Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
mistimi
2019-04-10 07:57:18

Sajnálom erikasz, bár mivel zuhant tegnap a hőd, én nem igazán lepődtem meg, mert nekem is bármennyire is szépek voltak a görbéim zuhanás után másnap mindig megjött.
Jozsa85. Szerintem jó h inszemetek is lesz nem egyből lombik, az kevésbé megterhelő és ha tényleg minden értéketek ok, akkor lehet h ennyi is elég lesz és megfogan a babátok.
Én ma így. Vegre beállt az alaphőm, már ovutesztelek, de még negatív.
Ha most egyből összejönne valami isteni csoda folytán akkor karácsonyi baba lenne.❤️
Maryanne
2019-04-10 07:46:25

sajnálom Erikasz, pedig olyan biztató volt a görbéd.. :(
ineeeez
2019-04-10 06:52:49

nagyon sajnálom erikasz! :-(
erikasz
2019-04-10 06:47:15

Jó reggelt !
Sajnos reggelre megjött ...észre sem vettem ...megmértem a hőm indultam a vécére és csak néztem !:(
Semmit nem éreztem ...írtam is nektek, ilyen még csak második alkalommal volt mióta itt vagyok veletek !
Mindig görcsölök .puffadok,derék ,hát ,hasfájás és ingerült szoktam lenni ...de most semmi ....nagyon csodálkozok ezen ...most szakad le a mellem azt nagyon érzem !
Sajnos nem sikerült teherbe esnem ...Isten akarata !
De a görbémnek nagyon örülök gyönyörű lett... ilyen szép még sohasem volt !:)
Majd legközelebb !
....hátha a hormonjaim most jöttek helyre a cukor gyógyszertől ,vitaminoktól !:D
Nagyon nyugodt és kiegyensúlyozottnak érzem magam ...pedig szalad az idő 50. éves leszek nem sokára !:D
De, azt megtanultam az idegeskedés soha.... de soha... nem vezet semmi jóra ...azzal nem lesz hamarabb.. csak ártok magamnak !:)

Angyal : A cinket én is iszom pezsgő tablettába ...neked is ajánlom !:)

Többiek hogy álltok ?
zsuzsi09
2019-04-09 19:57:19

erikasz - köszönöm a biztatást, igen szedem a B6 vitamint is + D + C ahogy leirtad becsülettel betartom :) és a cinken is gondolkodom, ma a párom már meg is vette, csak még nem vettem be
kivánom neked is erikasz a pozitiv tesztet
erikasz
2019-04-09 19:50:54

zsuzsi09 :De szép a görbéd ...még a kezdet is gyönyörű ...!:D
Ugy szeded a vitaminokat ahogy írtam ...hát nagyon látszik a görbéden ...már ovu közeleg mindjárt stagnálás a két leesés után !:)
B vitamint is szeded ?
Az a peteérést elősegíti ..jó minőségű tojcsi lesz ...ami életben tartja hosszú ideig a katonákat ...ez a lényeg csajszi !:)
Ez a ciklus szerencsét adjon neked a jó Isten áldjon meg a csodával !:D
erikasz
2019-04-09 19:40:31

Edit90 :Mit is írtál ...himlő ?
Tedd a maszkot fel ahová mész ...ha 0 az ellenanyag a szervezetedben !
De ...vigyázz rád az Úr ...ne idegeskedj !
Te nem voltál himlős .... ez hogy lehet ?
Én bárány ,rózsa himlős és múszos is voltam ..olyan volt a nyakam mint a fejem !:D
Gyerekeim mind a három át estek rajta én összedugtam őket , hogy nehogy felnőtt korban legyenek !
zsuzsi09
2019-04-09 19:33:36

sziasztok

Edit - én sem voltam még bárányhimlős és ha azt hallom, hogy valahol felüti fejét a közelemben pánikba esem, teljesen átérzem a helyzetet :/

Jozsa - örülök, hogy rendben vagytok és nincs nagyobb baj, mi is csütörtökre várjuk a spermavizsgálat eredményét az immunológiai eredmény meg csak május 2 -án lesz meg
én ebben a hónapban nagyon rákattantam a vitaminokra, ahogy erikasz is irta és javasolta, úgy érzem már csak nagyon kevés hiányzik a sikerhez, kitartást mindenkinek

igy állok:
erikasz
2019-04-09 19:30:46

Angyal :Nagyon is megértelek ....a te személyiséged hasonló az enyémhez ....!
De már minden rendben köztetek ?

Maryanne
2019-04-09 17:54:23

Jozsa, ezek szuper hírek! :)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!