Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Maryanne
2019-04-17 20:00:22

Erikasz, igen szedek én minden féle vitamint, igaz most úgy döntöttem a terhes vitamint egy kicsit félreteszem, de a D3, C, Magnézium+B6 folytatom, és a ciklus második felében E vitamint.
Arra például rájöttem, hogy több hónapon át a ciklus második felében a barnázást valószínűleg a D vitamin hiány okozta (ami vérvételből kiderült, hogy nagyon alacsony), elkezdetem nagy dózisban szedni, és meg is szűnt utána.

Ami még érdekes számomra, hogy ma megkérdeztem a dokitól, hogy mi a véleménye, érdemes-e megcsináltatni a natural killer sejtes immunológiai vérvizsgálatot, a két vetélésem, illetve a sikertelen lombik miatt. Azt mondta, hogy sok értelme nincs, mert a legutóbbi kutatások szerint a szervezetben lévő ilyen sejtek (amelyeket ezzel a vérvétellel tudnak vizsgálni), nem egyeznek meg a méhben lévőkkel, vagyis egymástól függetlenül működnek. És ha még ki is derülne, hogy ezekből a sejtekből több van a szervezetben, mint kellene, szteroidos kezeléssel lehetne csökkenteni, ami ugyebár nem túl jó teherbeesés vagy fennálló terhesség szempontjából.
Meliko78
2019-04-17 18:09:33

Me keverd semmivel mert nem szabad és a nyelved alá ted!
Jozsa85
2019-04-17 18:07:07

Aaa..Mirol beszeltek megettem egy fel uveggel!!!!

;D

Nem csak viccelek.De komolyan mehecske ize van sztem.Meg meg mintha csipne is!!Folyik tole a nyalam..Vaaaaa..Rettenet..
Bele rakom mezbe majd vagy vmi.Hat ez kihivas!Megeszem ha bele doglok is!!!
Meliko78
2019-04-17 17:48:20

Mistimi este is lehet csak már 2 órával előtte nem szabad enni
mistimi
2019-04-17 17:38:57

Jozsa, én úgy tudom h reggel kell éhgyomorra nyelv alá tennj és úgy elszopogatni, utána fèl órát nem enni...de igen, bűn rossz
Meliko78
2019-04-17 17:01:16

Hm Józsa készülj fel mert nagyon rossz íze van
Jozsa85
2019-04-17 16:59:53

Vettem pempot!! 50 grammot kezdesnek.Este benyalom.. :)
Meliko78
2019-04-17 15:58:39

Én az első terhesség előtt szedtem a mehpempot mert 13 evet nem lettem terhes pedig soha nem védekeztem ! 28 napig szedtem és a következő hónapban lettem bábás azt vesztettem el a 10 dík héten . Akkor kérdeztem a dokit hogy az segített volna ő erre azt mondta hogy tuti hogy nem de sok mindenre jó hatással van úgyhogy én azóta sem szedtem többe de az biztos hogy nagyon drága volt
Meliko78
2019-04-17 15:35:22

Uhh el írtam 25 napon vagyok
mistimi
2019-04-17 15:32:44

Én a méhpempőt is pont akkor ettem mikor sikerült a Gréti, de nem tudom h mennyiben segített vagy sem.
Most nem eszem, szerintem nem az volt az aduász. Sokkal inkább az inofolic.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!