Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sziasztok!Van köztetek olyan,aki inszemet csinált mostanság,vagy utrogestant szedett?Ha igen mik a tapasztalatok?Kėslelteti a mensit,esetleg igaz,hogy akár terhes vagy,akár nem nem fog megjönni,míg abba nem hagyom a szedėsėt??Inszem után vagyok 19.nappal,csináltam hcg-t ės progit vėrből de nincs eredmėny mėg,viszont a mensinek sincs semmi jele!Ez a várakozás borzasztò!Ha van valakinek tapasztalata,kėrem szėpen írjon!!!!!!
Andi198729
2019-04-10 11:51:53
mistimi, én a mostani tesztet illetően a bal oldalit pozinak látom, szerintem ma nyugodtan próbálkozhattok, holnap lőj még egy tesztet, hogy pozi-e, vagy már nega. És ez milyen érzékenységű, normál, vagy magas?
Andi198729
2019-04-10 11:50:02
mistimi, köszönjük, hogy feltetted ide az ovutesztről készült képeket. És honnan nézzük a 3. és 4. napi teszteket, jobbról balra haladva, vagy fordítva? A 3. napi teszt az mindenképp a középső, bárhonnan is nézzük :D A bal oldali elkülönült teszt az 5. napi, ami már teljesen nega? Hányas erősségű ovuteszttel teszteltél? Neked melyik vált be, 20-as, vagy 30-as, vagyis a magas érzékenységű, vagy a normál?
mistimi
2019-04-10 11:41:41
https://kepkuldes.com/image/65oe9g
Ezek mèg anno mikor a Gréti sikerült ovu tesztjeim. Itt a 3. És 4. Ovu tesztes napon voltunk együtt. Én itt a középső 3. At vettem a legpozitívabbnak.
mistimi
2019-04-10 11:36:07
https://kepkuldes.com/image/65gndP
Lőttem ma is lh tesztet, szerintetek is ez pozitív?
Az alsó a mai, felette a tegnapi...
Meglepődtem h szinte totál egyforma a két csík, azt hittem h csak kb péntekre lesz egyforma.
Andi198729
2019-04-10 08:50:39
Sajnálom Erikasz, hogy megjött :( Szép volt a görbéd, és valóban akkor volt ovud, amikorra a gép jelölte másodszor. Lehet, hogy úgy van, ahogy írtad, hogy kezd helyreállni a szervezeted, a gyógyszertől, vitaminoktól.
Most olvastam, hogy írtatok a betegségekről, bárányhimló, rózsahimlő, mumsz. Én is voltam bárányhimlős, és gyerekkoromban diftériás (torokgyík) is, védőoltás ellenére, de ezáltal, hogy elkaptam, és sikeresen kigyógyultam belőle, életre szóló védettség alakult ki, és az ellenanyag elraktározódott a szervezetemben, mondta is az orvos, aki akkor kezelt, hogy ha felütné a fejét ez a szörnyű betegség, ki lehetne vonni a véremből az ellenanyagot.