Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Andi :Ahogy mistimi is irta a barátcserjét azért nem ajánlom ...csak a palástfűvet !
Nagyon sajnálom... hogy igazi menszi !:(
Most menszesz napján..... próba szerencse megkezdheted inni a málnateát jó minőségű tojcsi folyás lesz... ami a spermát életben tartja !
Ha megtörtént az ovu attól kezdve a palástfű folytatni menszi végéig ...helyre jön a ciklus és a luteláris hossz is !:)
De mindig éhgyomorra felforralsz 2,5 dl vizet és ráöntöd egy teáskanál málnára 10 perc állás után műanyag szűrőn át szűröd... fém nem érheti mert elveszti hatását !
Ugyan ez a lefolyása a palástfűnek ovu után éhgyomorra !
Andi198729
2019-04-01 10:36:01
mistimi, köszönöm szépen a biztatást, nagyon aranyos vagy. Legutóbb októberben nézettem hormonsort, a 3. napi eredmény:
21. napi progeszteron: 13,6 volt. Ja, és ezzel egyidejűleg derült ki az inzulinrezisztencia is. Alapjában véve az endodoki rendben találta az értékeket, én rákérdeztem, hogy nem gond-e az fsh/lh aránya, azt mondta, hogy nem, ezek az értékek attól függnek, mikor nézi őket az ember. Akkor a 17-v. 18 napon volt ovum, voltam peterérés UH-n. Antimüllert azt nem nézettem. Félek, nehogy esetleg korai petefészek kimerülésem legyen a végén, mert az a 30-as korosztályt sem kíméli. Az IR kontrollal együtt újabb hormonsort fogok nézetni. Gondolkodom, hogy esetleg másik endodokihoz kellene mennem, hogy ő mit mond. Az IR-el kapcsolatban is. Ajánlottak egy jó doktornőt, Dr. Rencz Rita, lehet, hogy felkeresem.
mistimi
2019-04-01 09:41:21
Andi nagyon sajnálom! Küldök egy jó nagy virtuális ölelést, próbáld meg tartani magad amennyire tudod a melóhelyen aztan este sírd jól ki magad, aztán tudod koronát megigazítani és menni tovább. Ameddig egy nőnek van méhe addig lehet gyereke, szóval nem feladni.
Viszont én óvatosságra intelek a gyógynövényekkel, nekem anno a barátcserje nagyon elrontotta a ciklusom, szinte végig barnáztam, nem is szedtem sokáig de hónapok voltam amik visszaállt minden.
Voltál 3. És 21. Napi vérvételen? Vagyis nem 21. Hanem peteérés utani 7. Napon? Illetve anti müllerin hormont nézettél?
Sajnos nagyon is tudom h milyen az amikor saját magát kezeli az ember mert a dokik mind mást mondanak, ezért telt 3,5 évbe mire Gréti sikeredett kb addigra ismertem meg a szervezetem, állítottam be magamnak a gyógyszereim, stb...
De!!! Sose szabad feladni! Sikerülni fog! Ez nem is kérdés, bármennyire is mély most a gödör, fel fogsz tudni állni! Puszi!!!!
Andi198729
2019-04-01 09:17:51
Erikasz, nagyon köszönöm neked, olyan jó, hogy hozzád mindig lehet fordulni tanácsért :) Meg fogom próbálni, legalább egy próba, még mielőtt dokihoz mennék, májusban úgyis IR kontroll lesz. Mert előtte nem volt ilyen probléma. Amúgy is nekem azt mondta az endodoki, hogy a luteális legalább 10 legyen, az már jó, hát sztem 14-nek kell lennie, az a megfelelő.
A hőm ma 36,4, úgyhogy ez menszi sajna :(
Angyal88
2019-04-01 09:11:01
Sziasztok!
Józsa, Andi nagyon sajnálom, hogy megjött :(
Erikasz nagyon drukkolok neked!!
Ma vagyok a ciklus 20. napján, még mindig nem mérem a hőmet, viszont a bal petefészkem 2napja érzékeny. A melleim kicsit fájnak már 4-5 napja. Ha jól emlékszem itt olvastam a lutealisban progi hiányra utal ugye?
erikasz
2019-04-01 09:01:07
Mennem kell a dokihoz ...majd jelentkezem !
erikasz
2019-04-01 09:00:13
Andi :Várj csak ...biztos menszi ?
A hőd mennyi ?
erikasz
2019-04-01 08:58:32
Andi :A Barátcserje ...segít ebben és a C vitamin 1000 mg növeli a lutelárist és a progiszintet is !:D
Ne izgulj minden rendben lesz !
Inkább a palástfűvet a luteláristól iszod... még a beágyazódást is elősegíti !:D
Andi198729
2019-04-01 08:35:47
Hát lányok, sajnos tegnap este megjött :( :( Nagyon nagyon elvagyok keseredve, mert rövid a luteálisom, így nagyon messze vagyok attól, hogy teherbe essek. Az ovuteszt és hő alapján a 14. v. 15. napon volt ovum és már megjön a 24-25. napon? Jó, hogy ovutesztezem, és mérek, mert így látom a hibát. Előző hónapban is ez volt, kb. a 14-en volt ovum, és a 24-re megjött, érdekes előtte nem volt ilyen gond, mondjuk akkor nem ovuteszteztem, és nem mértem a hőt csak héba hóba, megjelent a tojásfehérje nyák, és onnan a 14 napra jött meg. Feladtam, teljesen reménytelen, hogy gyerekem legyen :( Lehet, hogy megtermékenyül, de nincs ideje beágyazódni :( Lehet ezen segíteni, gyógyszer, vagy természetes úton? Endodoki, vagy nődoki tud esetleg segíteni? Erikasz, esetleg tudsz ajánlani valami természetes dolgot? Barátcserje v. palástfű esetleg segít? Ezek a dokik se értenek semmihez, szerintük rendben vagyok, hát nagyon nem úgy tűnik, magamat kell diagnosztizálnom, hogy hormonproblémám van, rövid a luteálisom? Volt már valaki vagy van valaki ilyen helyzetben? Józsa, neked is rossz, hogy megjött, de legalább 14. napra, megfelelő a luteálisod, több esélyed van, mint nekem. :( Az életkedvem is elment, ülök a munkában, könnybelábadt szemekkel, alig tudom visszatartani a sírást :( Ilyen volt a görbém:
Nagyon sajnálom... hogy igazi menszi !:(
Most menszesz napján..... próba szerencse megkezdheted inni a málnateát jó minőségű tojcsi folyás lesz... ami a spermát életben tartja !
Ha megtörtént az ovu attól kezdve a palástfű folytatni menszi végéig ...helyre jön a ciklus és a luteláris hossz is !:)
De mindig éhgyomorra felforralsz 2,5 dl vizet és ráöntöd egy teáskanál málnára 10 perc állás után műanyag szűrőn át szűröd... fém nem érheti mert elveszti hatását !
Ugyan ez a lefolyása a palástfűnek ovu után éhgyomorra !