Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
erikasz
2019-04-08 07:27:24

Jozsa :Jó ..várom a tesztet !:D
Jozsa85
2019-04-08 07:15:17

Erikasz!
Este ovu tesztelek..Majd irom mi lett.
erikasz
2019-04-08 06:49:41

Jozsa: Már ovu lesz, emelkedett zuhanás ...már tudod !:)
Majd írj mi volt !:)

Jozsa85
2019-04-08 06:41:05

Itt van!Bocsi!
erikasz
2019-04-08 06:37:31

Józsa :Hol a görbéd ?

Zsuzsi :Nagyon szép stagnálás az elején szedjed a C ,D vitamint folyamatosan de a B vitaminról se feletkezz el !

Köszönöm nektek hogy drukkoltok nekem !
Sajnos a teszt negatív !
....hőm 0,1 tizedet leesett az még semmi ...izzadtam mint a ló az este ugy keltem... csatak víz voltam !:(
Nem tudom mi van !
Csak megnéztem a méhnyakat együttlét 2 napja ....ragacsos ,a fekete bugyin fehér lisztszerű méhnyak középen, nagyon zárt és lágy !
Mit gondoltok ...mi van ilyenkor ...mert már én is tanácstalan vagyok ..hő fent ilyen szép görbém még eddig sohasem volt ..?
Jozsa85
2019-04-08 05:47:33

Jo reggelt!

Ugy tunik visszaszamol a szervezetem..36.5, 36.4, 36.3....lassan kiloves lesz!! ;)
Kedden reggel megyunk a meddosegibe megbeszelni a labor eredmenyeket.Mar nagyon varom.Kb. 2 honapja megy a kivizsgalas es lehet hogy meg nincs is vege.Holnap a sperma eredmenyeket is megtudjuk, amit csak a ferjem jelenleteben nezhetek meg..Fura szabalyok vannak.
Tegnap babaztam is, es nem voltam utana tiszta depi!!! ;) Ez nagy szoo!!
Hajra csajok!
Nashua34
2019-04-07 20:56:13

Sziasztok!
Jozsa, nekem 5 nappal Pé előtt már szokott jelentkezni a tojcsis nyák, szóval attól még lehet később. Most inkább ezt figyeltem, a nyákot meg a hőt, és amíg fel nem ugrott, minden nap voltunk együtt.
Erikasz: izgulok érted, akkor holnap teszt, ugye?
Maryanne: nagyon jó olvasni ilyen részletesen a lombikról, sztem simán irhatnál blogot is, biztos sokan kíváncsiak lennének. Sokkal megnyugtatóbb ha az ember tudja mire készüljön, és nem száraz tényként van leirva. Drukkolok neked nagyon, hamar letelik a 2 hét! :) a fejfájást nagyon átérzem, rettentő migrénes vagyok, most is kinlódok. Biztos ez a hulye időjárás ami mostanában van.
zsuzsi09
2019-04-07 20:35:54

Sziasztok
erikasz - nagyon szoritok neked :) és a tüneteid is biztatóak, gyönyürű görbe magas hő waaau, csak igy tovább :)

én még az elején tartok, ma már végre elmozdultam a 36,5-ről még ilyen egyhangú kezdésem nem volt, várok... eszem a D vitamint és a C vitamint is
Jozsa85
2019-04-07 19:53:44

Sziasztok!

Tojcsis nyakom van de az ovu tesztetm negativ.Nem faj semmi..nem erzem hogy pe-m lenne.Mult honapban 9. napon volt..Akkor kesobb lesz???
erikasz
2019-04-07 16:08:05

Maryanne :Remélem !
Reggel csak tesztelek x-epilel a párom vesz most ...remélem nyitva lesz a dm !:)
Már többször megszédültem ma vérnyomásom soha nem volt 120 per 70 nekem ez alacsony !
Meg a szagok ...meg megint a cseresznye paprika magában eszem !:D
A hasam feszül ...reménykedek nagyon ...nem ver át a szervezetem !:D

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!