Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Meliko78
2019-04-04 15:43:32

Csak este tudok mert 7 ig dolgozok semmi panaszom nincs azonkívül hogy jó kedvű és nyugot vagyok milyen még nem voltam már majdnem 2 éve
erikasz
2019-04-04 15:34:40

Meliko78 :Csinálj ovu tesztet ,nagyon leesett a hőd 0,4 tizedet most lehet ovu ..hogy érzed ?

Kira :Végre jelentkeztél !:D
Jó nyugis a hőd.... ezt nevezem !:D
Mióta itt vagyok volt ilyen...3 alkalommal 50 ,51 ,52 naposak !
Az elmúlt ciklus is 31 napos volt ovu a 19 ckl.nap ...mióta a cukor gyógyszert szedem úgy látom magasabbak a hőim a foolikulárisban is !
Azt hittem ovu volt a ciklus 10 napján 36.3 volt ,de kivettem mert zavart attól kezdve magas hőket mértem ..de csak lezuhant 3 egymásutáni nap 36.3 -ra !:)
A cikl .29 napján azt hittem megjön ...de nem csak zuhant és cikl.32 .napján emelkedett felfelé ...azt hittem terhes vagyok tesztek negatívak voltak ...már csak szombat reggel csinálok ha ....nem jön meg !
Azóta emelkedik ..hát majd meglátjuk !:D
Lion86
2019-04-04 14:44:19

Nekem napi 2x750-et írt fel a doki, először fél, aztán egy, másfél és kettő, de sehogy sem tudtam hozzászokni, visszavettem egyre, aztán hagytam a francba, mert sehogy se volt jó.
Az én férjem is mondogatta, hogy ne stresszeljek így rá, volt pár veszekedés is emiatt, aztán fél éve már nyugisabb vagyok, de az elmúlt egy hónapban a legutóbbi vita óta már mondhatni sz***ok bele :D Most úgy látom ő kezd ráizgulni a témára :D
Meliko78
2019-04-04 14:33:56

Én mindig 7 kor mérek de mostanában már fél 7 kor meg ébredek lehet ez is a baj
mistimi
2019-04-04 14:31:30

Ohh. Az én férjem is csomószor mondt, h hagyjam abba a hőmérőzést mert csak feleslegesen idegesítem magam. Mondjuk tény, h volt h aludni se bírtam annyira izgatott voltam a reggeli mérés miatt. De olyan ez, mint vmi függőség...nem bírtam abbahagyni..
Én így...szerintem hétfőtől ovutesztelek, mert az utolsó két ciklusom 33-35 napos volt.
Esdig azt vettem észre amúgy h baromira nem mindegy, h 6,7 vagy 8kor mérek, csak sajnos Gréti miatt kb minden nap máskor kelek. Tegnap korábban 36,5 volt ma kicsit később 36,65.
Meliko78
2019-04-04 13:08:53

Andi ! Férfiak nagyon nehezen viselik ezt a szenvedést amit mi végi csinálunk nekem már a párom azt mondta hogy adjuk fel mert nem szeretne többe úgy látni hogy szenvedek ! Most én nyugot vagyok és nem is értem magam hogy mitől nyugodtan így le peddig semmi jolval nem tudnak engem biztatni ! De a remény hal meg utoljára
Andi198729
2019-04-04 13:04:14

500 mg merckformint akartam írni :)
Andi198729
2019-04-04 13:03:51

500 mg merckformint akartam írni :)
Andi198729
2019-04-04 13:02:25

Anitacool, neked segített, te szerencsés vagy. Nekem is azt mondta az endodoki, még novemberben, hogy kb. 1-2 hónap, és sikerülni fog, hát esetemben sajna nem lett igaza :( Itt vagyok, hogy 4 hónapja szedem az 00 mg merckformint napi egyet, diétázom, sportolok, lement 12 kg, és még mindig ott tartok, hogy próbálkozunk, de állandóan megjön :( Novemberben azt mondta, ha fél éven belül ha nem esem teherbe, akkor menjek vissza hozzá májusban. Hát nagyon úgy néz ki, hogy vissza kell mennem, de gondolkodom, hogy másikhoz kellene mennem, hogy ő mit mond, Dr. Rencz Ritának hívják, akit ajánlottak nekem, ő a mensmentisben dolgozott, kíváncsi lennék a véleményére. Csak végre segítsenek már rajtam valahogy, mert ez nem állapot, hogy nem sikerül, és nem sikerül, pedig tudom, hogy jókor vagyunk együtt, ovutesztezem, hőt mérek, és semmi, folyton megjön, mintha nem is lettünk volna együtt, vagy védekezéssel. Lépnünk kell, elsőkörben nekem Ir kontroll, + újabb hormonsor, és a férjemet el kell küldenem spermavizsgálatra. Aztán inszem vagy lombik, de már nem bírom tovább lelkileg az újabb és újabb csalódást, reménykedést, és hogy azt látom, hogy mindenkinek sikerül a környezetemben, csak nekem nem. A házasságom is tönkremegy szépen lassan ebben, mikor elmúlik a menzesz, reménykedek, aztán együtt vagyunk, várakozok, és végül megjön, akkor nagyon magamba zuhanok, sírok, dühöngök, rossz kedvem van, a férjem nem bírja már nézni.
Kira84
2019-04-04 11:06:33

Üdv lányok.
Kicsit régen jelentkeztem már
Igazából túl sok minden változás nincs nálam, talán ami fura hogy nagyon alacsony a hőm.

erikasz nagyon szép a görbéd, nem is gondoltam volna hogy ilyen soká volt az ovud, nem emlékszem hogy neked volt e már ilyen hosszú ciklusod. mióta itt vagy a csoportba.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!