Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Mensi 2. napjan vagyok es sokkal erosebbnek tunik most mint altalaban..Lehet hogy javul vmi odabent??Minden estre orulok neki.Fajni nem faj.
Edit90
2019-04-01 15:12:10
Andi: nagyon sajnálom,hogy megint megjött:( ne a Te hormonjaidban keres a hibát. A 10nap luteális nem sok,de elèg lehet, nem szoktál pecsètelni, valószínű elèg a progid,csak ez egy ilyen rövid ciklus lett. Először küldd el a fèrjed vizsgálatra. Lehet,hogy csak vitamint kellene neki is szednie,ès csak ennyi a baj. Èn felhívom ma a dokit,kèrek időpontot a férjemnek. Leültünk,megbeszèltük,megèrtette,hogy őrajta ugyan úgy múlik,mint rajtam,ès ha kell,szed vitamint,ha kiderül,hogy nagyon rossz az eredmènye,akkor megyünk tovább,ha meg nagyon jó,akkor mondhatja,hogy ő megmondta:D
Èn ma így állok,dolgozok,csak gyorsan bejelentkeztem:)
Andi198729
2019-04-01 14:57:27
mistimi, nem emlékszem már mi volt ráírva a határértékre, de én ovu után a 3. v. 4. napon voltam progit nézetni, mert akkor későn volt ovum, 17. v. 18. napon, UH-val figyeltük. Tehát nekem a ciklus 21. napja az nem a 7. DPO volt. Ezt a kiértékelésnél az endodoki is mondta, h az értékek attól függnek, hogy mikor, melyik napon nézzük őket. Az lh-m is azért volt alacsonyabb a 3. napon, a kései peteérés miatt, pont ovuteszteztem, és csak a 16. ciklusnapon volt pozitív. Csak nem értem, ha esetleg alacsonynak számít, akkor miért nem írt föl pótlást? Nekem kell kitalálnom, komolyan ezek az orvosok. Lehet, hogy ez lehet a probléma esetleg, és ezért nem esem teherbe? Hát valami oka csak van, hogy állandóan megjön, de már nagyon elegem van, elfogyott a türelmem, és szerintem nem várom meg a szeptembert, minél hamarabb irány a meddőségi, nincs mire várni, szeptemberig még van 4 ciklus, ha még 4X megjön, totál kikészülök, belefáradtam.... Ez volt a 10. sikertelen hónap. Lelkileg is egyre nehezebben bírom, hogy azt látom, hogy mindenkinek sikerül a környezetemben, csak nekem nem. Tegnap is férjem tesójáéknál voltunk, a bátyja új párjának a lánya kisbabát vár, gondolhatjátok milyen érzés volt úgy beszélgetni, hogy szinte majdnem a könnyeim potyogtak, de persze erőt vettem magamon, és nem mutattam. Látni a gömbölyődő pocakját, a boldogságát, én 2017-ben átélhettem ezt a csodát, és szinte már elhalványul ez az érzés, milyen is volt. Nekik összejött tervezés nélkül, és boldogok, hogy babát várnak mi meg ott vagyunk a férjemmel ketten, akiknek nem jön össze a baba lassan már 1 éve, hiába is próbálkozunk....
mistimi, mit tanácsolsz, menjek egy másik endodokihoz aki esetleg jobban foglalkozik velem, mert nagyon gondolkodom rajta, ahhoz a Rencz Ritához, igaz magán úton mennék, de hátha jobban odafigyelne, szerintem most már lépni kell, ez így nem mehet tovább, hogy állandóan megjön, párszor el lehet játszani, de már nem bírom tovább lelkileg, orvosi segítséget kell kérnünk, hogy minél hamarabb sikerüljön végre.
mistimi
2019-04-01 13:36:11
Andi, a progeszteron esetében mi a hatarérték a luteális fázisra? Mert most nézem az én leletem ott 10-81ig írják, nekem egyszer 30 volt mikor jókor mentem, de elvileg még az is szegényes. Terhesen 60 körüli és az endokrinológusom uttot írt fel, mert h az is szegényes. Mondjuk én sokszor barnáztam ami ugye tupikus jele a progi hiànynak.
erikasz
2019-04-01 13:26:21
Andi :Köszönöm ...de azért vagyunk itt hogy segitsünk egymásnak !!
A cickafarkot sohasem ajánlom senkinek azt régen TBC gyógyítására használták !
Most találtam ezt is !
Azoknál a nőknél, akiknek a testhőmérséklete az ovuláció alatt 36,4 fok alatt van, normális, ha a fogamzás alatt 37 ° C alatti hőmérsékleti mutatók vannak!
Látjátok nem kell a magas hő !
Andi198729
2019-04-01 11:54:37
Köszönöm Anitacool neked is, szóval nem annyira reménytelen a helyzet... Olyan jó, hogy meg tudjuk beszélni itt a dolgokat, és tanácsot tudunk adni egymásnak. :)
Andi198729
2019-04-01 11:46:53
Erikasz köszönöm szépen, kicsit jobb kedvem lett, hogy lehet segíteni ezen. Sajna C-vitaminnal leálltam előtte szedtem, de féltem nehogy előrehozza a menszit, így leálltam, lehet hiba volt. Inni fogom a málnalevelet, és ovu után a palástfüvet, cickát azt semmiképpen nem innám, mert az egyszer nagyon bekavart, pecsételő vérzést okozott, és 19 napos ciklust, peteérés nélkül. Barátcserjét akkor nem fogom szedni inkább. Akkor végülis nem is annyira drasztikusan rövid a luteálisom? Hallgatok rátok, igyekszem ovu környékére az együttléteket, anno egy együttlétből sikerült a babánk, úgy hogy a pozi napon voltunk együtt késő este, másnap már nega volt a teszt. Mert mostanság, elég rendszertelenül voltunk együtt, volt hogy ovu környékén mindennap. Próbálkozunk, májusban úgyis IR kontroll, és nézetek újból hormont.
erikasz
2019-04-01 11:40:08
Angyal88 :Köszönöm neked..aranyos vagy !
A mellfájdalom ovu előtt természetes az nem jelenti azt.. hogy kevés a progid !:)
A mellfájdalom van a stressz hormontól is ...azt csak vérvétellel lehet megitélni ..hogy a kortizol rendben van e !
Anitacool
2019-04-01 11:38:06
Andi figyelj, tudom hogy a 10 nap kevésnek tűnik és biztatlak is, hogy járj utána, de: nekem a 10. dpo-n már halvány + volt a tesztem, szóval addigra detektálhatja a szervezet a terhességet, akkor pedig nem fog megjönni. Most azt figyeld meg, hogy elegendő-e a vérzésed, mert abból lehet sejteni, hogy sikerül-e megvastavodnia. Esetleg legközelebb kért egy UH-os követést, hogy meggyőződj! És tudod, esténkén a mantrát ne feledd, fejben sok minden el tud dőlni.
erikasz
2019-04-01 11:35:11
Andi :Én őszinte vagyok ...jól mondta az orvos legalább 10 legyen a luteláris hossz ...nekem mindig 11 volt és hála Istennek 3 gyermekkel terhes is lettem ..mindig 21 napi ciklust tudtam le fiatalabban 5 -7 napi menszi volt mindig ...és hátrahajolt méhem van.. össze van gömbölyödve !
Az együttléteket próbáld szabályozni ovu előtt 3 nappal legyetek együtt ovu napján nem.. csak utána reggel !
Most van a menszi nem szabad együtt lenni a ciklus 10 napján lehettek este onnantól megint nem majd a 13 napon reggel !:)
Nehéz lesz tudom ..de a cél érdekében tedd meg !
Mensi 2. napjan vagyok es sokkal erosebbnek tunik most mint altalaban..Lehet hogy javul vmi odabent??Minden estre orulok neki.Fajni nem faj.