Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Ha nem volt peteérésem akkor a mestruaciom sem fog meg jönni ilyen hogorbém soha nem volt
Meliko78
2019-04-07 08:25:42
Sziasztok! Én ma így semmi jó
Jozsa85
2019-04-07 07:47:41
Sziasztok!
Nalam ilyen ugribugri...Normalis ez?Nem egy szep egyenletes csiknak kellene lennie?Meg meg magas is...sztem.
erikasz
2019-04-07 07:18:00
Jó reggelt !
Én ma igy :)
többiek ?
Jashmine
2019-04-06 19:35:04
Majd lesz valahogy...várok :) Sokmindent úgy sem tehetek :)
erikasz
2019-04-06 19:18:27
Jashmine :Ezt csak a jó Isten tudhassa ..mikor szabadult a pete !
Igaz... a gép odarakja, ahová a pozítiv tesztet rakod !
Jashmine
2019-04-06 17:54:32
Ha berakom a 2. pozitivat akkor arra a napra rakja amikor pozitiv volt a teszt.Vagyis szombatra vasárnap helyett...
Pénteken es szombaton volt full erős pozitiv.Vasárnap már negativ.Én vasárnapra tenném ha rajtam mulik...
Maryanne
2019-04-06 17:14:23
Sziszi, nálunk a férjemnek a meddőségi központban a kivizsgálás során 10 millió lett a spermaszáma, közölte az orvos, hogy 15 millió alatt csak a lombik jöhet szóba. Kérdeztük tőle, hogy az andrológus ajánlott férfivitamint (Profertil), 3 hónapos kúrát, a doki azt válaszolta, hogy szedheti, de csodát nem fog
művelni, nem lesz a 10-ből 15 millió. A férjem akkor már 1 hónapja szedte a Fer14-et, de vettünk Profertilt is, és felváltva kezdte el szedni, reggel az egyiket, este a másikat. A lombik miatt is szedte, ha már nincsenek elegen, de legalább a minőségük is javul a beültetésig. Amúgy a kettőnek nagyon hasonló az összetétele, a Profertil egy kicsivel jobb. Viszont mindegyiknek horror ára van, a Fer14 13-15ezer körül, a Profertil 18-20ezer, 1 havi adag!!! És ugyebár ezt 3 hónapig kell szedni. Bár az is érdekes, hogy 2 éve is volt spermavizsgálata, akkor 25 millió volt... nem tudom hogy lett belőle 10 millió. Szerinte az is befolyásolta, hogy a 2 évvel ezelőtti adagot otthonról vitte, mert a közelben volt a vizsgálat, míg a mostanit helyben kellett produkálni, mert távolabb van a központ ahova járunk, és hát az mégse olyan mint otthon, főleg, hogy elég ingerszegény az intim szoba!
erikasz
2019-04-06 15:12:51
Jashmine :A fázás az emelkedett progeszterontól van és az ízadás ....a test mig hozzá nem szokik !:D
erikasz
2019-04-06 15:10:09
Jashmine :A második pozitívat beteheted akkor hová teszi ...kíváncsiságból !:)
Ha egy órával hamarabb ébredsz azt beírhatod ,ha pisi előtt mértél !
Köszönöm nektek ..hogy drukkoltok nekem !:D
Olyan jól esik !:D