Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Andi198729
2019-04-03 08:12:09

Erikasz, lehet, hogy korán teszteltél, az, hogy felment a hőd, nagyon biztató, bízzunk benne, hogy a következő teszt már pozitív lesz ;-)
Andi198729
2019-04-03 07:19:33

Dalma, nagyon örülök, hogy minden rendben a babával, én is hematómára gondoltam, nyugi nem lesz baj, nővéremnek is volt, és neki is felszívódott, neked is fel fog, már el is kezdődött, mert zsugorodott.
erikasz
2019-04-03 06:45:22

Jó reggelt !
A teszt negatív X-epilt vettem .:(
Lehet korai nem tudom ..feszül a hasam és olyan melegem van mintha főznének belülről !
Krémes, bőséges folyás ,a hőm felment !:)

Dalma :Olyan boldog vagyok ..hogy minden rendben van és az a valami zsugorodik !:D
Vigyázzon rátok az Úr !
Jozsa85
2019-04-02 19:37:32

De jo Dalma!
Nagyon orulok! ;)
Dalma14
2019-04-02 19:36:15

Sziasztok! Ma voltam dokinal, nem ikerterhesség volt, hanem egy hematoma. Péntek óta zsugorodott, valószínűleg fel fog szívódni. A babával minden rendben, 22,8 mm, holnap leszek 9 hetes. Azóta sem hánytam, de reggeltől estig hányingerem van. Remelem lassan javul majd a helyzet :)
Sziszi259
2019-04-02 17:19:41

Ineeeez ezt találtam, de a többiek okosabbak nálam :)
http://drbenkoeva.hu/inzulinrezisztencia/inzulinrezisztencia-vizsgalat
ineeeez
2019-04-02 16:22:52

Sziasztok lányok!
Tegnap voltam a Synlab-nál vérvételen (ir csomag) még nincs kész az inzulin és a D vitamin sem. A glukóz értékeket nem tudom jók-e szerintetek jók lettek?

Éhgyomri glukóz (plazmából) 5,0 mmol/l
60 perces glukóz 8,5 mmol/l
90 perces glukóz 6,0 mmol/l
120 perces glukóz 6,2 mmol/l

Sziszi259
2019-04-02 15:34:31

Sziasztok!

Andi nagyon sajnálom, hogy megjött... :( viszont a férjed részéről nem értem ezt a tiltakozást... lehet, hogy tényleg úgy van vele, ha jön,jön, ha nem, nem.... :/ én kérnék neki időpontot és mennék vele. Nálunk hál'istennek nincs ilyen baj. Van más helyette.... :/ szóval várni kell legalább egy hónapot a vizsgálattal.

Angyal nekem is mindig fájt a mellem. de már egy-két ciklus óta nem fáj, csak pont előtte egy nappal, utána megint elmúlik. C,D,E vitamint és B komplexet szedek.

Józsa örülök, hogy jobban vagy :)

Nashua szerintem is korai lesz az uh. Szívhangot majd csak kb 2 hét múlva fogsz hallani. és most olvastam, hogy a hüvelyi uh. megnyomhatja a méhet és bevérezhet, és az elviheti a babát.... :( Szerintem is várj vele.

Maryanne de jó! Drukkolok! :))
mistimi
2019-04-02 14:21:47

Andi az én férjem is itt a Florandolt anno mikor Gréti sikerült. Ő anno volt spermavizsgálaton, neki 18millió lett elvileg 15től ok, de ugye a mozgékonyság meg még egy csomó minden számít nem csak a mennyiség.
Szerintem mindenképp próbáld rávenni, ha elindultok a meddőségi irányába szerintem már alapból úgy menjetek h ez meglegyen. Mi mikor készültünk ezeket kellett volna vinni első konzultációra:
Házassági anyakönyvi kivonat
Műtéti zárójelentések
Legalább 6 havi menzesznaptár
Sperma vizsgálat eredménye
Érvényes cyrológia
Menzesz 2-3. Napi hormonvizsgálat
Átjárhatósági vizsgálat ha van
Minden 1 éven belüli
Mi Győrbe mentünk volna ode ezek kellettek

Én ma így, minden reggel úgy kelek h baromi melegem van, nagyon pici a hálónk, nagyon bemelegszik még nyitott ajtónál is reggelre.
Andi198729
2019-04-02 13:10:02

Köszönöm Anitacool, 1 dobozzal már elfogyasztott a folandrol-ból, bár az a baj, hogy nem rendszeresen, én mindig bekészítettem neki a hűtőtáskájába az ebéd mellé, volt, hogy felbontatlanul találtam meg. Mintha őt nem érdekelné, ugyanúgy cigizik, nem él egészségesen abszolút. Kellene rendelni a folandrolból, meg hát nekem inoflicot, csak olyan drága. Ezeket rendszeresen fogyasztanunk kellene. Spermavizsgálatról meg hallani sem akar, ő betudja a sikertelenséget annak, hogy túlságosan negatív vagyok, és rágörcsölök nagyon. Pedig nem ártana tudni, hogy nála is rendben vannak-e a dolgok, elég az hozzá, ha nincs meg a spermaszám, ami megfelelő, vagy nem eléggé mozgékonyak, máris hozzájárul a sikertelenséghez. Várja a csodát, hogy majd összejön az, és kész, letudja ennyivel. Csak ilyen hozzáállással lombikra, vagy inszemre sem tudom rábeszélni, ott is fognak vizsgálni mindent, nem ússza meg a spermavizsgálatot. Gondolkodom, hogy nekem kellene felhívnom az andrológust, és kérni neki egy időpontot. Függne az ő eredményétől is az, hogy inszem vagy lombik, lehet, hogy csak a lombik jöhet szóba, lehet hogy rögtön arra kellene mennünk. Mindig mondogatja, hogy miért akarom ennyire a gyereket, ilyen görcsösen, ha lesz lesz, ha nem akkor nem, ő ne ettől teszi függővé a boldogságunkat, meg ennyire szeretnék már otthon maradni GYES-en? Hát nem ezért, gyerek nélkül mi értelme a házasságunknak, meg amúgy is az életnek, ez az élet értelme, éljük úgy az életünket, hogy ketten öregszünk meg, és öregkorunkban senki nem fogja ránk nyitni az ajtót?

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!