Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Edit90
2019-04-06 08:58:03

Sziszi: szerintem van az a sperma eredmény ami annyira rossz,hogy nem javítható fel vitaminokkal,de kell lennie egy nem annyira rossz kategóriának,a mire jók a vitaminok. Viszont van olyan doki,aki időpazarlásnak tartja ezeket szedni,biztosabb sikernek èrzik a lombikot. De ettől függetlenül szerintem szedheti,ha úgy gondolja,nem hallottam mèg olyat,hogy valakinek ártott volna.
Erikasz: érthetetlen,hogy mièrt negatív a teszt,25ös teszt volt? Lehet,hogy azèrt...nagyon szèp a görbèd.
Lion: úgy tűnik megint nagyon együtt haladunk:)
Èn ma így,a teszt tegnap este egyforma kèt csíkos pozitív volt. Nem tudom,hogy tegnap dèlben lett volna erősebb a csíkom,vagy ma lesz erősebb,de ezt már csak ma este tudom újra megnézni,ma is dolgozok. Na de nincs is nagy jelentősége:)
Lion86
2019-04-06 08:31:59

Jó reggelt!
Sziszi, ez az orvos szemléletétől függ, ha ő nem hisz a férfi vitaminokban, akkor nem fogja javasolni. És nem akarom belebeszélni mindenkibe az IR-t, de én alapból csináltattam volna terhelést, nekem elsőre 0,9 volt a Homa indexem és mégis inzulinrezisztenciám van.

Erikasz, nem értem hogy lehet negatív a teszt, nagyon szép a görbéd. Drukkolok, hogy pár nap múlva már pozitív legyen.

Jozsa, én ilyenkor nem szoktam beírni.

Én most nagyon jól aludtam, remélem ez az aminek látszik, holnap kiderül.
ineeeez
2019-04-06 08:11:49

erikasz egyébként veled minden rendben? látom,nagyon hosszú most a te ciklusod is
Jozsa85
2019-04-06 07:58:52

Erikasz!

Miert nem tesztelsz?
erikasz
2019-04-06 07:46:56

Jozsa :Hát ....ha ugy az utolsó felkelés után meg volt a 4 óra akkor igen !:D

Én ma igy teszt negatív ....hő feljebb ment, méhnyak majd ki esik belőlem és zárt nagyon puha ,krémszerű folyás ...nem mertem fogdosni nem is fogom többet !
Amit a jó Isten ad... ugy legyen !
Jozsa85
2019-04-06 07:31:48

Sziasztok!

Ma 2 oraval kesobb mertem mint szoktam es nem is aludtam jol.Sokat fenn voltam rs melegem volt.Beirjam ezt a 36.5-ot???Ez realis???
Sziszi259
2019-04-06 07:06:47

Sziasztok!
Most sajnos nem tudlak visszaolvasni titeket,majd csak este.
Gyors kérdésem lenne. Azt monda a doki,ha nem jó a sperma vizsgálat akkor átjárhatósági és lombik. Kérdésem az lenne, hogy muszáj egyből lombikra menni, nem lehet javítani a spermám, mert ő nem mondott ilyen lehetőséget...? Igazából a járulékos költségektől félek... Az én értékeim eddig jók...
erikasz
2019-04-05 22:20:59

Jashmine :Nagyon gyönyörűen emelkedik ,már 36.9 juppi ..de én a akkor is a cikl.9 napjára tenném ...ebből lesz bébi ..mivel 25 .este együtt voltatok azok a katonák meg is termékenyitették a petét !:D

ineeez :Értem most már ....akkor ideje menszit csinálni és mindent bele !:D
Jashmine
2019-04-05 20:09:44

Erikasz: De, mértem ma is...mint mindig :) Nem raktam vissza az ovuteszteket.
ineeeez
2019-04-05 19:27:34

Igen erikasz muszaj volt,tegnap is nezett uh-val sajnos mar 3 hete is kozepidoben voltam,es meg tegnap is.
februar 7en volt az utolso menzim,ezert kaptam a gyogyszert,hogy kezdhessem a clostit

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!