Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Angyal88
2019-04-05 11:09:30

Sziasztok!

Nekem napok óta szúrkál a bal petefészkem azt hittem, hogy ciszta de szerintem nem mert az együttlét egyáltalán nem fáj.
Viszont volna egy fura kérdésem: Tudtommal a menses elött pár nappal a hüvelyváladék fémes ízű, de a párom az együttlét után meglepően megjegyezte, hogy édes. Ez mitől lehet mert az étrendemen semmi változás nincs. A legutóbbi ilyen megjegyzése tavaly volt akkor húsleves izűnek mondta, ő már ebből tudta mikor én még nem hogy terhes vagyok. :)

Maryanne vigyázz magadra pihenj sokat! Csak pozitívan minden rendben lesz meglátod!!!

Erikasz drukkolok érted!!
ineeeez
2019-04-05 11:07:12

Andi198729 szurkolok neked,hogy ne kelljen szedned tovább!!!:)
Andi198729
2019-04-05 10:57:24

De jó Ineez, hogy megúsztad a gyógyszert, remélem májustól már nekem sem kell szednem, nagyon bízom benne, hogy nem növeli az adagot.
ineeeez
2019-04-05 10:35:20

bocsánat nem *Andi* hanem Edit90* :))))))
ineeeez
2019-04-05 10:33:53

Sziasztok lányok!
Hála az égnek nem kaptam gyógyszert!!:)
azt mondta a dokim,hogy erre ha gyógyszert írna attól tart elrontaná azt is ami működik. Minden értékre azt mondta,hogy ezek jók!:)
Diéta,sport,inofolicot ajánlott még:)
felírt a proverat,hogy meghozza a vérzésemet, és utána clostil, azt mondta,hogy ő úgy gondolja 2-3 hónap és megtörténik a csoda!!!!:) annyira megnyugtató volt,mindent átbeszeltünk.:)
Andi,lesz követésem igen:)
Annyira boldog vagyok,bízom benne,hogy sikerülni fog!!!!!:)
Hőmérőzést is ajánlotta, ahogy megjön el is kezdem újra.
Sok sikert mindenkinek,és boldog babavárást a kismamáknak!
Legyen szép napotok!!:)
Maryanne
2019-04-05 09:03:52

Köszi mindenkinek a drukkot! Remélem továbbra is jól alakul minden. :) Nagyon furcsa érzés belegondolni, hogy ott van két kicsi élet a hasamban, és nagyon nehéz kivárni ezt a két hetet, hogy kiderüljön meg is maradnak vagy marad...de próbálom lefoglalni magam.
Meliko78
2019-04-05 08:09:57

Lemaradt
Meliko78
2019-04-05 08:09:41

Sziasztok! Én ma így .
erikasz
2019-04-05 07:54:27

mistimi :Sajnálom ...de a rossz alvástól magasnak kell lennie ..mert a test nem tud lehűlni !
mistimi
2019-04-05 07:28:56

Sziasztok! Én ma így. Remélem nem most lesz ovu, mert vasárnap estig nem mesz itthon a férjem, bár szerintem vsak a rossz alvás miatt alacsony.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!