Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Meliko78 :Én a ciklus 19 napjára tenném az ovut mivel rögtön 0,2 tizedes emelkedett volt és azt néztem hogy neked is a 4 DPO leesett a hőd mint Andinak ez szuper és vissza is mászott !:)
erikasz
2019-04-17 14:00:18
Andi :Látod ...vissza mentél 0,2 tized emelkedett ösztrogén löket volt ..holnap még magasabb lesz remélhetőleg !:D
Józsa :Mikor terhes lettem ...mindig a vesém fájt és a derekam tejszerű folyás volt a lutelárisban végig ...de igaz ez is egyén függő ...de a vizeletemmel nem volt semmi baj nem volt gyulladás semmi...én is szaladtam a dokihoz olyan fájdalmam volt !:D
Ha neked is ugy lesz ...akkor gondolhatól rá, hogy sikerült teherbeesned ebben a ciklusban !
erikasz
2019-04-17 13:52:10
Maryanne :Borzasztóan sajnálom !:(
A következő sikerülni fog ....B vitamin komplex szedjed, hogy nyugodt légy !
Vagy szeded a B vitamint ?
Andi198729
2019-04-17 13:36:21
Maryanne, fel a fejjel, minden rendben lesz, a következő sikerülni fog, csak erre koncentrálj! Nem kell sokat várni, következő hónapban belevághattok újból ;-)
Maryanne
2019-04-17 11:34:32
Sziasztok! Voltunk ma a meddőségiben a kontrollon, persze beigazolódott, hogy negatív.... nem sikerült. A doki azért csinált ultrahangot, jó hír a rosszban, hogy minden ok, szépen letisztult a méhem, nem maradt vissza semmi. Mivel vannak fagyasztott embrióink, így csak 1 hónapot kell várni, már a következő menstruációkor jelentkezhetünk a beültetésre, és abban a hónapban meg lehet csinálni. Ott már nincs ilyen hosszú hormonkezelés, csak a beültetéstől progeszterontámogatás, meg talán tüszőrepesztés, hogy ne zavarjon be a folyamatba. Sőt, ezt már TB támogatottan csinálják. Nagy fájdalom ez nekem, hogy nem sikerült, nagyon bíztam benne, de most már arra próbálok koncentrálni, hogy a következő sikerül!!!
Andi198729
2019-04-17 11:29:49
Meliko, nálam szintúgy, azért nem csinál ovu nyomonkövetést, hogy akkor nagyon rágörcsölök, ősszel csinált egyszer, figyeltük a tüszőt, akkor a 13. napon volt domináns tüszőm, és emlékszem, az ovuteszten haloványan kezdődött látszódni a csík. Végigkövettem ovutesszttel is a folyamatot, akkor a 16. nap esett a hő, pozi volt az ovuteszt, másnapra megemelkedett, és már nega volt a teszt. Emlékszem, nagyon ideges voltam akkor, így nem szeretném végigcsinálni ezt folyamatosan. Nekem is azt ajánlotta, hogy menzesz elmúltával 2 naponta együttlét, tesztet, hőmérőzést segítségként használhatom, de nem kifejezetten ajánlotta, mert ezen is idegeskedik az ember.
Józsa, ha felfáztál, és fáj a veséd, ajánlom neked a mezei zsurlófű teát, a kisvirágú füzikét, valamint a tőzegáfonyát, tablettában. Tavaly nekem is volt egy enterococcus húgyúti fertőzésem, és bár kaptam antibiotikumot, mellé ezeket ajánlotta az urológus, és ezeket fogyasztottam.
Meliko78
2019-04-17 10:40:31
Nem voltam a nogyogyszdoki kifejezetten meg tiltotta nekem feleslegesnek tartja! És azt mondta csak nyugtalan lennék .ovu nyom követést sem csinal mert nem akarja hogy ráhörcsöljek. Mondta,hogy kétnaponta szeressük egymást a párommal és annak lesz eredménye. Ma megyek hozza az eredményért mert meg jelent valami fehér folyás és azt el küldte tenyésztére ma lesz eredmény
Andi198729
2019-04-17 10:33:31
mistimi, ez nagyon ígéretes görbe, még feljebb ment a hőd :) Én ma így, a tegnapi 36,6 után ma feljebb ment:
Meliko78
2019-04-17 09:00:37
Sziasztok így állok most
Jozsa85
2019-04-17 08:04:02
Nekem most ilyen fehet tej szeru..Aztan lehet hogy a vesem miatt.Kicsit megfazott.