Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
erikasz
2019-04-11 08:58:58

Edit90 :Régen a vöröshagymával védekeztek a pestis ellen ...akinek a lakásába kettévágott vöröshagyma volt senki nem volt beteg ...és el sem kapták a gyilkos vírust !
Olvastam valahol ...de én mindig tartok a konyhában egy tányérban ..lehet azért nem vagyunk betegek !:D
Lion86
2019-04-11 08:57:40

Erikasz, annyira sajnálom, hogy megjött, nagyon beleéltem magam, hogy most tutira babás vagy.
Nálam nincs változás, 3 napja újra iszom az inozitolt. Most vagy az kavart be, hogy abbahagytam 3 hétre, vagy a pajzsmirigy gyógyszer. Nekem gyanús, hogy főleg a gyógyszer, mert a doki szerint valószínűleg elég lett volna a diéta is az IR-emre.
erikasz
2019-04-11 08:49:25

Edit90 : Nem vagy te benne...ha benne lennél ..akkor a levertség láz felütné fejét !
Nevetni fogsz ...de javaslom othol félbe vágott hagymát vöröset az asztalon legyen mindig frissen ... virúst megöli a kénhatása miatt a lakásban !
Estére foghagyma evés ...vagy reggel foghagyma kapszula !

Maryanne :De szép ...egyenletes és emelkedett !:D
Jól érzed magad ?
Maryanne
2019-04-11 08:44:37

jó reggelt
kicsit megemelkedtem :)
Edit90
2019-04-11 08:33:30

Megcsináltattam a synlabban a vèrvètelt,ami kimutatja az ellenanyagszintet a szervezetekben,hogy voltam e már,ès 0 lett,negatív,nem voltam. Ès nèztèk a pillanatnyi vírusszintet is,amire azt írták,hogy az eredmény kètes,a vizsgálat megismètlèse javasolt. Valamennyi kicsi vírust ezek szerint kimutatták a vèremből,de biztos nem annyi,hogy határozottan azt mondják rá,hogy most vagyok a fertőzèsben,de mivel valamennyit kimutatták,ezèrt azt sem mondják,hogy negatív. Mivel patikában dolgozok találkozhatok èppen beteg gyerekkel. Ezèrt fèlek,mivel ilyen bizonytalan az eredmény,hogy mi lesz,ha most lettem babás...
erikasz
2019-04-11 08:25:13

Edit90 :Ne félj...!
Az ügyfélkapun véletlenül nem lehet utána ...nézni ?
Mikor kicsi voltál ...van e valami ...hátha ott van, hogy voltál himlős !
Akkor szerintem felesleges az oltás !
Edit90
2019-04-11 08:12:53

Erikasz: kèpzeld el,így jártam a bárányhimlővel. Anyukám mondta,higy nèzessem még,mert szerinte nem voltam,az orvosaim azt mondták tuti átestem,csak nem jött ki annyi pötty. Jövőhèt hètfőn megismétlik a vèrvètelre,ès ha nincs most bennem a vírus,akkor meg kell kapnom az oltást. Egy ève minden nap azt várom,hogy legyek már babás,most először azt várom ettől a hónaptól,hogy ne legyek az. Nagyon veszèlyes lenne,ha most babás lennèk,ès èpp elkaptam a vírust. Nagyon fèlek,de nem tudok mit tenni,kivárom mi lesz ebből.
Most így állok
mistimi
2019-04-11 08:05:36

https://kepkuldes.com/image/6pKVML
Hát szerintem ez a mai ovu teszt majdnemhogy totál ugyanolyan mint a tegnapi. Maximum egy nagyon icipicit halványabb.
Grétinél nem így volt, szóval most fogalmam sincs h mi van??
Jozsa85 te milyen erősségűt használsz?
erikasz
2019-04-11 08:03:10

Jozsa :Jó....várom a tesztet !:D
Csábitsd a férjedet !:D
Jozsa85
2019-04-11 07:38:45

Erikasz!

Az nem is erdekes, total negativ.
Este ellovok meg egyet majd..+Megprobalom elcsabitani az Uramat.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!