Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
beababa23
2019-04-11 19:21:47

Andi,az inszemtől ne tarts,nem fáj,inkább az átjárhatòsági az,ami kicsit megvisel,de nem vėszes az sem,ės utánna rengeteget pihenj,nem igaz,hogy azonnal minden mehet tovább utánna!Ha eljutsz inszemig,renėlem azėrt mėgse,akkor mindennėl fontosabb,hogy ne görcsölj,utánna egyėl sokat:gyümölcs,tojás,szegfű teát igyál 3 bögrėvel is egy nap,nyugodt legyėl,ės ok lesz minden!!!!Nagyon szurkolok neked,tudom,nehėz de sikerül!ėn sem hittem,hogy akár elsőre sikerül,ės Istennek hála,mėgis!Ha valamiben segíthetek,írj nyugodtan!!!!:)
beababa23
2019-04-11 19:13:10

Andi,Mistimi,erikasz,nekem mostmár pozi a dėlutáni teszt is,azėrt nagyon remėlem,hogy nem többes terhessėg,egynek is bőven örülünk,most pihi meg kaja amennyi fėr!Iszonyat boldogok vagyunk!:)Ne adjátok fel lányok,mert azok alapján,amit első inszemről meg tünetekről olvastam,ėn is feladtam,de neem szabad,ės ha nem jön össze spontán,ne húzzátok az időt,menjetek kivizsgálásra!Ne találgassatok,mert abba bele lehet zavarodni,most magamrol veszem a pėldát!3 ėvig pròbálkoztunk,hőt mėrtem,stb,aztán kiderült,hogy gond van páromnál,így jutottunk inszemig.Kívánok m8ndenkinek spontán teherbeesėst, ės minden minden jòt!!!!!!!!!
erikasz
2019-04-11 18:20:29

Rengeteg vérzésem van ...még darabos alvadt vér is ...és szurkál a hüvelyembe is mintha tűket szurkálnának felfelé ...nem győzök mosakodni és a vécét járni !:(
Holnap 6 órára dolgoznom kell menni telefonáltak ...remélem csillapodik a vérzésem reggelre !
De hát nem is csodálkozok a hosszú ciklus miatt !
Ilyenkor igy szokott lenni...nagyon sok !:(
erikasz
2019-04-11 17:12:36

Angyal :Hogy állsz ?
Kira :Van már változás ...megemelkedett a nagy zuhanás után ?
erikasz
2019-04-11 17:02:15

mistimi :Megtörtént az ovu az éjjel ...kell idő mig a kisagy felfogja a jeleket és progeszteront termeljen .... ?
Nem megy az olyan könnyen !:D
A szervezet ilyen bonyolult ..de látom a stagnálás egyértelmű ..holnap meg fog ugrani !:D
Nem tudom a teszt mit fog mutatni ,ha csinálsz ,de halványabb lesz tuti !:)

Ezt irtam reggel de nem olvastad kimásoltam !:D
Lion86
2019-04-11 15:31:31

Mistimi, nekem is volt, hogy napokig stagnált ovu előtt.
Mostanában meg ovu előtt 3-5 nappal kezd esni fokozatosan, de úgy látom nagyobb esés nálad is volt. Szerintem ma van ovud :)
Ilyen volt a stagnálós görbe
mistimi
2019-04-11 15:13:50

Köszi Andi!
De nem feladni neked se, lehet hogyha te is bejelentkezel a meddőségi központba, és picit megnyugszol h ha segítséggel is de lesz babátok, akkor jön majd hozzátok is spontán, mint ahogy nálunk Gréti.
Szurkolok!!!
Andi198729
2019-04-11 14:58:52

mistimi, akkor szerintem meg is történt az ovu. Én nem vagyok igazán görbeszakértő, de szerintem lehetséges, hogy stagnál a hő, és esetleg holnap emelkedik meg. Majd holnap elválik. Erikasz erre sokkal biztosabb választ tud adni :) Sztem nem baj ha még ma is együtt vagytok, biztos ami biztos alapon ;-) Na én kíváncsi vagyok, mikor is lesz ovum, de már nem igazán érdekel, úgyis előre tudom, hogy akármikor is vagyunk együtt, úgysem sikerül :-S Tehát tökmindegy ovu ide vagy oda, már csak viccből meg kíváncsiságból tesztelek, úgyis készülök inszemre vagy lombikra...
mistimi
2019-04-11 14:45:02

Bea, gratulálok!
Képzeljétek én csináltam ebéd után is ovu tesztet és olyannyira negatív h szinte nem is látszik a 2. Csík.
Most akkor úgy is lehet ovu h nem esik le a hő hanem stagnál?
Totál nem értem h mi van. Legyünk ma még együtt vagy már felesleges ilyenkor?
erikasz
2019-04-11 12:52:43

beababa23 :Már a fogamzástól több mint 14 nap 5 hetes terhes vagy, de lehet több !:D
Mivel a minimum 426 HCG szint ..de én többesterhességre tippelek !:D

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!