Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Anitacool
2019-04-08 10:57:02

Jozsa nekem 5 nappal legkorábban, de minimum 3 nappal pé előtt jelentkezik a tojcsis nyák, ez alapján azt gondolom hamarosan ovud lesz :-)

Erikasz, mikor megláttam a görbéd azt hittem egyből, hogy ez már terhesgörbe! Drukkolok neked! Ha babás vagy, úgysem jön meg, 2 nap múlva ismételj! De ha türelmetlen vagy, magánban vetess le egy hcg-t vérből. Drukkolok nagyom csajszi! :-)

Maryanne hogy vagy, mi van veled? Mértèl ma hőt? Nálad lassan aktuális a beágyazódás, sőt már az is. Ne izgulj, ha nem érzel semmit, az is teljesen normális :-) Nekem a méhemben szúrkálás volt a vélt beágyazódás környékén, a tesómnak is éles, késszúrásszerű fájdalom, de az első gyerekemnél semmit nem éreztem. Mikor tesztelsz először, fogsz a hivatalos előtt? Szerintem csütörtökön már mutatna valamit! :-)

Meliko én ezen a teszten azt látom, hogy a teszcsík maga fehér, körülötte viszont van valami foltocska. Azt hiszem ezt hívják szellemcsíknak. A görbéd alapján azt gondolnám, hogy olyan 3-4 nap és itt lesz az ovud. Lh tesztelj mostanában!

Angyal szedsz valamit nem rég óta? Bármit a hormonokra, akár gyógynövényes cuccot.

Edit ne aggódj a hőd miatt! A nagy könyv szerint 3 napja fel 0,2 fokot (minimum) megemelkedni, szóval egyrészt még van idő, másrészt Erikasz szokta mondani, nem vagyunk gépek ;-) Nem lehet ebből még messzemenő következtetéseket levonni. Mindem rendben lesz, talán szerencsét hoz a “rendhagyó” görbéd ;-)

Edit90
2019-04-08 10:46:19

Meliko: Milyen volt a mensid, szokásos,vagy kevesebb? A hőd alapján nem valószínű a terhesség,de persze bármi lehet. Ismételj reggel predictorral.
Én ma így állok. Jó helyre húzza a gép az ovut, aznap este volt nagyon erős pozitív az ovuteszt, előző este pedig egyforma csíkos pozitív. Nem értem a mai hőt, nekem ovu után minden nap folyamatos felemelkedés szokott lenni 4-5 napig,és csak ott egy pici leesés az ösztrogénlöket miatt.Ez most aggaszt kicsit. Remélem nem a pogimmal lesz baj...Szerintetek?
Meliko78
2019-04-08 10:44:46

De nem elem bele magam mert elvileg ovulacio sem volt csak pozi lh teszt
Meliko78
2019-04-08 10:41:40

Így jobban látszik
Meliko78
2019-04-08 10:41:19

https://kepkuldes.com/image/6vUdNe
Meliko78
2019-04-08 10:39:23

Holnap meg ismételtem mindenképp ! De ebből én meg csináltam és az nem volt szellem Csikos
ineeeez
2019-04-08 10:38:00

hát akkor nem ismerem,facelle nekem volt szellemcsíkos egyébként.
látszik ott a vonal,inkább ismételd meg predictor early-vel!
Meliko78
2019-04-08 10:36:39

Nem facelle csak hasonlít ra a Müller be vettem ez terhesegi teszt
ineeeez
2019-04-08 10:35:26

Ez terhességi teszt Meliko78?
és facelle?
csak mert a Facelle teszt,nem ilyen színű hanem kék írással van
szerintem ez az ovulációs tesztje
Meliko78
2019-04-08 10:27:07

Csak kíváncsiságból csináltam mert a tegnap görcsölnem ma meg fajnak a melleim is

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!