Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
erikasz
2019-04-01 07:14:45

Zsuzsi :Köszönöm, már tudok menni ...érzékeny kicsit de még dagadt ...délután megyek a dokihoz az ambuláns papírral ...táppénz lesz belőle !:(

Még az nem biztos hogy nem megy vissza 2,3 nap is a hő egy magasságban is lehet és hirtelen ugrik ..vagy fokozatosan vissza mászik az eredeti magasságba !
Folyás milyen ....krémes bőséges ?

Itt a görbém ...
Jozsa85
2019-04-01 06:41:02

Zsuzsi!
Sztem meg csak most lesz ovud..
zsuzsi09
2019-04-01 06:19:09

erikasz - köszi a biztatást, de ma sem ment feljebb :/ várok ... igen szedem a C vitamint 1000 + Femibiont
hogy van a lábad?jobb már?
szép napot mindenkinek
erikasz
2019-03-31 22:01:32

Zsuzsi :Holnap ugrani fog ...én a klip -re gondolok !
...ne izgulj.....csak nyugi .... kaptál be 500 C vitamint amit irtam ?
zsuzsi09
2019-03-31 20:45:33

Sziasztok
én még mindig így :
erikasz
2019-03-31 20:39:13

Maryanne :Amit írtál, hogy a szervezet emlékszik rá ...nem hülyeség ...ez igy is van !
Mivel telenyomkodtak mindenféle hormonnal ...a szervezeted felborult a ritmusából és ezt még nem fogta fel !:)
Ez éppen olyan ...mint nekem... meg volt a menszim terhesség 4 .hónapjáig majd utána felejtette el a szervezet ....addig minden hónapban jelentkezett ,csak nem úgy mint ha rendes menszi lenne... barnás feketés folyás 2 napig tartott ...de pontos időben !
erikasz
2019-03-31 20:25:13

mistimi :Örülök ..hogy egyetértesz velem ...nekem ....igy lettek a gyerekek !:)
Ez a sikertelenség oka ..biztos vagyok benne !
Én már más tészta vagyok 49 éves ..párom 48 .
Nekünk nagyon nehéz ...de látjátok még is teherbe estem 46 és fél évesen ez is csoda volt ....ultrahangon azt kérdezték... beültetés volt ?
Én mondtam.... a párom beültette !:D
De sajnálatos módon, nem fejlődött... nem vert a szíve 8. hétben jártam !:(
A jó Isten adta és el is vette .!
..lehet megpróbáltatás volt részéről !
mistimi
2019-03-31 19:27:36

Egyébként amikor sikerült a Gréti ugye kedden volt pozi az oviteszt és kedden meg szerdán voltunk együtt, viszont előtte vasárnap is. És mivel kislányunk lett simán lehet h abból az adagból (ez de hülyén hangzik) :) lett, mert akkor még azok a spermák is simán életképesek lehettek és ugye elvileg a lányok bírják jobban. Illetve én feltettem a kanapé tetejére a lábam és úgy feküdtem fél-1 órát. Szóval nálunk még ezek a trükkök voltak.
Esetleg tényleg Andi ne kelljen, de ha mégis próbáljátok meg a kövi hónapban h ovu előtt együtt. Ja és vasárnap előtt szerintem min 3-4 nap volt h nem volt szex.
erikasz
2019-03-31 16:15:14

Andi :Köszönöm .!:)
Bocsi ...........el is felejtettem megköszönni neked !
Nem nagy dolog 5 év után ...!:(
erikasz
2019-03-31 16:07:30

Andi :Ha most nem sikerülne ..de szerintem fog !:D
Ami a görbédet illeti biztató nagyon !
Próbáld meg az együttlétet kihagyni ...olyankor mikor ovulálsz ...csak előtte 2,3 nappal legyél pároddal és azt is csak ugy hogy 3 napig nem voltatok együtt !
Lehet a bibi ..ebben van ...hogy is írjam.....?- hagyd sűrűsödni amit kell ,és hagyd megörülni a férjed az öntartóztatással !
Igy 100% siker lesz ...biztos vagyok benne !
Ha akarná ...akkor is mond neki... öntartoztatás van most nyugi !
Meg fog örülni érted !

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!