Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Erikasz kitartást a munkahely váltáshoz, nagyon jól teszed, hogy megléped!
Jashmine bocsánat, hogy belekotyogok, de szerintem 31-én volt ovud. Meglátjuk!
Jozsa nekem is hozzácsaptak mindig, kívánom, hogy szép + legyen a végén! ;-)
erikasz
2019-04-03 14:17:18
Andi :Még egyszer hálás vagyok érte !:D
Hallod ....ezt nem tudtad ?
Mondjuk LH pozitív este 20 órakor ,de nem esik a hőd reggelre.... hanem ellenkezőleg emelkedik 0,2 tizedet.... mert csak akkor érvényes ha az emelkedés 0,2 0,3 től felfelé... akkor megtörtént az ovu ,de van olyan akinek 0,4 .06,0,7 tizedet is emelkedik... 3 nap a magas tartományban van az lehet 0,1 tizedes eséssel ...de ha a második nap az emelkedettől 0,3 tized is eshet az eséstől 3 .nap ugyan olyan mint az első az a második értéket nem vesszük figyelembe ..mert az ösztrogén löket !
Az LH teszt pozitiv 20 órakor ...ha 0,2 ,03 ,0,4 tized a leesés ...akkor még akkor fog megtörténni az ovuláció ...az 12 , 36 ,óra !
erikasz
2019-04-03 13:29:31
Nashua34 :Neked is nagyon köszönöm drága vagy !
Értem amit írtok !
Én 50 % -vagyok C kategóriás ...ezt a C -t én azért kaptam mert én akartam dolgozni !
Ők nem javasolták a munkát az Országos Orvosszakértő csak én akartam !
A Százalékos papirban le van írva !
Andi198729
2019-04-03 13:26:52
Szívesen Erikasz :) az egészségi állapotra nyugodtan hivatkozhatsz, ha akadékoskodnak, ha jól értem, 6 éve dolgoztatnak így, megmondod: a határozott időre kötött munkaszerződés nem haladhatja meg az 5 éves időtartamot, különben bírságra számíthatnak egy esetleges munkaügyi ellenőrzés során. Ahogy leírtad ez tipikusan az a cég, akik megszegnek minden egyes szabályt, a munkavállalók nagy hátrányt szenvednek el, és csak a saját érdekeiket nézik. Az ilyen helyről ha van rá mód, szabadulni kell minél előbb.
Fura hogy ovuteszt pozi napján is lehet ovu? Eddig én is úgy tudtam, hogy a pozi napot követő 1. nega napon szokott lenni, mert amikor pozi, az lh csúcsot mutatja ki, és azt követően szabadul ki a petesejt. Lehet hogy eddig nem is a megfelelő időben történt az együttlét.
erikasz
2019-04-03 13:21:35
Jozsa :Te egy pozitiv ember vagy ..az ilyen mindig eléri célját ..maradj ilyen mindig !:D
Olyat nevettem a nap barnította disznón ,hogy a könny hullott a szememből a nevetéstől !:D
Honnan jönnek belőled ezek a gondolatok el sem hiszem ...!:D
erikasz
2019-04-03 13:00:34
Angyal :A 500 C vagy 100 az átlag hosszúság megmarad a 14 és magasabb hő értékű lesz a luteláris magasság !
A B komplex -et szedi itt valaki ..név szerint nem tudom előrébb hozza a peteérést !
A D3 vitamin az alap.. hogy a felszívódás meglegyen a szervezetben az E vitamint lutelárba kell szedni mert az akadályozza a peteérést ..tudom jó a méhnyálkahártya vastagodásához ..a beágyazódáshoz .
erikasz
2019-04-03 12:45:06
Angyal :Igen ugy számolja a rendszer ki a lutelárist mindenkinek egyén függő ...van olyan 1,2 nap csúszással !
De ebben van olyan is 3 havonta változik 11,12 13,14 de ettől hosszabb nincs ha neked 14 is szokott lenni !
Nashua34
2019-04-03 12:41:12
Angyal: szerintem igen. De a Fertility Friend biztosan, ha oda regisztrálsz, és betöltöd az adatokat, akkor minimumot, maximumot, átlagot is számol. ez normál funkció, nem VIP. De talán a többiek is mondanak rá valamit :)
erikasz
2019-04-03 12:40:21
Jashmine :A 24 vasárnap is jó ....higgy benne ...Írtam!
Isten hatalma nagy ...ő adja a gyermekáldást !:D
Angyal88
2019-04-03 12:28:45
Lenne egy olyan kérdésem, a lutealis fázist is átlagosan jelzi a grafikon az eddigi hónapokon át bevitt adatok alapján, vagy hogy számolja itt a rendszer?
Jashmine bocsánat, hogy belekotyogok, de szerintem 31-én volt ovud. Meglátjuk!
Jozsa nekem is hozzácsaptak mindig, kívánom, hogy szép + legyen a végén! ;-)