Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Köszi Erikasz az elemzést! :) Nagyon biztató a te görbéd is! :)
erikasz
2019-04-07 12:02:25
Maryanne :Én is a 16 ,17 .cikl.napra gondoltam a pete kezdett volna távozni ezért emeledett a hőd felfelé és ezért...nem kellett magad injekciózni már csak a tüszőrepesztőt beadni ,hogy ez 36 órán belül megtörténjen !
Értem ....de a hőből is látszik nagyon szépen !:D
A beültetés is látszik szépen ..... mert esett a hőd a 3,4 .ciklusnapon és akkortól emelkedik a hőd szépen !:D
Ebből lehet következtetést is levonni !:)
Ha az emelkedett után ha a 3.4. nap leesik a hő ...annak csak örülni lehet ,mert lehet akkor is a csoda megtörténik !
Nagyon sok terhesgörbén megfigyelhető ez !:)
Sokat tanultam ...köszönöm !
Ugy megszédültem vagy háromszor ma ...én is reménykedem !:D
Maryanne
2019-04-07 11:11:51
Erikasz, a ciklus 9. napján volt egy ciszta leszívásom, lényegében az előző ciklusból egy visszamaradt tüszőt, amit muszáj eltüntetni, mert befolyásolja az irányított tüszőérlelést. Aznap este már kellett adnom a tüszőérlelő injekciót.
9-től a 18. ciklusnapig adtam ezt magamnak, illetve mellette azt az injekciót, amit már a legelejétől kellett, ami meggátolja az agyalapi mirigyben a saját hormonirányítást, nehogy közbeszóljon, ők tudják teljesen irányítani a rendszert. Viszont ezt az injekció adagot egy picit rosszul számolták, így a 17. ciklusnapra már kevesebb maradt mint az addigi adagom, másnap kellett menni ellenőrzésre, szóltam a dokinak hogy elfogyott és már tegnap is kevés volt, erre ő: húha, húha.... ír nekem egy adagos injekciót, aminek a felét adjam be azonnal (aznap délelőtt) a másik felét este, mert nehogy idő előtt megrepedjenek a szépen megérett tüszők. Szóval lehet ezért indult meg ott a hő felfelé. 19-20. nap már nem kellett egyiket se adnom magamnak, csak 19. nap este percre pontosan a tüszőrepesztő injekciót, aminek a 21. napra 36 óra múlva van hatása, ezen a napon volt a petesejt leszívás, és irányítottan tényleg szinte percre pontosan vittek a műtőbe. A 24. ciklusnap volt a beültetés. A leszívás napján este már kellett adnom a progeszteront.
Meliko78
2019-04-07 10:38:57
Erikasz most mindegy végül is mert 2 naponta együtt vagyunk mert itthon van a párom
erikasz
2019-04-07 10:03:17
Meliko78 :Dehogy nem lesz ...nem is ugy néz ki a görbéd eddig hogy nem lesz !:D
De most később ..mivel nem gépek vagyunk !:)
Kira :Gyönyörűen emelkedik a hőd !:)
Köszönöm !:)
Teszteltem már de negativ 10 ml kupidó- val !:(
Te nem ismered véletlenül ?...de majd a jövő héten kedden ha addig is magas lesz a hőm !
Maryanne :De szép magas a hőd ....cikl.21 . napján volt a beültetés ?
Tanulmányozni akarom a hőd !:)
A fejfájás a progeszterontol van mig meg nem szokod !
Már most már jobb ..hála az Úrnak !
Ugy látom a petéid a cikl.10,11,12,13 nap értek nagyon a 36.6 36.5 hővel ...megakart kezdődni a ovu a cik. 16 napján mert emelkedni kezdett !:)
Mikor is volt a leszivás ?
Maryanne
2019-04-07 09:26:45
Jó reggelt mindenkinek! :) Én most nagyon jól érzem magam, mert végre nem fáj a fejem! :) Ez ilyenkor olyan megkönnyebbülés. Tegnap reggel nagyon erős egyoldali migrénes fejfájással keltem és hányingerrel. Próbáltam enni pár falatot hátha segít, de fél óra múlva kihánytam. Egy fél gyógyszert alig mertem bevenni, mert a készülőben lévő babáimnak se akartam ártani, de az se jó nekik ha én egész nap szenvedek. Szóval ilyenkor másnap mindent szebbnek látok! :)
Az én hőm a progeszteron hüvelygél miatt egész magas. 2 nap esett picit lejjebb, de most újra felmászott.
Kira84
2019-04-07 09:26:36
Üdv mindenkinek,
erikasz nagyon szép a görbéd, mikor tesztelsz?
nálam semmi extra.
Meliko78
2019-04-07 08:58:28
Erikasz nekem azt mondtak hogy nem minden hónapban lesz ovu azért gondoltam
erikasz
2019-04-07 08:53:40
Jozsa85 :Dehogy ugribugri ..nagyon is szépen indul !:)
Az ovuláció előtti napokban emelkedik meg a hő... LH-csinálhatsz ..ha van othol !
erikasz
2019-04-07 08:50:10
Meliko78 :Még csak a cikl.15 napján jársz most lesz ovu !
A pete már megért 36.4 ,és 36.5 hővel a 9,10 .ciklusnap indul az ovuláció megemelkedik 0,2 tizedet és leesik 36.0 ,leesés 0,4 tized .megemelkedik 0,2 tizedet és nyugi üzemmód ... most stagnál,holnap emelkedés tuti itt az idő a pete kitörésre !:)
Nem minden hónapban egy napon van ovuláció ...nem vagyunk gépek !