Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Köszi Lion, akkor megnyugodtam, hogy ovu még csak most lesz, folytatom tovább a tesztelést. Végülis napról napra jobban kivehető a tesztcsík, persze halványabb mint a kontroll eddig. Te most pajzsmirigy gyógyszert szedsz, a pajzsmiriggyel is probléma van, lehet hogy az bezavarhat.
Jól írja Maryanne, hogy Erikasz te vagy mindannyiunk tyúkanyója :) Mindenkinek segítesz, ellátsz minket jó tanácsokkal, megnyugtatsz minket :) Olyan jó, hogy tapasztalatokat tudunk megosztani egymással, tudunk segíteni egymásnak, örülök, hogy a csapat tagja lehetek :) Néha elgondolkodom azon, hogy olyan jó lenne személyesen megismerni titeket, de tudom, hogy ez nehezen kivitelezhető hisz mindenki máshol él, más megye, város, vidék, de biztos vagyok benne, hogy élőben is mindenki olyan jófej, mint amilyenek az oldalon vagytok :) Ha újra sikerülne a baba, akkor újra regisztrálnék a Facebookra, anno csináltunk egy anyák leszünk oldalt, jó ötlet lenne majd ilyet létrehozni, bízva abban, hogy mindenki a csoport tagja lesz, hogy mindannyian babát várunk majd :)
Meliko78
2019-04-11 09:50:42
Nekem eddig nagyon szép görbéim voltak most csak meg lepődtem ez volt a második bőrében
erikasz
2019-04-11 09:49:38
Milekó : Értem én ..mit mondasz !:D
De hogy vetetel le vért 21 napit .. ha még nem volt ovu és még nem vagy ovu után ...hiába kéri !
Ezt tudatni kell vele....nem vagy te időzitett bomba ...már mást nem tudok írni !
erikasz
2019-04-11 09:45:43
Itt az emult
erikasz
2019-04-11 09:44:52
Mileko :Nekem is 23 .25 ciklusaim voltak ..de az változik ...mert nem mindegy mikor van ovuláció ..az attól függ a hosszúság !:)
Nézd az egyik ciklust ..milyen különbség van !
Meliko78
2019-04-11 09:41:00
Tudom hogy felesleges de kéri az endrokinologus azért megyek
erikasz
2019-04-11 09:39:08
Meliko78 :Amit éreztél az este most lesz ovu ...lehet késő ..de az kiszámithatatlan ..nekem is ilyen hosszú volt a ciklusom késői ovu-val 49 napos!
Hiába mész vérvételre ..felesleges !:(
Neharadudj rám... én csak segiteni akarok !:(
Meliko78
2019-04-11 09:32:43
Erikasz én már semmit nem tudok ennyire bizonytalan soha nem voltam na de meg látjuk hogy ebből mi lesz