Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Meliko78
2019-04-10 16:35:43

Bea ez változó nekem meg jött mellete is ha nem voltam terhes de otthoni teszt már mutat eredményt ha sikerült ! Csinálj egyet megy a druk
Jozsa85
2019-04-10 15:46:46

Nézzétek:

Átirtam a 9. napot 36,3rol 36,4-re és milyen csinoska lett igy a görbém.Ha egy kicsit tovább szopogatom tuti feljebb ment volna 1 tizedet.
Igy hagyom!Sokkal jobban tetszik mert egyenletesebb...Ennyi csalás belefér.Jobb a kedvem is tőle :)
mistimi
2019-04-10 14:21:38

Ja azt még elfelejtettem h 20-as az ovuteszt.
Igen a lelkem mèlyèn fiút szeretnék, meg hàt mindenki a családban, mert eddig mindenhol csak làbyok vannak.

Itt egy érdekes cikk, nem tudom h szoktatok-e bezzeganyát olvasni, de pont arról ír egy most már kismama h mi mindent tettek meg a babáért...hátha hasznos valakinrk itt is
http://bezzeganya.reblog.hu/ennyi-mindent-tettem-mar-hogy-osszejojjon-a-baba
Andi198729
2019-04-10 14:15:44

Erikasz, bizony, nagyon megszenvedtem akkor ezzel a betegséggel, 8 éves voltam akkor, iszonyat magas volt a lázam, és nagyon kínzott az a gyulladt szürkésfehér álhártya, ami a torkomon, és a gégémen volt. :-S Mikor ezt meséltem bent a munkahelyen, mindenki elborzad, hogy átestem ezen a betegségen, mindenki mondja, hogy de hát arra adnak védőoltást, megkaptam én is, csak nem hatott, immunis voltam és így alakult ki a védettség, hogy kigyógyultam belőle. Természetesen ha elkapok valami megfázást, rögtön garatgyulladás van belőle, és amikor sokat cigiztem, persze hogy a torkomat birizgálta elsőként, tehát érzékeny a torkom azóta is..
Méregetek, egyelőre még alaphőn vagyok, ovuteszt napról napra egyre jobban kivehető a 2.csík, de még negatív. Csak nem tudom hova tenni azt a tegnapi tojcsis nyákot, nem hagy nyugodni! Mindenesetre rádolgoztunk tegnap ;-) Ma sztem kihagyjuk, egy kis pihi :)
mistimi, 2. babának fiút szeretnétek? Czeiczel praktikájával sikerülhet, mert tényleg van benne valami, mi akkor voltunk együtt, amikor reggel (14. ciklusnapon) pozi volt a teszt, akkor késő este, másnap a 15. ciklusnapon már negatív, tehát akkor zajlott az ovu, és kisfiunk fogant, anno az Uh is megállapította, hogy ő valóban akkor fogant, a 15. napon :) Nagyon örülnék, ha másodszorra is fiunk foganna, bár úgy vagyok vele, hogy teljesen mindegy, csak egészségben megszülessen végre. Csak hát érzem a fiam hiányát... És beszélgettem kolléganőkkel, nekik is bevált ez a praktika, egyiknek így lett elsőre fia (ovukor voltak együtt) , másodszorra lánya (ovu előtt voltak együtt) a görbém, egyelőre változatlan, a sok tizedes szám miatt elég csúnyának tűnik de ez alaphő, 0,1 tizedes váltakozással.
erikasz
2019-04-10 13:49:42

mistimi :Boldog névnapot kívánok a férjednek !:D
erikasz
2019-04-10 13:48:39

mistimi :Biztos hogy te vagy a legszebb ajándék számára ....biztos vagyok benne !:D
Próbáld meg úgy ütemezni az együttléteket lehet bejön !:D
mistimi
2019-04-10 13:19:33

Úgyis ma van a férjem névnapja, szóval akkor én leszek az ajándék.
A Grétis ovuteszteknél az első napi az a kissé szakad tetejű bal oldali az volt vasárnap(akkor is együtt voltunk) 2. Teszt hétfő (akkor nem) 3. Kedd (sztem a legpozitívabb, akkor együtt( 4. Csütörtök (akkor is) 5. Péntek (akkor nem)
erikasz
2019-04-10 12:52:27

Jozsa85 :Hogy hogy semmi hát stagnálsz ..holnap meg húzol felfelé ?
Sajnálom a férjed !:(
Az enyém meg belerúgott az ágy végébe ...a két láb úja bedagadt és véraláfutásos !
Hogy mi lesz még... nem tudom... remélem semmi !
Egyszer én sántulok le ...egyszer ő !:D
erikasz
2019-04-10 12:42:45

Most jöttem a dokitól ...táppénznek vége ..holnaptól munka !
Még betelefonálok, lehet szabira küldenek ...az sincs kizárva !
Köszönöm mindenkinek ...sajnos ez van.. ezt kell elfogadni ...mit is tehetnék !

mistimi :Ez erős pozitív !:D
Munkára fel... dolgozzatok azon a fiún!:D

Meliko78 :Ez beindult rendesen !:D
Mondtam én ..0,3 tized nagyon jó !:)

Andi :Az nagyon csúnya betegség .....
Istennek hála.. hogy élsz !
A te görbéd ?
Vagy ... nem mérsz most ?
Jozsa85
2019-04-10 12:42:17

Sziasztok!
Tegnapi eros ovuteszt miatt meg voltam gyozodve hogy ejjel lesz ovum es hat sehol semmi..De mondjuk idoben vagyok.Szegeny ferjemen eroszakot tettem, pedig pont beleesett egy megfazasba.Te tegnap meg az a pont volt ahol tudott teljesiteni.Ma mar olyan beteg hogy nincs eselyem.
A nap hire: Sikerult idopontot kerni majus 2.re atjarhatosagi vizsire.Raadasul ismeros megcsinalha es csak a kellekeket kell kifizetnem!!

Vannak meg csodak..

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!