Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Maryanne
2019-04-02 10:57:44

Erikasz, ez durva mikor az ember igy ki van szolgáltatva mondjuk egy "buta" orvosnak.... sajnálom
Nashua nem hiszem, hogy a szex bármi bajt okozna, de azért csak óvatosan :) szerintem a hüvelyi UH azért más szituáció mint a szex, mert arra úgymond nem készül elő a szervezeted mint szexnél. Meg hát tényleg a dokin is múlik, hogyan vizsgál meg, lehet azt szakértően óvatosan, vagy durván, hogy kb le se szarja... :(
erikasz
2019-04-02 10:34:57

Meliko:Ha 29 -én volt pozítiv amit fel is raktál az gyönyörű erős LH volt .Annak már ma ovu -nak kell lenni, vagy tegnap volt ,csak még a progeszteronnak kell beindulnia ...!

erikasz
2019-04-02 10:29:17

Meliko :Jézus Mária szent József ........ennyi vitamin !
Csak tudják mit csinálnak....leleteid alapján !

Anitacool :Jól vagytok .....minden oké ?
Nem tudom mik ezek a magas értékek a foolikulárisban ,vagy az izületi gyulladás csinálhatta ..már arra is gondoltam ..arra is hogy ösztrogénem kevés de akkor ugrálnék mint a tavaszi nyúl fel- le ,de nem ezt csináltam... egy szintben vagyok !
Kivettem azt az egy értéket a 36.3 ...de attól 0,5 emelkedett más ilyen hő magassággal terhes én 2 szer is teszteltem 10 ml negativ ,utána megint leesett mintha ovu lenne, azóta fent ...már a 10 DPO ...veszek tesztet holnap egyet csinálok reggel !
Ha negativ 2 nap múlva megint !
Mellem kezd érzékeny lenni néha nyilal ..hasam sokat feszül, de nem olyan mintha megakarna jönni .
Nashua34
2019-04-02 10:09:29

Anitacool, Erikasz, többiek:
már kértem időpontot, nem akarok magamból hülyét csinálni. Másnem pár dolgot megkérdezek, ráadásul nálunk a védőnő kérdés is elég érdekes. Max a hüvelyi UH-t nem engedem. Viszont akkor elgondolkodtatott ez a dolog. A szex is ártalmas? Mert hát kb ugyanaz... A pozi teszt óta nem voltunk együtt, de főleg csak azért, mert ezer dolgunk van. A hétvége nyugisnak ígérkezik, így viszont megijedtem, hogy még nem kellene... Ti hogy vagytok ezzel?
Meliko78
2019-04-02 09:59:54

Erikasz 29 volt pozi a teszt ! De tegnap beszéltem az edrokinologusal és az eredményeik alapján semmi jóval nem biztatott össze irt nekem még vitamint amit szednem kel : omega3,D vitamin 3000 Ne ,E vitamin 400 mg,KoenzinQ10 200mg,rezerveratol 200g ,infolic melatomen 3mg 6-8 hétig DHEA 3*25mg és ezt is 6-8 hétig jelen pillanatban még a meddőségin sem állnának velem szoba ha csak nincs donor petesejt
Anitacool
2019-04-02 09:45:58

Maryanne ez igen, kívánom, hogy az első alkalmat siker koronázza! :-) Ez nagyon szép szám :-)

Andi ha bizonytalan vagy a férjed spermáiban, kezdd el itatni vele a folandrolt. Ez kb olyan, mint nekünk az inofolic. Az én férjem is megivott 2 dobozzal, a második közepén jött a siker :-) Lehet az is segített, mert szegény nagyon keveset alszik és sok a stressz. Sosem árt a támogatás.

Erikasz ne stresszelj! Ha + tesztelsz, azért említsd meg a dokidnak a röntgeneket.

Meliko ma-holnap ovud jön vélhetően. Hogy állsz a tünetekkel?

Nashua annak idején nekem is volt korai vetélésem. Érdekes mód a hüvelyi UH után. Nem mondom, hogy amiatt, de ki sem zárhatom. Ha nem görcsölsz, nem vérzel, nincs baj! Alhasi diszkomfort érzet normális, húzódnak a méhszalagok. Melledben is hormonális változások miatt lehetnek fájdalmak. Nekem olyan fájdalmak vannak, mint mikor tejet termelt a mellem, kis késszúrás szerű fájdalmak.
erikasz
2019-04-02 09:39:20

Maryanne :Olyan tapasztalatom van hogy lehet ezért halt meg a gyermekem 8 hétben ...!
Elküldtek a vérvétel után a sürgősségi nőgyogyászatra és cardiólógiára mivel a vérvétel pozítiv volt ...egy idős doki ugy megvizsgált a kezével hüvelyi ultrahangal utána rendes hasiultrahangal véreztem !
Még ugy tett idős vagyok a terhességre 46 évesen ..ez még el is mehet ...hát szerintem ugy meg piszkált ,hogy azok után nem is fejlődött meghalt akkor 5 hetes voltam kb ,de még 7 hétig élt !:(
A másik ultrahang 8 hetesen volt és már nem élt !:(
Nem ajánlom korai !!
Maryanne
2019-04-02 09:28:44

Nashua, szerintem is korán vagy még, egy kicsit várj, nehogy nagyobb bajt okozzon a vizsgálat. Ilyenkor az elején nem csak hüvelyi ultrahangot tudnak csinálni mert még olyan kicsi, hogy a hasin nem látszik? Legalábbis nekem a terhességemnél, 6 hét néhány naposan csinálta a doki a terhességmegállapítást és hüvelyivel...de lehet csak nálam nem azzal csinálta, cáfoljatok meg, Erikasz neked több a tapasztalatot ebben.
Maryanne
2019-04-02 09:23:09

Köszi csajok! :) igen, pihenek sokat! :) Ma már jobban vagyok, csak kicsit feszül a hasam.
erikasz
2019-04-02 09:16:56

Maryanne :De szuper ...akkor 2 beültetnek ....az Úr tartja meg őket egészségben !:D

Nashua :Nehogy megengedd vizsgálni magad hüvelyen ..ilyenkor veszélyes ,csak hasi ultrahang !
Nagyon korán mész ....nem kellene várni !
Ha a hasad nem fáj ..nincs probléma !
Nem ugy vagy mint én... gyógyszert szedek és változtatni kell ..ha terhes leszek !
Most 36.85 mértem .
De azon is gondolkodtam.... röngenen is voltam ebben a ciklusban 2 szer is... nyakin és a lábammal is .A lábammal most 29 én a nyakin meg 4 én !
Úr Isten.....ez nagy baj ha terhes lennék !!!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!