Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Igen Erikasz, megmondtad előre, és így is lett, stagnálás, ovuteszt még nega.
Meliko, pozitívan, hallgass Erikaszra ;-) Erikasz te ebben is olyan pozitív vagy, és nagyon jól teszed, nálad is minden rendben, petefészkek működnek, van ovud :) És sosem törsz össze, amikor megjön, hanem bizakodva tekintesz előre.
Meliko78
2019-04-11 10:34:47
Igen tudom és nekem is van sok ismerősöm aki így eset teherben azért is mondjak a dokik hogy védekezni kell ha nem akarsz babát meg ilyen stádiumba is ! Mert könnyen meg lepődik az ember
Maryanne
2019-04-11 10:32:03
Meliko, az a 4% is esély, nekem van olyan ismerősöm, akinek azt mondták korai menopauzaja van, és nem lehet gyereke, és láss csodát rá pár hónapjára teherbe esett, és csodaszép kislánya született. Ők már elindították az örökbefogadási procedúrát, alig akarta elhinni, hogy tényleg teherbe esett. Ebből csak azt akarom kihozni, hogy még ha minimális esély is van, addig nem szabad feladni.
Andi, ez nagyon kedves gondolat volt tőled, nekem is fontos ez a csoport, lélekápolás. :)
Meliko78
2019-04-11 10:27:53
Erikasz nekem a tünetek már töltöm a fiam halála után kezdtek de én ra fogtam hogy azért vagyok ingerült azért nem alszom jól azért izzadók éjszaka . Annak másfél éve ez az idő alatt 2 szer voltam terhes tehát tudom minden lehetséges még nem siratom el a babát hiszen még műkődnek a petefeszkeim ez a vervetelbol ki is derült most 2 vitamin is arra szolgál hogy egészséges petesejt jöjjön létre úgyhogy bizakodó vagyok 2 naponta együtt vagyunk úgyhogy a fetetel adót és az isten el dönti
erikasz
2019-04-11 10:22:07
Meliko :Ne foglalkoztasson a menapauza engem sem foglalkoztat ...terhes leszel és kész ...mit gondolsz, én nem abban vagyok !:)
Ezért jó nem is tudni !
..bebeszéljük az agynak ami még működhetne ,de mi befolyásolni tudjuk !:D
erikasz
2019-04-11 10:12:03
Andi198729 :Köszönöm drága vagy ....én máskülömben az is írtam neked ma stagnálni fogsz ...pedig a görbéd nem is láttam még ...most jön az ovu mindjárt !:D
És igaz !:D
Meliko78
2019-04-11 10:11:49
Andi tudjuk már hogy mi a gond korai menopauza és ez az alapot nem vissza fordítható 4 szazalekom van teherbe esni ! De egyébként nalam már csak a petesejt donacio jön szoba . Nem stimulahatosk a petefeszkeim
Andi198729
2019-04-11 10:05:51
Meliko, ez a legutóbbi görbe gyönyörű :) a luteális hossz is megfelelő, és nagyon jól látszik az ovu rajta :) Hogy mi lehet most? Ha a menzesz sem jön meg, és továbbra sem tapasztalsz ovut, akkor szerintem érdemes lenne elmenni dokihoz, hogy kiderüljön mi a gond.
erikasz
2019-04-11 10:04:23
Meliko :Hát ezt mondom ...nincs emelkedett mint a másik kettőn !
Itt mindkettőn látszik az ovuláció az esőn korai ovu látszódik !
Meliko, pozitívan, hallgass Erikaszra ;-) Erikasz te ebben is olyan pozitív vagy, és nagyon jól teszed, nálad is minden rendben, petefészkek működnek, van ovud :) És sosem törsz össze, amikor megjön, hanem bizakodva tekintesz előre.