Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sziasztok!
Voltam ma ultrahangon, megnézte a doki, hogy növekednek a tüszőim. Azt mondta, nagyon szépek, jól megnőttek, mindkét petefészkemben kb. 3-4 db érett tüsző van! Szóval hétfőn petesejt leszívás!!!! Vicces volt a doki, felsorolta mit kell vinnem: papucs, hálóing, férj!!!! :D A harmadik a legfontosabb, remélem nem felejtem itthon! :D
Holnap be kell adnom még a tüszőrepesztő injekciót, amit percre pontosan határoztak meg, hogy mikor.... persze szerencsétlenségemre pont dolgozok, szóval egy kicsit körülményesebb lesz a helyzet, de muszáj lesz megoldanom.
erikasz
2019-03-29 17:07:33
Nashua :Migrén ellen ...én mindig a nózit használom ..mert a mentolos szünteti a fájdalmat ...ha mentateát főzöl és felé hajolsz beszivogatod az is megszünteti ...próba szerencse !
Dalma14
2019-03-29 16:30:18
Nashua: 5 hetesen voltam eloszor, akkor egy 7,3 mm petezsak volt, most 17 mm körül van a baba :)
Nashua34
2019-03-29 15:59:49
Meliko, nagyon jól csinálod, csak így tovább! Ezek mindegyike nagyon jó, nem szabad semmibe se beletörődni. Biztosan segíteni fog valamelyik. Nem baj az sem, ha kicsit kitomboltad magad, így legalább le tudtál higgadni, ez még akár jót is tett.
Meliko78
2019-03-29 15:53:03
sziasztok ! lányok mindenki pozitivan én is azt teszem peddig engem nagyon sokkolt a vér eredményem . Az egész csaladnak üvöltöttem mint akinek el mentek otthonrol . A középsö fiam mondta is az öcsének gyere menjünk innen mert anyu meg bolondult :) De most ujra reménykedem hiszen még nincs veszve semmi amig a petefészkeim müködnek ! el kezdtem inni az infolicot, D vitamint ,selént, omega 3 at és 160gr széndidrát diétat és bizom benne hogy segiteni fog . Na meg vettem conceive sikositot arrol sok jót hallotam tehát mindent meg teszek a siker érdekében
Nashua34
2019-03-29 15:43:54
Sziasztok lányok!
Dalma: minden rendben lesz, a lényeg, hogy a babád egészséges, szépen fejlődik. Ne idegeskedj, csak erre koncentrálj, aztán írd meg mi volt!
Voltál már korábban is UH-n, vagy ez volt az első?
Andi, Edit: én továbbra is azt javaslom, hogy az urak menjenek el sperma vizsgálatra, aztán utána jöhet az átjárhatósági. Tényleg mindent megtesztek, és lehet hogy ezek közül lesz valamelyikben a bibi.
Erikasz: jó, hogy elmentél dokihoz, itt a hétvége legalább valaki megnézte, hogy nincs eltörve! Pihengess :)
Lion: én majd április 13-án megyek az első UH-ra, akkor kb. 7 hetes leszek. Durva ez a várakozás, de nem panaszkodom. Kivéve erre a csodás időre, ami meghozta a migrént, de nem merek rá semmit se bevenni :(
erikasz
2019-03-29 15:40:06
Lion :Végre ...minden rendben veled ..!
Többször írtam ..de nem is jelentkeztél ...se te ,se Kira !:(
Egy kiskanálért nyúltam a konyhaszekrény fiókba és a fiók alja kihúzta a nagy kuktát ...én voltam a hibás... mert gondolhattam volna ..azért nem jön ki, mert be van akadva valami !:(
Most fog sikerülni ,azért mert nem is gondolsz rá !
De.. most már ugy érzem a férjed megtörődött ....ha már azt mondja hogy hamarosan lesz baba !
Lion86
2019-03-29 15:17:04
Erikasz, jobbulást kívánok. Örülök, hogy legalább eltörve nincs, bár még jobb lenne, ha meg se történt volna a baj.
Lion86
2019-03-29 15:15:29
Sziasztok!
Köszönöm az érdeklődést. Őszintén szólva mostanában nem volt kedvem írni, kissé kiábrándult vagyok.
Engem az első egy évben rettenetesen stresszelt, hogy hiába a jó időzítés (vagy akár pozitív teszt), mindig megjött. Meg az is, hogy 75 és 34 napos között bármilyen ciklushossz előfordulhatott. Aztán az elmúlt fél évben már csak tudomásul vettem, hogy megjött, aztán ment tovább az élet. Mondjuk ebben a fél évben már nem volt 32 naposnál hosszabb ciklusom és mindig volt peteérés. A legutóbbi vitánk óta a férjemmel meg valahogy szinte teljesen lemondtam már a dologról. Persze reménykedek még kicsit, de nem viszem túlzásba azt sem. Utánanéztem az örökbefogadásnak, hát egy egészséges újszülöttre kb. 5-6 évet kell várni. Azt hiszem ebbe nem vágunk bele.
Az érdekes az, hogy mostanában anyukám (ami meglepő, mert ő a főnököm is és nem annyira "szeretné" a munka miatt, ha megint szülnék) és a férjem is azt mondogatja, hogy hamarosan lesz baba, pedig eddig nem nagyon foglalkoztak velem ebben a témában. Pont akkor, mikor engem meg már lassan abszolút nem érdekel :D
Edit, nem vettem észre mellékhatást, talán csak annyit, hogy néha kicsit kalapál a szívem, ez máskor is volt (csak ritkábban), de nem biztos, hogy összefügg a gyógyszerrel.
Dalma, várom a fejleményeket, szorítok, hogy minden rendben legyen :)
Többi kismama, mikor mentek UH-ra? Bocsi, ha írtátok, el vagyok kicsit veszve :)
Sziszi, sajnálom, hogy megjött.
Meliko, nagyon jó hír, hogy hazaköltözik a párod, a siker sem fog sokáig váratni magára szerintem :)
Drukkolok mindenkinek, aki a luteálisban van :)
Görbém azért van valamennyi, utálom, ha nem tudom merre hány méter és mikor számítsak mensire. A nyák szerint még biztos nem volt ovu. Legutóbb a 13. napon volt, ami az eddigi legkorábbi (eddig 16-20 között volt átlagban, de volt 26 és 35. napon is).
erikasz
2019-03-29 15:13:49
Csajok most jöttem a balesetiről ...nincs eltörve de zúzódás az van ..most kezd fájni nagyon !:(
Pihentetni kell jegelni és felpóckolni ...még jó hogy tegnap minden ablakot megpucoltam és függönyt mostam !
Dalma :Örülök hogy minden rendben van a picivel !
De ,mi is lehet az a másik ...!:(
Sziszi :Nagyon sajnálom !:(
Anitacool :Jó egészséget a húgodnak ....Vigyázzon rájuk az ÚR !
Edit :Nagyon sajnálom .....!:(
Ugy drukkolok mindenkinek aki itt van ...Áldja meg az Úr a csodával !
De már lettek kismamáink végre... hosszú idő után egymást követően ..már ez is csoda ...de lesznek még az tuti !:)
Lion :Mi van veled ?
Mért nem jelentkezel ..legalább egyszer ..tudjuk minden rendben veled !!:(
Voltam ma ultrahangon, megnézte a doki, hogy növekednek a tüszőim. Azt mondta, nagyon szépek, jól megnőttek, mindkét petefészkemben kb. 3-4 db érett tüsző van! Szóval hétfőn petesejt leszívás!!!! Vicces volt a doki, felsorolta mit kell vinnem: papucs, hálóing, férj!!!! :D A harmadik a legfontosabb, remélem nem felejtem itthon! :D
Holnap be kell adnom még a tüszőrepesztő injekciót, amit percre pontosan határoztak meg, hogy mikor.... persze szerencsétlenségemre pont dolgozok, szóval egy kicsit körülményesebb lesz a helyzet, de muszáj lesz megoldanom.