Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Maryanne, akkor 100 % a siker ;-) Halkan gratula ;-)
Beababa, neked is gratulálok ;-) De jó, hogy sikerült nektek, nekünk még olyan bizonytalan az egész, hogy sikerül-e spontán, mi lesz még inszem vagy lombik? Már annak is örülnék, ha legalább elkezdhetnénk az inszemet vagy a lombikot, mert ez a bizonytalanság megőrjít, persze gondolom ott is van egy kis bizonytalanság, hogy sikerült-e vagy nem, de ott legalább beavatkoznak, és van rásegítés a beültetés után is, de ha próbálkozik az ember, azt se tudja, jó időben történik-e az együttlét, megtermékenyül-e, beágyazódik-e.
Bea, szívesen vennék egy kis segítséget az inszemet illetően, hogyan zajlik, és mi előzi meg. Nekem hátravan májusban az IR kontroll,+férjem megy spermavizsgálatra, aztán ha esetleg kizárják a férfimeddőséget, akkor megyek majd átjárhatóságira, és ezekkel a papírokkal irány a meddőségi, mert ha a férjem spermáival van valami, lehet, hogy rögtön lombikot fognak javasolni. Most még nem szeretnék menni május-júniusban, mert vizsgaidőszakom lesz, 11 tantárgy :-S Az az izgalom elég, nem kell még pluszban, utána lazítani szeretnék, majd augusztus-szeptember környékén lépünk. De én már inkább arra készülök, hogy majd orvosi segítség fog kelleni, én már a próbálkozásokkal is úgy vagyok, hogy sok reményt nem fűzök hozzá. Végülis nem nagy gond, hogy hőmérőzöm, meg tesztelek, mert legalább tudom magammal vinni a meddőségibe, erre jó. A mostani ciklusomat illetően úgy vagyok, hogy csak élvezem az együttléteket a férjemmel, úgyse fog összejönni szerintem, tehát már nem is idegeskedem, bizakodom, hogy majd segítenek inszemmel vagy lombikkal. Arra csak alkalmas leszek...
erikasz
2019-04-11 12:43:55
beababa23 :Gratulálok neked ,a bébihez ...vigyázzon rátok az ÚR !:D
beababa23
2019-04-11 12:15:58
Huh,akkor ok boldog vagyok nagyon nektek is mielöbbi pocaklakòt kívánok!!
Meliko78
2019-04-11 12:14:12
Bea igen sikerült ! 2 nap múlva ismételt meg ha duplázódik elő terhesség
beababa23
2019-04-11 12:13:08
Sziasztok lányok hcg szintem 357.Nemvárt után 4 nappal.Ez normális vajon?Akkor most ez terhessėget jelent????
erikasz
2019-04-11 12:12:40
Jozsa :Én is a 10 ckl.napra gondoltam ...már az 11 ckl. nap halványabb szerintem most ..még halványabb lesz... ha most csinálsz !
A hőből következtetés az ovu a 11 .ckl nap volt ,akkor mikor halványodott az LH mert már a 12 .nap felment a hőd !:D
Maryanne
2019-04-11 12:08:09
Andi... hát a melleim feszülnek rendesen, meg is nőttek, még a férjem is megjegyezte :)
Jozsa85
2019-04-11 11:48:46
Andi!
Az ovutesztjeimen mindig halvanyabb az en csikom mint a teszt csik.Ettol fuggetlenul mindig van ovum..Egyebkent 25os a teszt.A mult honapban 9. napon volt ovum, lehet akkor kicsit kipurcant a szervezetem..Na majd csak osszeszedi magat.Sztem a 10 napon volt legerosebb, tegnap halvanyabb.Meg ma este ranezek.Mintha erznek lent vmi mocorgast.
Andi198729
2019-04-11 11:00:47
köszönöm Maryanne, aranyos vagy :) Én is nagyon hálás vagyok, hogy megosztod a lombik eljárás menetét, nekem is sokat segít, mert lehet, hogy nekünk is arra kerül a sor. Biztos vagyok benne, hogy a babák beágyazódtak , vagy megkezdték a beágyazódást, mert ez tudom, több napig tart, a hőd is erre utal, és az alhas érzékenység, amikor pedig már befejezték a beágyazódást, mellfeszülés is jelentkezhet.
erikasz
2019-04-11 10:56:44
Csajok !
Nekem is a nődoki azt mondta ...védekezni kell, ha nem akarok babát ,mert rendesen működnek a petefészkeim ...én azt a választ adtam !
....majd Isten eldönti !:D
Nevetett a doki ...!
Akkor azt mondta.
Hát 54 éves nő volt itt igaz nem rég ...12 hetes terhes volt ...de ő észre sem vette !:D
Vannak csodák ..és ez az Úr akarata !
Beababa, neked is gratulálok ;-) De jó, hogy sikerült nektek, nekünk még olyan bizonytalan az egész, hogy sikerül-e spontán, mi lesz még inszem vagy lombik? Már annak is örülnék, ha legalább elkezdhetnénk az inszemet vagy a lombikot, mert ez a bizonytalanság megőrjít, persze gondolom ott is van egy kis bizonytalanság, hogy sikerült-e vagy nem, de ott legalább beavatkoznak, és van rásegítés a beültetés után is, de ha próbálkozik az ember, azt se tudja, jó időben történik-e az együttlét, megtermékenyül-e, beágyazódik-e.
Bea, szívesen vennék egy kis segítséget az inszemet illetően, hogyan zajlik, és mi előzi meg. Nekem hátravan májusban az IR kontroll,+férjem megy spermavizsgálatra, aztán ha esetleg kizárják a férfimeddőséget, akkor megyek majd átjárhatóságira, és ezekkel a papírokkal irány a meddőségi, mert ha a férjem spermáival van valami, lehet, hogy rögtön lombikot fognak javasolni. Most még nem szeretnék menni május-júniusban, mert vizsgaidőszakom lesz, 11 tantárgy :-S Az az izgalom elég, nem kell még pluszban, utána lazítani szeretnék, majd augusztus-szeptember környékén lépünk. De én már inkább arra készülök, hogy majd orvosi segítség fog kelleni, én már a próbálkozásokkal is úgy vagyok, hogy sok reményt nem fűzök hozzá. Végülis nem nagy gond, hogy hőmérőzöm, meg tesztelek, mert legalább tudom magammal vinni a meddőségibe, erre jó. A mostani ciklusomat illetően úgy vagyok, hogy csak élvezem az együttléteket a férjemmel, úgyse fog összejönni szerintem, tehát már nem is idegeskedem, bizakodom, hogy majd segítenek inszemmel vagy lombikkal. Arra csak alkalmas leszek...