Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Meliko78
2019-04-04 09:04:28

Az én gorbem meg bolondult
erikasz
2019-04-04 09:01:13

Stellanna :Akkor bizkodhatsz ...megugrott szépen 0,4 tized fokot a 12 DPO-ra !:D
Lion86
2019-04-04 08:33:11

Anitacool, én azért vagyok az azonnali gyógyszerezés ellen, mert itt mások és szedték és nem segített, egyedül rólad tudok, akinek használt, de az is lehet, hogy ez épp a véletlen műve :) A másik, hogy nagyon kevés a megbízható endokrinológus, ezért is mondom, hogy mindenki kétszer gondolja meg, hogy szedi-e a gyógyszert.
ineeeez
2019-04-04 08:33:10

Anitcool, milyenek voltak az értékeid??
Endokrinológusnál még nem voltam csak a nőgyógyászomnál,hozzá viszem az eredményeimet is,ő kérte eleve. Úgy gondoltam,hogy még nem keresek endokrinológust, meg várom,hogy a clostil segít-e és,hogy mit tanácsol a nőgyógyász
Stellanna
2019-04-04 08:29:28

Erikasz: 11 nap volt a legutóbb, némi krémes nyák van, ovu tuti 18. Cn. Már vártam h ma lepottyan a hőm, erre 37.0
Anitacool
2019-04-04 08:17:57

Csajok én aztán senkit se le, se rá nem beszélek gyógyszerre, de mindenki próbáljon meg olyan endokronológust találni, akiben meg tud bízni. Én abszolút nem vagyok gyógyszerpárti, de ami tény, hogy 20 hónapig teljesen jókor voltunk mindig együtt, minden ciklusban volt peteérés, mégsem jött a baba. Endokirnológusom felírta az enyhe IR-re a Merckformin xr 500-at, csak napi egyet szedtem decembertől. Azt mondta tavaszra babás leszek, és igaza lett! Hittem neki, próbáltam bízni benne, mert ez alatt a bő 1,5 év alatt én diétáztam, heti 6x sportoltam, vékonyabb voltam mint valaha és semmi eredménye nem volt. Kellett egy kis plusz. Az első trimeszter végéig kell szednem, aztán elhagyhatom, ennyit bőven megért. Nem fogom életem végéig szedni ;-)
Andi198729
2019-04-04 07:58:17

Lion, megnézem a papíron az értékeimet, mert fejből nem tudom, és le fogom írni az értékeket. Én is attól tartok, hogy mi van, ha pont emiatt a fránya merckformin szedése miatt nem jön össze a baba. Mert mérgezem magam vele.
ineeeez
2019-04-04 07:22:47

Köszönöm szépen Lion86, sokat segítettél!
Csak még egy kérdés, a Clostilbegyt-et írt fel az orvos menzesz 2.napjától nap 2 szemet, ez befolyásolhat valamit az IR-rel kapcsolatban?
( még nem kezdtem el a colstil-t) :)
Lion86
2019-04-04 06:56:39

Ineeeez, ez szerintem tényleg IR, de én erre nem adnék gyógyszert a doki helyében, de hát én nem vagyok orvos. Ennél jóval enyhébbek voltak az első terheléses értékeim, mégis kaptam rá gyógyszert, ami hatalmas mértékben rontotta az eredményeimet. A kontroll terhelésen rosszabbak lettek az eredmények mint a tiéd, ezt már másik dokihoz vittem, de erre is azt mondta az endokrinológus (aki végre megbízható), hogy nem kell a gyógyszer. Diéta, mozgás, esetleg Inofolic. Ha nem javulnak az értékek, akkor érdemes a gyógyszerrel próbálkozni, felesleges rögtön azzal kezdeni. Ne hagyd magad rábeszélni, ha azonnal fel akarják írni.
erikasz
2019-04-04 06:39:44

Jashmine :Na... hátha 31 .én volt az ovu ....!:D

Stellanna :A lutelárisod milyen hosszú ?
Ovu érzés hol volt tojcsi nyák ?
Mert itt több lehetőség van ...az ovu szempontjából !
Leesés van ....az ösztrogén löket is lehet ...de ha nem... mert másodszori emelkedés érte el az emelkedettet ...ovu lehetett a cikl.21 .napján is !

Én ma igy :)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!