Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sziasztok!
Erikasz, szép a görbéd és jó magasan van.Várj pár napot és csinálj új tesztet! Szorítok érted :)
Én ma nem mértem, mert hajnalba felkeltem pisilni aztán 1 ora mulva kellett volna mérni. Az este viszont úgy éreztem magam mint aki lázas.37,5 volt a hőm, viszont reszketésig rázott a hideg.Ma semmi bajom nincs... Nem tudom ez mitől volt.
ineeeez
2019-04-06 11:53:39
akkor ha valoban 9dpon vagy,meg magyarazna miert negativ a teszt,mert meg korai volt:)
nagyon szurkolok!!!
erikasz
2019-04-06 11:39:56
ineeez :Szép egyenletes és nem ugrál mint a tavaszi nyúl akkor nincs probléma az ösztrogénnel sem a progival ...vagy cikl.36 napján volt akkor is volt ovu fájás szurkálás !
Akkor még csak a 9 DPO vagyok !:D
erikasz
2019-04-06 11:34:24
ineeeez :Nekem sem stimmel valami ....már az elején a kivett érték 36.3 volt mint ha akkor is ovu lett volna... most meg még magasabb az eddigiektől is a hőértékeim !
Nézd ilyen olyankor ,ha az értéket visszarakom !
ineeeez
2019-04-06 11:27:00
nem ismerem ezt a tesztet,de ha elvileg 10es akkor biztosan jó,hátha két nap múlva nem jön meg,mindenképp ismételj!
nekem mondjuk ez a hosszú ciklusod nem stimmel :\
erikasz
2019-04-06 11:08:05
ineeez :Kettőt is csináltam hátha nem jó ...de ilyen ...de igy még az sem látni !:(
Nem értem csajok mért negatív 10 ml Kupidó teszt..... elbicigliztem a város másik végére.. mert sehol nem lehet 10 ml kapni csak ott !
Reggel azt hittem leesik a hőm ..hát nem még feljebb ment ..
Valami van ott, de én azt negának veszem ..nem jön át a piros a teszten csak olyan barnás csík mintha szellem csík lenne !:(
Hasam feszül keresztül .. mellem nem tudom a melltartóba tenni olyat nőtt ..a lányom is mondta... nem terhes vagy anya !
Türelmes vagyok és nyugodt ..nagyon szép álmom volt sírtam a gyönyörtől !
Alagútban csúsztam felfelé nagyon gyorsan... egy nagy kapu kinyilt szaladtam valami cél felé és már a lábam a földön sem volt levegőbe egyre feljebb emelkedtem ,fentről láttam a zöld mezőt és rengeteg bárány legelészett egy nyáj de rengetegen voltak !
Olyan volt mintha a mennyországban lettem volna és arra keltem fel hogy zokogok a gyönyörtől !:D
Isten adja az álmot mindenkinek ...engem elvitt most a mennyországba !
Még most is sírok az örömtől ...hálás vagyok neki ezért a szépségért amit láthattam !:D
Meliko78
2019-04-06 09:39:52
Sziasztok ! Én ma így semmi biztató nincs
Angyal88
2019-04-06 09:27:09
Jó reggelt mindenkinek!
Erikasz szép a görbéd nagyon, remélem + lesz a teszted!!!
Nekem ma reggel megjött ahogy a grafikon előre jelezte, úgy látom visszanézve a hónapokat 24 napra rövidült a ciklusom október óta
Erikasz, szép a görbéd és jó magasan van.Várj pár napot és csinálj új tesztet! Szorítok érted :)
Én ma nem mértem, mert hajnalba felkeltem pisilni aztán 1 ora mulva kellett volna mérni. Az este viszont úgy éreztem magam mint aki lázas.37,5 volt a hőm, viszont reszketésig rázott a hideg.Ma semmi bajom nincs... Nem tudom ez mitől volt.