Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Erikasz, lehet, hogy korán teszteltél, az, hogy felment a hőd, nagyon biztató, bízzunk benne, hogy a következő teszt már pozitív lesz ;-)
Andi198729
2019-04-03 07:19:33
Dalma, nagyon örülök, hogy minden rendben a babával, én is hematómára gondoltam, nyugi nem lesz baj, nővéremnek is volt, és neki is felszívódott, neked is fel fog, már el is kezdődött, mert zsugorodott.
erikasz
2019-04-03 06:45:22
Jó reggelt !
A teszt negatív X-epilt vettem .:(
Lehet korai nem tudom ..feszül a hasam és olyan melegem van mintha főznének belülről !
Krémes, bőséges folyás ,a hőm felment !:)
Dalma :Olyan boldog vagyok ..hogy minden rendben van és az a valami zsugorodik !:D
Vigyázzon rátok az Úr !
Jozsa85
2019-04-02 19:37:32
De jo Dalma!
Nagyon orulok! ;)
Dalma14
2019-04-02 19:36:15
Sziasztok! Ma voltam dokinal, nem ikerterhesség volt, hanem egy hematoma. Péntek óta zsugorodott, valószínűleg fel fog szívódni. A babával minden rendben, 22,8 mm, holnap leszek 9 hetes. Azóta sem hánytam, de reggeltől estig hányingerem van. Remelem lassan javul majd a helyzet :)
Sziszi259
2019-04-02 17:19:41
Ineeeez ezt találtam, de a többiek okosabbak nálam :)
http://drbenkoeva.hu/inzulinrezisztencia/inzulinrezisztencia-vizsgalat
ineeeez
2019-04-02 16:22:52
Sziasztok lányok!
Tegnap voltam a Synlab-nál vérvételen (ir csomag) még nincs kész az inzulin és a D vitamin sem. A glukóz értékeket nem tudom jók-e szerintetek jók lettek?
Andi nagyon sajnálom, hogy megjött... :( viszont a férjed részéről nem értem ezt a tiltakozást... lehet, hogy tényleg úgy van vele, ha jön,jön, ha nem, nem.... :/ én kérnék neki időpontot és mennék vele. Nálunk hál'istennek nincs ilyen baj. Van más helyette.... :/ szóval várni kell legalább egy hónapot a vizsgálattal.
Angyal nekem is mindig fájt a mellem. de már egy-két ciklus óta nem fáj, csak pont előtte egy nappal, utána megint elmúlik. C,D,E vitamint és B komplexet szedek.
Józsa örülök, hogy jobban vagy :)
Nashua szerintem is korai lesz az uh. Szívhangot majd csak kb 2 hét múlva fogsz hallani. és most olvastam, hogy a hüvelyi uh. megnyomhatja a méhet és bevérezhet, és az elviheti a babát.... :( Szerintem is várj vele.
Maryanne de jó! Drukkolok! :))
mistimi
2019-04-02 14:21:47
Andi az én férjem is itt a Florandolt anno mikor Gréti sikerült. Ő anno volt spermavizsgálaton, neki 18millió lett elvileg 15től ok, de ugye a mozgékonyság meg még egy csomó minden számít nem csak a mennyiség.
Szerintem mindenképp próbáld rávenni, ha elindultok a meddőségi irányába szerintem már alapból úgy menjetek h ez meglegyen. Mi mikor készültünk ezeket kellett volna vinni első konzultációra:
Házassági anyakönyvi kivonat
Műtéti zárójelentések
Legalább 6 havi menzesznaptár
Sperma vizsgálat eredménye
Érvényes cyrológia
Menzesz 2-3. Napi hormonvizsgálat
Átjárhatósági vizsgálat ha van
Minden 1 éven belüli
Mi Győrbe mentünk volna ode ezek kellettek
Én ma így, minden reggel úgy kelek h baromi melegem van, nagyon pici a hálónk, nagyon bemelegszik még nyitott ajtónál is reggelre.
Andi198729
2019-04-02 13:10:02
Köszönöm Anitacool, 1 dobozzal már elfogyasztott a folandrol-ból, bár az a baj, hogy nem rendszeresen, én mindig bekészítettem neki a hűtőtáskájába az ebéd mellé, volt, hogy felbontatlanul találtam meg. Mintha őt nem érdekelné, ugyanúgy cigizik, nem él egészségesen abszolút. Kellene rendelni a folandrolból, meg hát nekem inoflicot, csak olyan drága. Ezeket rendszeresen fogyasztanunk kellene. Spermavizsgálatról meg hallani sem akar, ő betudja a sikertelenséget annak, hogy túlságosan negatív vagyok, és rágörcsölök nagyon. Pedig nem ártana tudni, hogy nála is rendben vannak-e a dolgok, elég az hozzá, ha nincs meg a spermaszám, ami megfelelő, vagy nem eléggé mozgékonyak, máris hozzájárul a sikertelenséghez. Várja a csodát, hogy majd összejön az, és kész, letudja ennyivel. Csak ilyen hozzáállással lombikra, vagy inszemre sem tudom rábeszélni, ott is fognak vizsgálni mindent, nem ússza meg a spermavizsgálatot. Gondolkodom, hogy nekem kellene felhívnom az andrológust, és kérni neki egy időpontot. Függne az ő eredményétől is az, hogy inszem vagy lombik, lehet, hogy csak a lombik jöhet szóba, lehet hogy rögtön arra kellene mennünk. Mindig mondogatja, hogy miért akarom ennyire a gyereket, ilyen görcsösen, ha lesz lesz, ha nem akkor nem, ő ne ettől teszi függővé a boldogságunkat, meg ennyire szeretnék már otthon maradni GYES-en? Hát nem ezért, gyerek nélkül mi értelme a házasságunknak, meg amúgy is az életnek, ez az élet értelme, éljük úgy az életünket, hogy ketten öregszünk meg, és öregkorunkban senki nem fogja ránk nyitni az ajtót?