Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Nashua34
2019-04-18 08:21:34

Anett: ez szuper, akkor tényleg jól mondta a doki, és jól is időzítettetek :)
Jozsa: én szedtem méhpempőt egy hónapig, illetve a párom is. Botrány az íze, egy csepp mézzel viszont teljesen jó, így már lehet szopogatni is. Inkább arra figyelj, h ne fém kanállal szedj belőle, én fogpiszkálót használtam, aztán hogy reggel vagy este, sztem mindegy, csak ne egyél utána. Méhnyálkahártyát vastagít, én ezt vettem észre tőle, baba akkor még nem jött.
Angyal: nagyon furcsa ez a magas hő, meg akkor már miért nem teszi be az ovut? Lehet hogy kevés az előtte lévő hő, be lenne írva a mensi alatti, akkor mást mutatna.
Andi198729
2019-04-18 08:20:51

Szép jó reggelt, én így állok ma, feljebb ment 1 fokkal.
Angyal neked szokott lenni ciszta? de az a jó, hogy nincs problémád vele. Szerintem tesztelj még ;-)
Józsa, ne add fel, bízz benne, bár én sem bizakodom nagyon, az eddigi csalódások után, de lesz ami lesz. Már az is jó, hogy látom, hogy van peteérés, és normális, hő alapján+ ovuteszt alapján.
Anett8601
2019-04-18 08:12:13

Sziasztok!én így állok és a rendszer is beraktam a napot.☺️
Angyal88
2019-04-18 07:55:50

Jó reggelt mindenkinek!

Andi nem hiszem, hogy cisztám lenne azt szoktam mindig érezni és vagyok olyan szerencsés mindig kifakad. A mellfájdalom az ami aggaszt most nagyon mert nem szokott eddig fájni csak ovutól mensi pillanatáig.

Ma 2 órával hamarabb mértem, de megvolt bőven a 6óra alvás
Jozsa85
2019-04-18 07:33:48

Nagyon aranyosak vagytok!
Azt mondtak a mezes boltba, hogy reggel vagy este szedjem nyelv alatt.Nem szabad utana 1 oraig enni.Mezbe bele lehet keverni.Szerintem nem ezen mulik.Meg le is lehet nyelni rogton, csak akkor kevesebb szivodik fel.Ezt mondta a mezes neni.

erikasz
2019-04-18 07:27:40

Megyek a munkába ....szép napot nektek !:D
erikasz
2019-04-18 07:15:55

Jozsa :Látod ....Mistimi-nek is 8 DPO leesés ez temészetes legtöbb görbében ...!

Mistimi :Nagyon szép !:D

Meliko :Stagnálás ... :D
Meliko78
2019-04-18 07:03:56

Jó reggelt ! Ma így
mistimi
2019-04-18 07:01:26

Én ma így, picit lejjebb ment de ma egy órával korábban is mértem
GőVica34
2019-04-18 06:58:54

Jozsa én ugy tufom a méhpempőt reggel éhgyomorra kell megenni. Nyelv alá rakni és hagyni hogy ott oldodjon fel. Egy barátnőm is eszi, és neki ezt mondta akitől vette. Meg neten ks igy olvastuk.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!