Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Andi198729
2019-03-29 14:24:06

Dalma, az sajnálatos lenne, ha másik baba lenne szívhang nélkül. :( De lehet más is, amit nem tudott jól kivenni, pl. mióma, hematóma, de Isten őrizz, hogy megijedj, nem akarlak ijesztgetni! Nővéremnek hematómája volt, de hálistennek felszívódott neki. De majd többet tudsz a következő UH-n, addig viszont ne idegeskedj, örülj a picurnak, akinek már dobog a kis szívecskéje :) Milyen csodálatos dolog is az, emlékszem amikor anno az én picuromnak is volt szívhangja, örömkönnyek gyűltek a szemembe, de szeretném újra átélni azt a pillanatot... de egyelőre várat magára. Az az érzésem, hogy ez a hónap sem sikerült, nem érzek semmit, igaz még a 7. v. 8 DPO-n lehetek, de ismerem a tüneteket, anno nagyon szúrkált egyik oldalon, és a nemvárt környékén feszültek a melleim, és viszkettek. És amikor ezt nem érzem, onnan mindig tudom, hogy menzesz lesz a vége. Szerintem készülhetek újra a menzeszre.

Anitacool, nagyon köszönöm a húgod terhesgörbéjét, és a húgodnak is, hogy hozzájárult, jó hogy ilyen pontosan, és részletesen le van írva minden, gyűjtöm a tapasztalatokat, hogy melyek azok a napok, amikor esélyes lehet a baba. Ha ovu előtt voltak együtt pár nappal, akkor szerintem kislány lesz, de majd kiderül.

Meliko, az ovutesztet pozitívnak látom, de csinál még holnap, hogy esetleg erősebb lesz-e.

Edit, eszemben voltál, hogy hogy vagy, gondoltam is, hogy írok, hogy megkérdezzelek, de aztán jelentkeztél. Teljesen megértelek, hogy érzel, milyen ez a csalódottság. Én is ezt élem át. Számomra is érthetetlen, és felfoghatatlan, hogy ha van ovu, és jókor történik az együttlét, akkor miért nem terhesség a vége, miért menzesz? Nagyon idegesítő tud lenni. Az biztos, hogy én is meg fogok zuhanni, ha ezúttal is megjön, már legutóbb is elment a kedvem a próbálkozástól. Mert nem látom értelmét, tesztelek, hőmérőzöm, jó időben történik az együttlét, és mindig menzesz a vége, ebből nagyon kezd elegem lenni, legjobb ha megvárjuk az inszemet.
Meliko78
2019-03-29 13:48:42

A mai ovu tesztem
Meliko78
2019-03-29 13:48:01

https://kepkuldes.com/image/6tH0wF
Dalma14
2019-03-29 13:47:33

Sziasztok! Reggel voltam ultrahangon, 8’hetes múltam szerdán. Az a helyzet, hogy lehet, hogy ikrek/ vagy annak indult. Kedden vissza kell mennem a kórházba, ott jobb az uh. A “fő” baba teljesen rendben van, van szív hang is. Viszont mellette látott vmit, ami vagy ödéma vagy baba, de ott nincs szívhang. Kedden majd írok, hogy mit tudtunk meg :)
Sziszi259
2019-03-29 12:02:03

Már arra is gondoltam, hogy lehet a nyákkal van baj, mert nekem sosincs olyan nyúlós, inkább csak vizes. Ill azt tudom, hogy a hüvelyfloram fel van borulva. Arra most vettem ilyen bogyót. De mensi alatt szerintem nincs értelme használni, úgyhogy a másik felét majd jövő héttől használom el.
Alig várom a vizsgálatok végét, hogy legalább tudjam ott nem stimmel-e valami
Edit90
2019-03-29 11:54:09

Sziasztok!
Anitacool: Köszi a húgod görbéjét, nagyon tanulságos :) Megosztod majd velünk,hogy kisfiút,vagy kislányt vár e,ha majd megtudják? Ti hogy vagytok? Mikor esedékes a következő ultrahang?
GőVica, Dalma: Ti hogy vagytok? Rosszullétek?
Meliko: De jó,hogy haza költözik a párod,örülök nektek :)
Erikasz: Nagyon szurkolok,hogy ez most tényleg ovu volt nálad,és baba legyen :) Hogy vagy,milyen a lábad? Pihentesd is.
Sziszi: Nagyon sajnálom! Én is nagyon csalódott voltam most,hogy megjött. Nem értem,ha jókor vagyunk együtt,van ovum,szép a görbém minden hónapban,akkor miért jön meg mindig. Annyira elkeserítő.
Andi: Én már pár hónappal ezelőtt is úgy voltam,hogy nem veszek tampont,minek, úgysem kell már,azóta elfogyott egy újabb doboz :'( Nagyon rossz érzés, de néha nevetek magamon, hogy ebből problémát csinálok.Inkább veszek, és maradjon meg a bontatlan doboz :)
Lion:Mizujs veled,rég jelentkeztél. Hogy bírod a pajzsmirigy gyógyszert? Nincs mellékhatása?
Én most el vagyok keseredve picit.Január közepe óta tartom a napi 5 étkezést, plusz heti 2-3 alkalom mozgást. Vettünk okos mérleget,minden nap mérem magam. Az első 1 hónapban lement 3 kg.(168 cm vagyok,és 69 kg-ról indultam) Aztán hosszúhétvége,wellness, visszajött az egész,plusz 1kg. Azóta lement az a plusz, de most is 68 vagyok. Nem eszem sokat,nem nasizok,odafigyelek,hogy egészségesen főzzek, sok gyümölcs,zöldség,sok fehérje,kevés szénhidrát,és semmi eredmény. Jövőhét szerdán megyek pajzsmirigy vérvételre újra, tuti nem javult,sőt lehet romlott,és az az oka. Januárban volt 3,7 a TSH. Akkor azt mondta a doki 2 hónap szelén, a mozgás,diéta jó,új vérvétel,és meglátjuk. Most nézetek D-vitamin szintet is. A ciklusom a diéta,és mozgás hatására beállt 28 napra,aminek nagyon örülök,de a baba még várat magára. Ma így állok,semmi izgi,várom a jövőhetet.
Sziszi259
2019-03-29 11:45:34

Köszönöm lányok! :)
Tudom, hogy ti is folyton ezzel szembesültök/szembesültetek újra és újra, csak... Hát tudjátok,ilyenkor jön a padló. Aztán meg újra a reménykedés. Csabi 1-én megy dokihoz megbeszélésre. Én meg a következő ciklusban megyek átjárhatóságira,ha újra nem sikerül. Most nem fogok tudni elmenni.

Józsa szívből kívánom, hogy úgy legyen! :)

Anitacool én is azt használom most már 3. Ciklus óta. Tényleg jó dolog :)
Anitacool
2019-03-29 11:16:16

Andi nagyon szívesen, egy próbát szerintem megér :-)
Feltettem a görbét is, ígéretem szerint a terhesgörbés topikba.
Andi198729
2019-03-29 11:02:32

Anitacool, köszönöm, hogy megosztottad ezt az új infót, én még nem hallottam róla sosem, meg fogom nézni, és kipróbálom.
Józsa, megy a drukk, szerintem nagyon szép a görbéd :) Érzel esetleg valamit? Hasszurka, mellbizsergés?
Anitacool
2019-03-29 10:58:17

Meliko szuper hír, hogy haza költözik, ünnepeljétek meg, lehet csak erre várt a baba :-) Nagyon drukkolok!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!