Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Meliko78
2019-04-08 10:25:57

Andi szabad szemmel jobban látni és azzonal ki jött csak azt nem tudom hogy ez a teszt produkal-e szellem csíkot
Andi198729
2019-04-08 10:24:04

Angyal, először is sajnálom, hogy megjött neked :( Szerintem a vérzést illetően nincs okod aggodalomra, sztem a méhnyálkahártya a magyarázat, mennyire vastag, milyen ütemben válik le, gyorsan vagy lassan. Valószínű, hogy az első napon még nem vált le gyorsan, csak elkezdett, és a 2. napon kezdett gyorsan leválni.
Ja, és remélem nincs harag a pénteki kommentemet illetően, félreértettem, de így már világos a helyzet, lazábbnak kellene lennem egy kicsit :-D Azt kívánom, hogy legközelebb a férjed ismét azt érezze meg, hogy baba van a dologban ;-)
Andi198729
2019-04-08 10:18:17

Meliko, ez terhességi teszt? Én bizonytalan vagyok ezt illetően, elsőre negatívnak tűnik, de ha jobban megnézem, mintha valami halvány rózsaszín v, narancssárga árnyalatú csík lenne, de nem tudom eldönteni, hogy csak a kép megvilágítása lehet-e. Nem egyértelmű.
Erikasz, lehet érdemes lenne vérvételt csináltatni, amiből kiderülne a hcg, vagy ultrahangra elmenni, ha negatív a teszt mi az oka, hogy akkor mégse jön meg, és magas a hőd, lehet hogy csak a teszt nem mutatja ki, viszont az UH pontos képet adna, hogy mi a helyzet. Mert ha mégsem baba, akkor más oka lehet, és ezt jó kideríteni. Persze szorítok, hogy baba legyen ;-)
Angyal88
2019-04-08 10:15:07

Sziasztok!

Erikasz: Szép magas a hőd! Nem rémlik, hogy szokott-e ilyen szép lenni a görbéd mióta itt vagyok. Drukkolok, hogy baba legyen és a -teszt még a korai tesztelést mutatta.

Nekem ma van a mensim 3. napja, de a melleim még enyhén fájnak ilyen még nem volt nekem mensi alatt, mikor meg szokott jönni azonnal mindig el is múlott. Viszont fura ez a mensim: 1 nap szemcsés kevés vérzés, 2 nap éjszaka erős görcsölés bő vérzéssel és napközben is bő és foszlányos. Ma még alig volt. Nekem a 2. és 3. nap nagyon sok szokott lenni. Mitől lehet ez?
Meliko78
2019-04-08 10:07:38

Véleményt kerek
https://kepkuldes.com/image/6vUdNe
Meliko78
2019-04-08 09:07:24

Úgy legyen erikasz ! Bár a tegnaptól kezdet fájni a mellem . Lehet a vitaminok miatt lett alacsonyabb a testhőmérsékletem? Eddig mindig magasabbat mértem
erikasz
2019-04-08 08:58:56

Meliko :Na látod ...meg mondtam stagnálás után vagy emelkedik vagy csökken az ovu közeleg ...holnap még leesés vagy stagnálás ,utána emelkedés vagy egyből emelkedés !
Lesz ovu az tuti !

mistimi: Nem tudok táppénzen vagyok ...a lábamra esett a 2,5 kg kukta még fáj ...várok még ...reggel tesztelek ismét ...csak történik valami !:)

mistimi
2019-04-08 08:39:02

Szaisztok! Nem voltunk itthon két napig így nem mértem. Reggel 36,65 ez nekem kb az alaphőm. Szerintem a héten lesz majd ovu valamikor legalábbis remélem. Elkezdek ma ovutesztezni.
Erikasz: esetleg egy hcg vérvételre nem tudsz elmenni?
Meliko78
2019-04-08 08:06:45

Jó reggelt! Én ma így
Maryanne
2019-04-08 07:33:46

Köszi Nashua, örülük, hogy érdekel benneteket amit írok erről az egész folyamatról, és hogy én is tudok valamivel segíteni, infot nyújtani ebben a témában.
Erikasz ez tényleg fura, azért még ne add fel

Az éjszaka arra ébredtem, hogy kicsit görcsöl a hasam, remélem ez jót jelent, mert a doki azt mondta, hogy a beágyazódás a beültetés után kb. 3-4 nappal történhet meg.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!