Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Edit :A stagnálás azt mutatja ,vagy ma, vagy holnap ...holnap zuhanás lesz, de azt nem hiszem, inkább emelkedés ..vagy továbbra stagnálás !:D
erikasz
2019-04-05 07:21:23
Andi :Szedni is kell ...ne hallgass te másra az értékeid magasak ....!
Én is sokat fogytam a szénhidrát megvonás miatt 67,5 kg voltam már 58 kg vagyok ..de a magasságomhoz még ez is sok csak 150 vagyok 54 kg kellene lennem legalább .
Arcomon nagyon látszik be van esve.. mindenki azt mondja fejezzem be a fogyást most már !!!:D
erikasz
2019-04-05 07:11:47
Edit : Én is imádom a tavaszt ....mint te a madár csiripelést galamb túrbékolást !
Kimegyek becsukom a szemem ....érzem a szellő simogatja az arcom ..közben csiripelnek a madarak, úgy el tudom magam engedni ....nagyon jó érzés feltőltődök energiával !
Néha át ölelem a fát érzem a bizsergést az energiát ami a testembe át jut ....mennyei érzés !:D
Próbáld ki .....!
Andi198729
2019-04-05 07:10:34
Akkor megnyugodtam, hogy nem fölöslegesen szedem ezt a gyógyszert, 500 mg merckformin XR-et szedek, napi 1-et vacsi után kell bevennem. Hát nagyon remélem, hogy a kontrollon javulást fog látni a doki, és nem kell esetleg magasabb dózis, vagy valamilyen másik gyógyszer. Mert már 4 hónapja szedem a gyógyszert, 12 kg-tól szabadultam meg, nagyon ügyelek a diétára, az előírt szénhidrát mennyiséget viszem be, a cukrot, és fehérlisztet abszolút kiiktattam az étrendemből. A családból mindenki azzal csesztet, hogy hagyjam abba ezt a gyógyszert, mert károsítja a májat, de magamtól nem állhatok csak úgy le vele, amíg nem megyek el dokihoz, majd ő megállapítja, hogy elhagyhatom-e, tovább kell-e szednem, vagy másfajta kell-e.
Edit90
2019-04-05 06:49:58
Sziszi: csináltam este is tesztet,de mèg negatív. Ma este tudok csak tesztelni, mert dolgozom.
Erikasz: nem volt még ovum, talán holnap. A tojcsi nyák tegnap kezdődött. Jól vagyok, Köszi. Imádom a tavaszt, kertèszkedtem tegnap is, jó a kedvem, boldog vagyok:)
Lion: èn még csak 1 hete szedem a letroxot, de már nem olyan hidegek a kezeim, ès a vérnyomásom is jobb. Nekem folyton kórosan alacsony,most egèsz normális :)
Most így állok:
erikasz
2019-04-05 06:38:55
Maryanne : De örülök ...hogy minden ilyen simán ment ...!:D
Olyan jó olvasni ...a részletes leírásod ...ugy bele tudom élni magam ...akkor már te is kismama vagy 2 db utóddal ...adja az Úr mindkettő szépen beágyazódjon !!!:D
Lion :Szerintem is magasabbak lettek az alaphőid mint nekem ...de mitől ezt nem értem !
Neked véletlenül nem ovu közeleg ?
Ugy néz ki az alakja !:D
Edit :Köszönöm ..én már váltottam volna ..de még egy nőt próba időre felvesz !:(
Igy meggondolandó ..számomra !:(
Neked tegnap biztos ovu volt !:D
Amugy minden rendben veled ....jól vagy ?
mistimi : A mérésen 30 .perc csuszás simán belefér ...
Most emelkedés után ovu jön ..készülj !:)
Meliko , Kira :Hogy álltok ?
Andi :Ilyen értékekkel ...szedjed a gyógyszert én is szedem !
Én ma igy
Sziszi259
2019-04-04 21:14:46
Sziasztok!
Jashmine szerintem is 31-én volt ovud :)
Stellanna én inkább keddre tenném az ovut. ahova Erikasz, volt nyák,vagy ovu teszt?
Meliko hűha, micsoda görbe :O szerintem azért nyugodtál meg, mert már nem bízol... :) talán pont most fog sikerülni ;)
Edit csináltál este tesztet?
Maryanne de jó!! Drukkolok! :)
Ma sikerült elmennem a nődokihoz. Nekem csak 0' értékeket néztek...
Cukor: 5,88 mmol/L ref.tartomány: 3.60-5.89
Inzulin: 6,93 mIU/l ref.tart.: 2,00-29,00
Homa indexet számolt a doktornő, 1,78 lett.
Azt mondta, hogy ezek alapján nem akar terheléses vizsgálatot kérni.
Mit gondoltok?
Csabi máj. elején megy spermavizsgálatra.
És úgy néz ki, hogy akkor is fogunk beköltözni a saját kis kuckónkba :D
Meliko78
2019-04-04 21:08:20
Lion nem mert 29 pozi volt aztán ovu sehol így abba hagytam
Meliko78
2019-04-04 21:08:20
Meliko78
2019-04-04 21:08:19