Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Milekó :A vitamin hogy kavar be ...az csak jót tesz a peteérésnek mindennek !:D
Lehet rosszul aludtál ,de attól a hőnek magasnak kellene lennie ...mivel nem hűl le !
Meliko78
2019-04-11 09:23:24
Ha be írom akkor így néz ki
Meliko78
2019-04-11 09:20:11
Sziasztok! nagyon rosszul aludtam ! mertem csak nem írtam be mert megint 36,0 mértem! Fel is fűggesztem a mérést mert szerintem a vitaminok be kavartak szombaton megyek progeszteront nézetni mert az lesz a 21 ciklus nap ott elválik hogy volt-e Ovum. A tegnap annyira fajt /feszített a bal petefészkét hogy lépni is alig tudtam ma már nem fáj de az tutit ilyent soha nem éreztem
erikasz
2019-04-11 09:20:06
Lion :Emlékszem erre a görbédre... itt nem emelkedett a progid szerintem a gyógyszer miatt volt ...vagy rosszul emlékszem.. ekkor abba hagytad !
Lion86
2019-04-11 09:13:06
Andi, a vizeletben csak pár órával később jelenik meg, úgyhogy olyan sokat nem tévedhet a teszt (napokat biztos nem). A tojásfehérjeszerű nyák nekem néha már 5 nappal ovu előtt is van, valószínű, hogy korábban sem 14 napos volt a luteálisod, mert már ovu előtt napokkal van általában a nyúlós nyák, csak ha pont akkor voltatok együtt, akkor utána már nem feltétlenül lehet észrevenni, ha még napokig van.
erikasz
2019-04-11 09:13:02
Maryanne :Köszönöm ....gondoltam hogy jó értelembe !:D
Örülök ..ha jól érzed magad ...sokat pihenj az nagyon fontos most !
erikasz
2019-04-11 09:10:33
Lion :Köszönöm !:D
Hát most már én sem tudom ,hány nap a lutelárisom ..mióta a vitaminokat szedem és a cukor gyógyszert.. meg hosszabbította volna a lutelárt ...hát ki tudja !:)
Te olyan tapasztalattal bírsz ... hogy működik rendesen a szervezeted a hő alapján ...nem féltelek ...fogod te tudni, mi jó neked, melyik gyógyszerrel működik rendesen..... vagy nem is kell !
Megérzésed alapján dönts !
De én ugy látom itt beindult valami ....felment és fokozatosan csökken és emelkedik most stagnál !:D
Holnap kíváncsi vagyok rá ..mert emelkednie kéne !
Maryanne
2019-04-11 09:08:12
Erikasz, köszi, jól vagyok :) Esténként nagyon álmos vagyok, és úgy alszom mint a bunda, pedig túl sok mindent nem csinálok napközben. Bár ezt okozhatja a progeszteron is.
Te vagy itt mindannyiunk "tyúkanyója", és ezt abszolút jó értelemben gondolom :)
Andi198729
2019-04-11 09:05:09
Józsa, melyik napon volt pozi az ovuteszted? Én mindhárom teszten halványabbnak látom a tesztcsíkot, akkor számítana pozitívnak, ha ugyanolyan erős vagy erősebb a tesztcsík. Bár lehet, hogy a kép nem úgy adja vissza, mint élőben. Hanyas erősségű, mert nem biztos, hogy megfelelőt használsz, nekem anno a teherbeesésnél 20-as erősségű volt, de most a 30-as normál a megfelelő.
Mistimi, szerintem tegnap volt pozi a teszted, az, hogy ma még nem totál negatív, jelentheti azt, hogy az lh csúcs nem hirtelen esik vissza, hanem lassabban, tesztelj még ma este, és holnap is.
Nekem eszembe jutott, hogy biztos az, hogy az ovuteszt megfelelő időben mutatja az ovut? Nem igazán vagyok meggyőződve róla, majd most kiderül. A 9. napon volt a tojcsis nyákom, és azt tudom, ha az megjelent, onnantól mindig a 14. napra jött meg, lehet hogy legutóbb sem a 14. ciklusnapomon volt az ovu, hanem előbb, és ezért jött meg a 24.napra, én meg aggódtam, hogy rövid a luteálisom. Hát nem tudom... Anno mondjuk jól mutatta, mikor teherbe estem, és amikor voltam peteérés figyelőn, csodálkoztam, hogy negatívak a tesztek, és a 13. napon volt ott a domináns tüsző, a doki mondta, hogy a 17. v. 18. nap fog megrepedni, és tényleg, a 16. napon volt pozi az ovutesztem+ esett a hő, másnapra meg felment, szóval tényleg akkor zajlott. De nem biztos, hogy minden esetben jól mutatja, olvastam olyat is, hogy a vizeletben később jelenik meg. A görbém most stagnál, tegnap is 36,3 és ma is. Kíváncsi vagyok az ovutesztre, eddig negatívak voltak. Lövök majd egyet, most már végigcsinálom ezt a ciklust kíváncsiságból, de ha tényleg a 24. napra fog megjönni, akkor világos lesz, hogy a 9. nap volt ovum, ahogy a nyák mutatta, és akkor le fogok állni a hőmérőzéssel, és ovutesztezéssel, helyette azt fogom követni, hogy a 8. ciklusnaptól 2 naponta együttlét, és egyszer csak elcsípjük az ovut.
Edit, szerintem nincs félnivalód, ne aggodalmaskodj ennyit, miért lennél himlős? Azért félsz tőle most, mert kijött a véreredményben, hogy még nem voltál? Az nem jelenti azt, hogy majd pont most leszel, meg hogy leszel egyáltalán. Anno terhesen mondjuk én is aggódtam picit, mert nem voltam előtte toxoplazmás, kerültem is a macska ürüléket, és nem igazán fogdostam a macskákat, és kesztyűben vágtam a húst, és mostam a zöldségeket. Erre ügyeltem. De ne engedd, hogy ez a félelem árnyékolja be a mindennapjaidat, szerintem adasd be a bárányhimlő elleni oltást, ajánlott is gyermeket tervező nőnek, aki még nem esett át rajta, és akkor megnyugszol :)
Lion86
2019-04-11 08:59:41
Bár volt egy ilyen ronda görbém is, mikor ovu után vacakolt a hőm, hát ki tudja... Ha megjön majd, akkor kiderül.
Az ilyen volt
Lehet rosszul aludtál ,de attól a hőnek magasnak kellene lennie ...mivel nem hűl le !