Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Maryanne
2019-04-09 08:29:49

Erikasz, stagnáltam
erikasz
2019-04-09 08:04:47

Edit :Azt írtad akkor volt erős az LH teszt 15 ckl. nap .....akkor az is lehetséges a leesés az a 0,1 tized mikor a pete kitört !:D
Most fogsz nagyot ugrani !
erikasz
2019-04-09 07:51:17

Maryanne :Ha tegnap volt a beágyazódás ma vagy stagnálsz vagy emelkedel ...de ne ilyedj meg ha zuhansz és utána emelkedel... annak még jobban örülj mert az a klip a méhfalához csatlakoznak a bébik ilyenkor van az ösztrogén löket is !:D

Anitacool :De jól esett a megjegyzésed !:D
Mint egy terhesgörbe !
Én is megvagyok lepődve ,hogy ilyet produkált a szervezetem ...hálás vagyok Istennek érte !:D
De a leesésnek is örülök ha a pete a cik. 36 napján szabadult 12 DPO vagyok ilyenkor a leesés a 0,2 tized megengedett !
Remélem holnap szépen visszamászik ...és a teszt pozitív lesz !:D
Megyek a gyógyszertárba tesztért ..mert annak jobban hiszek mint a dm -es teszteknek !:)
Terhességi tünet elviselhető ?
Hogy ketten vannak többet kívánsz enni ....vagy tudsz egyáltalán, van étvágyad ?
A kisfiad hogy viselkedik ..az én két fiam ..soha nem felejtem el mindig puszilták a hasam beszéltek a lánynak !:D
Mikor megszületett Ivett mindig ott voltak mellette ,ha sírt akkor ők is sírtak !:D

Jozsa : Holnap azt kívánom.. minden rendben legyen ...a férjed spermáival is ...ne legyen akadály !

Edit :Nagyon szép a görbe kezdés ...de azt nem értem hogy lehet olyan magasan az ovu a coverline 36.6 az felett !
Én a 13.14 ckl.napra tenném a stagnálásra !
Igaz láttam már ilyen hőgörbét ..de ritka !
A te progiddal nincs baj ...nyugodj meg ..eddig is gyönyörű emelkedett voltak a görbéid ..ez a kis 0,1 tizedes esés semmi ..
erikasz
2019-04-09 06:27:56

Lion : El sem hiszem ....pedig olyan volt határozottan !:(
Akkor kezd el azt a gyógyszert minél hamarabb !

Én ma igy zuhantam ... menszi sehol ,még olyan érzetem sincs ...nem teszteltem.. majd holnap, ha addig sem jön meg és remélem a hőm visszamászik !
Száraz érzés.. nincs semmilyen folyás .. azért bizakodok .....
Lion86
2019-04-09 05:57:29

Jó reggelt! Hát itt nem volt ovu. Lehet, hogy kár volt abbahagyni az inozitolt :/
Jozsa85
2019-04-08 21:24:54

Holnap a meddosegibe van idopontunk.Majd jelentkezek az uj infokkal..Szurkoljatok!!!
erikasz
2019-04-08 21:09:03

Jozsa ....az LH hamar változik ..azért nehéz elkapni ....már kezd ....lehet holnap már pozitív is estére !:)
A hőd holnap jelezni fogja ...mert ha még esni fog az jó lesz ...de lehet stagnálás lesz.. akkor nehezebb elkapni ,mert álcázza magát és hirtelen történik !
erikasz
2019-04-08 20:58:40

LIon: Ez ovu volt ...36,7 -ről zuhant lefelé az 0,4 tized a pete meg a cikl,18 án kitört !:D
Emelkedett 0,4 tizedet vissza esett 0,2 tizedet az ösztrogén löket.. ilyenkor vagy hirtelen ugrik a hő vagy fokozatosan eléri zuhanás értéket .... vagy meghaladja hirtelen több tized fokkal !
A tiéd fokozatosan 0,1 tizedet emelkedett ez idáig ...de lehet holnap a leesett érték felett leszel 36.8 vagy 36.9 !
anitaa28
2019-04-08 19:37:21

Meliko szerintem szellemcsík,itt a tesztem ez még rózsaszín is volt mégse lett baba,persze nem is jött meg,nemsokára megyek a nőgyógyászhoz hátha tud valamit mondani. Állítólag az ovu közeledtét is jelezheti hcg teszt,ha reagál a LH-ra.

https://kepkuldes.com/image/6vm5cQ
Maryanne
2019-04-08 18:54:34

Anitacool, igen mostanában aktuális a beágyazódás, az éjszaka arra ébredtem hogy enyhén görcsöl a hasam, elvileg ez is jelentheti a beágyazódást. :) Hát a héten még nem merek tesztelni... félnék a csalódástól... talán jövő héten....de legkésőbb jövő hét szerdán kiderül a helyzet, akkor kell visszamenni, vizeletből néznek HCG-t.... mondjuk ez fura, én azt gondoltam, hogy vérből.
Amúgy itt a görbém, szép magas. :)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!