Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Maryanne :A Jó Isten legyen veled utadon ...és segítsen amiben csak kell !
Hogy minden sikerrel járjon....és legyenek sok érett petécskéid !:D
Mert csak ő tud adni és elvenni is !
Maryanne
2019-03-31 14:51:32
Erikasz, a tüszőrepesztő injekciónak 36 óra múlva van hatása, tehát holnap reggelre, amikorra mennem kell. Viszont durván megjelenik a nyák is, ma reggel tapasztaltam, nem kis adagot. A hő pedig hiába mutatott esetleg ovulációt a leesés miatt, ez valójában nem történt meg, voltam a héten 2x is ultrahangon, megvoltak a tüszők. Én úgy gondolom, hogy ez tényleg csak a szervezetnek valami féle memóriájából adódik, hogy olyan volt mintha ovulációm lenne, akkor amikor valójában lenni szokott.... de lehet ez egy nagy hülyeség :)
Holnap megyek a petesejt leszívásra, drukkoljatok, hogy minden rendben menjen és legyenek sokan a petécskéim. :)
Maryanne
2019-03-31 14:51:31
Erikasz, a tüszőrepesztő injekciónak 36 óra múlva van hatása, tehát holnap reggelre, amikorra mennem kell. Viszont durván megjelenik a nyák is, ma reggel tapasztaltam, nem kis adagot. A hő pedig hiába mutatott esetleg ovulációt a leesés miatt, ez valójában nem történt meg, voltam a héten 2x is ultrahangon, megvoltak a tüszők. Én úgy gondolom, hogy ez tényleg csak a szervezetnek valami féle memóriájából adódik, hogy olyan volt mintha ovulációm lenne, akkor amikor valójában lenni szokott.... de lehet ez egy nagy hülyeség :)
Holnap megyek a petesejt leszívásra, drukkoljatok, hogy minden rendben menjen és legyenek sokan a petécskéim. :)
Andi198729
2019-03-31 13:04:41
Köszönöm szépen Erikasz, te olyan jól értesz ezekhez a dolgokhoz, olyan jól ki tudod értékelni a görbéket :) Jó hozzád fordulni tanácsért ;-) Én is úgy gondolom, hogy a 14. v. a 15. napon lehetett ovum. Most még ha nem is sikerült esetleg, akkor is jó látni hogy ovuteszt, és hő alapján volt ovum, és még szép a hő, de persze ez nem jelenti azt, hogy sikerrel is jártunk. Szeptemberig mérek, ovuteszt,hátha egyszer sikerül, és úgy lépünk inszem/lombik irányába, mert akkor már tudatosul bennünk, hogy nem fog összejönni spontán, ha mindig az esélyes napokon próbálkozunk,és nem sikerül.
Józsa, örülök, hogy ilyen pozitív a hozzáállásod, így is kell ;-) Szerintem csináld az ovuteszteket, mérj hőt, és így mindig adjátok meg az esélyét, ha pár hónapig így se történik semmi, akkor léphettek ti is tovább, inszem vagy lombik irányába. De persze ezt nektek kell eldönteni.
Meliko, szerintem is tegnap lehetett ovud, az ovus vérzés volt, remélem az esélyét megadtátok ;-)
erikasz
2019-03-31 10:14:40
Meliko78 :Akkor az már tegnap megtörtént .....!:D
erikasz
2019-03-31 10:12:38
Jozsa :Feküdj a napra természetes D vitamin ...az a tökéletes ..de szedjed is a D vitamint ..meg lesz az eredménye !
Mindig a napon voltam mikor terhes lettem ..uborkát kötöztem munka után párommal gordonos uborkát csináltunk ..kapáltam mindig a szabadban voltam !
Egyed a banánt, édesburgonyát a napi A vitamin fedezi 1 közepes burgonya ....B vitamin előrébb hozza a peteérést ,rágcsálj állandóan magvakat mogyi ,tökmag dió ,mazsola az a szervezetet fetúrbózza ,de mérsékel mert hizlal !
És szedjed a terhesvitamint is A-Z mama én ezt szedem olcsó és kitűnően érzem magam tőle ..anó én ezt szedtem csak !
Meliko78
2019-03-31 10:04:20
Ja és az el felejtettem mondani nektek ,hogy a tegnap volt egy kis vérzésem is
Jozsa85
2019-03-31 09:57:09
Hat Lanyok!
Igazabol tudom hogy a d vitamin hiany miatt nem sikerult eddig.Most szedem folyamatosan es bizok benne hogy segit felepiteni rendesen a nyalkahartyat.Ha tovabbra is szepen radolgozunk amikor kell, akkor most mar elobb utobb csak sikerulni fog..Aprilusba ha nem kuldenek vervetelre a meddosegiben, akkor nezetek egy D vitamin szintet maganban.
erikasz
2019-03-31 09:46:19
Andi :Én ugy gondolom hiába volt pozitív a teszt akkor is a 14-15 napján távozott a tüsző a petefészekből mivel 0,2 tized emelkedett van ...akkor be is indult a progid !:)
A folyamatos emelkedés is nagyon jó... nem halt meg a tüsző a fogantatásra meg volt az esély ....0,7 tized emelkedett tökéletes !
Leesés meg volt a DPO 4 és DPO 6 napján azóta stagnál holnap leesésre számithatsz....örülj neki ...vagy stagnálás !:D
Andi198729
2019-03-31 09:31:06
Köszönöm Erikasz, végülis nem tudom mikor is volt pontosan ovum, a 12. ciklusnapon este már pozi volt, és másnap a 13. ciklusnapon délelőtt, a 14. en már negatív, a fertilityfriend a 14. napra tette az ovut. Olyan sokszor csalódtam már, hogy nem igazán bízom benne, hogy összejött :( Majd meglátjuk.
Józsa nagyon sajnálom, hogy megjött :( Gondolom milyen dühítő lehet, hogy tudod, hogy jókor voltatok együtt, és most sem jött össze.
Meliko, tuti, hogy megvolt az ovud, ha az időzítés is jó volt akkor megvan minden esély a babára ;-)
Hogy minden sikerrel járjon....és legyenek sok érett petécskéid !:D
Mert csak ő tud adni és elvenni is !