Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Jozsa85 :A méhpempőt reggel éhgyomorra kell !:D
De ha neked igy jól esik !:D
Most fog síkerülni ...mert nem is izgat ..hogy mi lesz ...igy kell ezt ..ahogy Isten akarja !
erikasz
2019-04-18 06:53:23
Meliko78 :Örülök hogy minden negatív ....nincs semmi baj !:D
Jozsa85
2019-04-18 06:52:55
Ha most nem sikerul sincs semmi baj.Jovo honapban ugyis kipucoljak ovu elott a petevezetoket.Szoval ott meg nagyobb lesz az eselyem.Addig is pihizek..Estenkent meg kiulok a hintaagyba mehpempot szopogatni ;)
erikasz
2019-04-18 06:47:44
Zsuzsi :Hát ez csodálatos görbe lett !:D
Örülök hogy a szervezeted igy reagál a vitaminokra a ciklusodon is látszik nyugodt kiegyensúlyozott ...a cinkel is kiegészítheted !
Most síkerülnie kell a bébinek .....már csak reménykedjünk!
A C vitamint is szeded ....nagyobb dózisban ,mert az emeli a progiszintet és nyújtja a lutelárt ... a beágyazódást is segíti !
zsuzsi09
2019-04-18 06:26:46
sziasztok
ha minden igaz akkor megtörtént, bizakodom. Együttlétek minden másnap, tegnap este is
erikasz - kérdezted volt -e ilyen görbém, hát ilyen még nem :) folytatom a vitaminkúrát, mától + E vitaminnal kiegészitve és akkor a B6 vitamint kihagyom a luteálisban ahogy irtad
józsa - ne add még fel, amig nem jön meg
erikasz
2019-04-18 06:25:55
Jó reggelt !
Józsa :A DPO 9 napja ilyenkor leszokott esni !
Jó nem mindenkinél ... legtöbb esetben 7.8,9, DPO ,0,3 tized ,holnap megemelkedik hidd el ösztrogén löket neked még nem volt ,ezért most van !
Én ma igy ,mindjárt ovu remélem... tegnap is szurkált a jobb oldalt a petefészkem , méhnyak lent nagyon és kemény ,együttlét reggel !
Jozsa85
2019-04-18 05:51:33
;(
Meliko78
2019-04-17 20:30:06
Meg jött az erdmény minden negatív ! Nagyon örülök mert azt hittem hogy gombás fertőzésem van mert sok a fehér folyásom
Andi198729
2019-04-17 20:07:59
Köszi Józsa, akkor inkább nem iszom. Van peteérésem, úgyhogy inkább nem kavarok be. mistimi írtad, hogy neked pcos-d van, valamint az egyik volt osztálytársamnak is segített hogy babája legyen, de neki is pcos-e volt. Lehet hogy csak erre válik be. Nekem meg terhességet nem hozott, viszont 24 napos ciklust igen, múltkor is túl hamar jött meg, emlékeztek írtam is, elvileg a 13 v. 14. napon volt ovu, és a 24. napon estefelé megjött. Leállok vele, felesleges volt rendelnem, mindegy megmarad. Kipróbáltam, és nem vált be. Méhpempőt viszont újra fogyasztom, anno mikor nekem is sikerült a baba, akkor szintén méhpempőt fogyasztottam. Szerintem nagyban hozzájárul a teherbeeséshez. Palástfű teáról mi a véleményetek? Tegnap is és ma is ittam, ugyebár ovutól ajánlják, hogy segíti a beágyazódást, ha esetleg sikerült a megtermékenyülés, mert sokat agyalok, hogy eddig miért nem sikerült, vagy a megtermékenyüléssel lehet gond, pl. nem megfelelőek a spermák, vagy nem találkoznak, vagy ha ez megtörtént, akkor a beágyazódással? Ezért is szeretném valahogyan megtámogatni. De a nyálkahártyám megfelelő vastagságú, mondta a doki, h. ebbe be tud ágyazódni és meg tud maradni, progi hiányom nincs, sárgatestelégtelenségem nincs, úgyhogy passz.. Hát nem tudom, a cicka után félek a teáktól. Anno a cicka úgy bekavart, 19 napos ciklus, pecsételések, és volt olyan hónap akkor, hogy nem volt ovum, cikkcakk görbe volt, és ez sose volt jellemző, a cicka okozta, 3 hónapig ittam, indokolatlanul, azt csak akkor ajánlják, ha valakinek valami problémája van, arra jó, de ha valami jól működik, ott bajt csinál. Mikor az enterococcus húgyúti fertőzésnél szóba került a cicka, már rosszul voltam, hogy inkább szenvedek a húgycső fájdalommal, véres vizelettel, de én cickát nem vagyok hajlandó inni.
Angyal az jutott eszembe, hogy ha ilyen magas a hőd, azt egy ciszta is okozhatja, persze nem akarlak ijesztgetni, csak írtad, hogy magas a hőd, feszülnek a melleid, mensid is fura volt, a terhességi teszt negatív, teszgtelj még a biztonság kedvéért, és ha továbbra is negatív, szerintem érdemes elmenned dokihoz, hogy megnézzen, hogy megnyugodhass.
Sziszi, veled mi a helyzet? régen írtál már, a babaprojekttel hogy álltok? Remélem nem adtátok fel!
Andi ?