért rövid a menzitek is mert ennyi idő kevés a nyálkahártyának?
Meliko78
2019-03-30 08:34:21

Majd később ovutesztelek hogy mizu van
Meliko78
2019-03-30 08:33:38

Sziasztok! Én ma így
Jozsa85
2019-03-30 08:14:26

Nalam semmi extra.Sztem ma meg fog jonni.
Megyunk veteran autos talalkozora.Van egy regi autonk. ;)
erikasz
2019-03-30 08:02:13

Jozsa .Meliko78, Zsuzsi hogy álltok ?

Meliko78 :Szép pozítiv az LH teszt !:D
erikasz
2019-03-30 07:41:24

Maryanne : Azt az egyet már megtanultam ...a pete érleléséhez magas hőnek kell lenni a ciklusban ...akkor tejesen meg van érve és fogamzó képes !
Mindenkinek más ez egyén függő ...van akinek 36.4 ,36.5 .36.6 ,36.7 ez a minimum ettől magasabb pajzsmirigy probléma van !
A jó Pap is holtig tanul !:D
erikasz
2019-03-30 07:30:17

Maryanne :Én ebből a görbéből azt látom amit a rendszer ...mintha igazán ovu lett volna a stagnálás után esés , 0,4 tized emelkedett 4 nap fent is állt ...érdekes !
Utána megint leesett és felugrott leesett és folyamatosan emelkedik ..és még most lesz ovu a mai nap ha beadod az injekciót !
Értem... te poénkodtad !!:D
Maryanne
2019-03-30 07:14:54

Jozsa, a serkentésre Gonal F nevezetű adagolós tollinjekciót kellett minden nap beadnom, mellette pedig a Suprefact-ot (ezt már régóta, a menstruációm előtt 1 héttel el kellett kezdeni). Ezeket tepnap kellett utoljára beadni, ma este tüszőrepesztőt kell, holnap pedig semmit. Lesz 1 nap szünetem, amikor végre nem kell lőni magam, de utána megint kapok majd valamit, az tuti hogy progeszteront a visszaültetéstől, de hogy a leszívás és a visszaültetés között van e valami azt még nem tudom.

Erikasz, a doki így felsorolta, hogy mit kell vinni, azt már csak én poénkodtam rá neki, hogy ezekből a férj a legfontosabb, nehogy otthon felejtsem :)
Amúgy a grafikonom ilyen, azért vannak benne ingadozások, de nagyjából a közép hőmérsékleten vagyok. Éjszaka még közbe előfordul hőhullám és reggelre leizzadva ébredek.
erikasz
2019-03-30 06:51:00

Én ma igy :)
Jobb a lában ...flektor géllel lekentem ..már tudok járni ...fájdalom csillapitót nem vettem be ..mert a mérés nem jó akkor !

Maryanne :De szuper 3,4 tüsző ez kiváló ...'100% -os siker lesz !:D
A doki mondta ?
Hogy az utolsót ne hagyd othól !! :D:D:D
Jozsa85
2019-03-30 06:22:42

Maryanne!

Nagyon varom mindig a hireidet.Erdekes vegig elni veled a folyamatot.A tudzok serjentesere milyen szert kaptal?Szuri v. tabletta?

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!