Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Nashua34
2019-04-02 08:36:10

Sziasztok lányok!
Maryanne: Nagyon drukkolok neked! 5 megtermékenyült petesejt, ez szuperül hangzik! Izgalmas időket éltek, pihenj sokat, és mesélj még! :)
Jozsa85: megint jót nevettem, imádom a humorod és az életkedved! Told a rántott húst egy kis gyümivel, mi baj lehet :D Az Aviva külön jó, nemrég egy barántőm mesélte el, hogy 2 vetélés után ő úgy gondolja, ez segített neki. Nem csak a vetélés miatt, hanem a megtermékenyülés miatt is.
Andi: Tarts ki, és csak duruzsold a férjed fülébe a sperma vizsgálat fontosságát szorgosan. Nem lesz tőle kevesebb, ha kiderül hogy probléma van, lehet rajta segíteni.
Erikasz: ma mit mértél? Eddig szép a görbéd, adja az Isten, hogy ebből baba legyen :)
Én ma végre aludtam vagy 6 órát. Ha valaha azt merészeltem mondani, hogy a mellfeszülés fájdalmas mensi előtt, hát hazudtam. Most is csak úgy tudtam aludni, hogy sport melltartót vettem éjszakára. A dokim meg továbbképzésen, és majd csak április közepén tudok menni hozzá :( Úgy elkeseredtem, hogy bejelentkeztem egy másikhoz, holnap megnéz. Tudom, hogy nem lesz még szívhang, elvileg 5 hét 5 napos leszek, de legalább annyit megtudok, hogy jó helyen van, és eddig minden oké. Már ez is meg fog nyugtatni :)
Maryanne
2019-04-02 08:24:36

Jó reggelt! Telefonáltam érdeklődni a petesejtekről. A 8-ból 5 termékenyült meg! :) Csütörtök reggel kell újra telefonálni, hogy ebből mennyi fejlődik szépen tovább, és ennek függvényében kell vagy sem aznap menni. De tudom, és erre is koncentrálok, hogy menni fogunk! :)
2-tő szeretnénk beültetni, és ha még marad, azt fagyasztatni fogjuk, mert ha ez most nem sikerülne, akkor a fagyasztottnál már nem kell átesni a leszíváson, akkor is van hormonkezelés, de azért mégis kicsit könnyebb.
Andi, ne keresd rá a magyarázatot, hogy miért nem sikerül, mármint úgy értem, ha minden kivizsgálás megvan, és nincs semmi gond, amit kezelni kellene, még akkor is ha mindkét ember teljesen egészséges, van hogy nem jön össze egyből, és erre még az orvosok sem tudnak magyarázatot adni. Legyél picit türelmesebb, tudom, nem egyszerű, de meg kell próbálnod. Kitartás!
Egyébként az, hogy mi a lombiknál tartunk, nincs rá semmi garancia, hogy így sikerül.....sokaknak többszöri beültetés után sem sikerül.

Tegnap este elkezdtem a progeszteron tartalmú hüvelygélt adni, hát láss csodát, ma reggelre jól meg is ugrott a hőm! :) Nagyon durva, hogy tényleg így tudják ezt az egész bonyolult hormonrendszert irányítani! Ja és persze, egyből átrakat az ovut is! :) Tegnap reggel nem tudtam mérni, nagyon korán indultunk, keveset és rosszul aludtam, szóval meg se próbálkoztam a méréssel.
erikasz
2019-04-02 08:04:16

Itt a görbém :)

Meliko :A tüsző még nem távozott ...mert csak akkor indul be a progeszteron !
Mikor volt pozítiv az LH ?
Meliko78
2019-04-02 07:42:05

Sziasztok! Hát nem igazán értem ezt a görbét
Andi198729
2019-04-02 07:32:07

Maryanne, túl vagytok rajta, és hidd el minden rendben lesz, bárcsak már mi is legalább itt tartanánk, mert elegem van, ezekből a reménykedésekkel teli hónapokból, hogy na most vagy sikerült vagy nem, szerintem hamarabb fogunk menni meddőségibe, mint szeptember, nem bírok addig várni, valami gebasz tuti van, ha minden rendben volna, akkor sikerülne. Vagy nem termékenyülök meg, vagy nem tud beágyazódni. Fogalmam sincs anno hogy jött össze. De arra is 5 hónapot vártunk, már akkor is mérgelődtem, hogy nem fog összejönni.
erikasz
2019-04-01 21:39:16

Maryanne :Pihenjél drága ....erősödjél ...elhiszem hogy megviselt ...de a cél érdekében mindent megteszel te és férjed is !:D
Megérdemlitek a gyermeket !
De ha...... mind a 8 megtermékenyül mit csinálsz ?
Holnap írj !
Maryanne
2019-04-01 20:27:56

ja, és mostantól minden nap progeszteron hüvelygél formájában
Maryanne
2019-04-01 20:02:47

Sziasztok!
Túl vagyok a mai petesejt leszíváson. Nem volt vészes! Bódításban csinálták, utána nem sokkal magamhoz is tértem, kb. 2 óra pihenés-alvás és lehetett is menni. Utána egész jól voltam, még kávéztunk és sütiztünk is egyet a napsütésben a férjemmel, de mire hazaértünk azért el kezdett fájni a hasam és szurkáltak a petefészkeim, feküdnöm kellett egész délután, mert menni nem bírtam, minden lépésnél fájt a rázkódástól. De azért most vigyáznom is kell magamra, sok pihenés, sok folyadék és fehérjedús táplálkozás.
8 petesejtet tudtak leszívni! :) Holnap reggel kell telefonálni, hogy hány termékenyült meg, és ha minden jól megy és szépen fejlődnek, akkor csütörtökön lesz a beültetés. :)

Andi, a barátcserje nekem is felborította a ciklusomat, és több hónap kellett hogy helyrejöjjön.
Jozsa85
2019-04-01 19:29:56

Betettem egy filmet es Avivazok egy kicsit.Rendeltem ovu tesztet ujra, persze a homerozes marad.De kell vmi valtozatossag.. ;D
Holnap munkaidoben kiulok szendvicsezni az udvarra.
Susse a kis testemet a napocska!
Azon gondolkoztam hogy hanyszor hallottam hogy "az vagy amit megeszel!"
Ezen az alapon a sok gyumolcssel is be tudom vinni a vitaminokat..Ha nagyon szigoruan ertelmezzuk egy napbarnitott disznoval is jol jarok ha rantott hust eszek??!! (D vitamin)

;D
Na, ezt eloadom a ferjemnek este.

KITARTAS KEDVES SORSTARSAK!
Andi198729
2019-04-01 19:23:34

Edit, köszönöm a vigasztaló szavakat :) Nem szoktam pecsételni sosem, ha megjön rendesen megjön, a nyálkahártya is megfelelően épülhetett föl, mert rendesen megvan, eddig is így volt, első két nap vagy 3 nap erős, aztán fokozatosan enyhül. A nyálkahártyám mikor voltam UH-n, 9-10 mm körüli volt. Én is azt gondolom, hogyha kirívóak lettek volna a hormonértékeim, akkor nem mondják rá, hogy rendben van, hanem akkor írnak föl pótlást, mivel tudják mi történt milyen tragédián vagyunk túl, a dokik is szeretnének segíteni abban, hogy minél hamarabb sikerüljön. Amit az endodokinak orvosolni kellett, az az IR, arra írt is föl gyógyszert.
Legalább a te férjed megértette hogy rajta is múlik a dolog, én még fűzöm az enyémet.

Józsa, minden rendben lesz ;-) A D vitamin megerősíti a nyálkahártyát, biztos most elég vastag, legközelebb abba már baba ágyazódik ;-)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!