Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Ja és az ovuteszt (40-es)
https://kepkuldes.com/image/6N0hKm
Lion86
2019-04-18 13:44:21
Sziasztok!
"Rövid" helyzetjelentés: már biztos voltam benne, hogy nem lesz ovum, de lehet hogy tévedtem. Tegnap igazi tojásfehérjeszerű nyákom volt (eddig mindig csak fehér nyúlós volt max., most meg igazi bőséges, bocsi, de úgy lehetne leírni, hogy átlátszó takonyszerű) és az ovuteszt is viszonylag erős volt. Hát gondoltam, ha ez ovu, akkor ezt lekéstük, mert vasárnap voltunk együtt utoljára, és este meg nagyon fáradt volt a férjem, úgyhogy nem is szóltam neki, hogy valószínűleg most lenne alkalmas. Erre mikor már fekszünk alvásra készen (én kicsi szomorúan) sikerült meglepnie :D
Ma reggel erős késszúrásszerű fájdalmak és mensigörcs, na mondom biztos megjön, erre pozitív ovuteszt. Nagyon remélem, hogy meg is repedt az a tüsző. A délelőtti "kínok" alapján gyanítom, hogy igen, de hamarosan kiderül a hőből.
A görbém iszonyú, de talán még lesz belőle valami :D Ez a 13. (másfél év alatt :/), talán szerencsét hoz.
Andi198729
2019-04-18 13:38:57
Angyal, sajnálom, hogy nega lett a tesz :( Ha mész dokihoz, szerintem csináltass UH-t is, hogy rendben van-e minden, akkor megnyugodhatsz.
Angyal88
2019-04-18 12:41:13
Csináltam még egy tesztet az is negatív lett.
Kedden negyek nőgyógyászhoz citológiára és megemlítem a mellfájást.
Stellanna
2019-04-18 11:22:23
Sziasztok!
Számomra elég érdekesen alakul a görbém, 3. hónapja hőmérőzöm.
Erikasz rá tudnál pillantani? A legutóbbi ciklusban a 18. CN volt ovulációm, és számomra szokatlan 31 napos ciklus lett így, az átlag 27-ből. Furcsa, hogy fentmaradt a hőm menzesz alatt. Lehetséges, hogy most ennyivel előbb legyen ovulációm? Az ovu tesztek negatívak (eddig).
mistimi
2019-04-18 10:53:08
Jozsa85: ne félj az àtjárhatóságitól, sőt utána majd jól dolgozzatok rá a babára mert utána elvileg nagyobb az esély h összejön. Szépen át lesznek mosva a petevezetőid, könnyebben helyére talál a pete.
Jozsa85
2019-04-18 10:35:10
Nashua!
Kaptam műanyag kanalat hozzá,be van jelolve rajta a mértékegység.
Éppen az előbb fixáltuk le az átjárhatósági vizsit, május 2-án megyek.Nagy boldogság van! :) Ettől már régen félek és most letudom végre.
Közben próbálok a meddőségibe következő időpontot kérni, pörögjön az is.
Most szárnyakat kaptam.
Meliko78
2019-04-18 10:07:59
Aj lányok olyan hányingerem van ! Remelem nem kaptam el valami vírust
Anett8601
2019-04-18 09:20:42
Nashua: köszönöm.remélem így is van.12,13-án voltunk együtt este.remélem én is,hogy jó volt az időzítés.
Most legyetek együtt férjeddel !:D