Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Stellanna :Szívesen... ezért vagyunk itt segítsünk egymásnak !:)
erikasz
2019-04-19 05:58:51
Jó reggelt !
Én ma igy :)
Edit :Ez gyönyörű !:D
Lion :Olyan boldog vagyok ...tudtam hogy lesz ovu ...gyógyszert szeded ...vagy hogy döntöttél elkezdted ?
Andi198729
2019-04-18 23:01:36
Lion, gyönyörű pozitív az ovuteszted, jó erős :) Itt bizony megtörtént az ovu, vagy meg fog, mert 12-24-36 v. 48 óra múlva reped meg a pozi ovuteszttől. A férjed se véletlenül kívánt meg, érezte, hogy termékeny vagy :)
Edit, ezek mind-mind pozitív jelek, szép magasan van a hőd, rózsaszínes folyás, mensi görcsök... ezek arra utalnak, hogy baba lehet a dologban, úgy örülnék, ha sikerülne ;-) Nekem még kb. van egy hét a nem vártig, de nagyon nem várom, úgy félek, hogy megint a csalódás lesz, hogy váratlanul majd megjön, bár lelkileg fel vagyok rá készülve, egyelőre nem érzek semmit.
Lion86
2019-04-18 21:08:30
Edit, ez "jól hangzik" és a görbéd is nagyon szép, nekem van tippem, hogy mi lehet ez ;) Drukkolok :)
Jozsa85
2019-04-18 18:44:32
Szia Edit!!!
Vajon mi lehet ez???
Stellanna
2019-04-18 17:39:07
Erikasz: Nagyon szépen köszönöm! :*
Edit90
2019-04-18 16:43:34
Sziasztok!
Lion:Hurrá, végre ovu :)
Józsa: :D hajrá a méhpempővel!
Andi: Olyan jó mostanság ilyen pozitív hozzászólásokat olvasni tőled,örülök,ha jobban vagy lelkileg! Szép a görbéd.
Én az inofoliccal azt tapasztaltam,hogy ha van rendes peteérés és ciklus valakinek, akkor inkább árt, mint használ. Nekem volt, mégis javasolta a dokim, szedtem fél évig, napi 2-t, és szépen kitolta +1héttel a ciklust, mást nem csinált, így abbahagytam. Azóta álltam vissza 28 naposra.
Én így húzom a vonalat azóta is, bár tegnap nem mértem, ügyeltem, csak 4 órát sikerült aludni. Mostanság a luteálisban nem szoktam nézegetni a méhszájat, pár ciklust végig vizsgáltam, és azt tapasztaltam, hogy ilyenkor napokig ugyan olyan. Kedden kezdődött, olyan fura mensihez hasonló görcsöket érzek,de nem folyamatosan, és sokkal enyhébben,mint akkor. Este megvizsgáltam a méhszájat, a szokásos fent van, kemény és zárt, de a nyák rózsaszínes pirosas színű volt, mint mensi előtti este (nekem mindig reggelre jön meg). Azóta semmi ilyesmi. Fura... A méhemet olyan nehéznek érzem, nem fáj, csak úgy mindig érzem, hogy van. Valaki tapasztalt már ilyet? Szerintetek mi lehet ez? Mostanság 15 napos a luteálisom, az alapján vasárnap-hétfőre nemvárom.
Jozsa85
2019-04-18 16:38:41
Mistimi.
Nem az a baj sztem hogy nem jut at a vezeteken a pete, a megtapadassal vannak gondok.Max.7 mm vastag a mehnyalkahartyam.
De majd most!!!!Minden okes lesz!
A kolleganom mondta jol: "A jo dolgokra varni kell!!"
erikasz
2019-04-18 16:29:02
Stellanna: Ez bizony az ovuláció volt !:)
A menszi alatti hő neked fokozatosan csökkent napról napra 0,1 tizeddel ez nagyon jó... mert a meszi utáni hő csökkenés meg van igy kell működni a szervezetnek... egészséges !:D
Csökkent menszesz után 0,4 tizedet fokozatosan... utána ért a pete látszik a 36.5 és 36.4 alatt mivel mind két esetben stagnálás van ,0,2 tized esés az ovulációra utal ,hát az emelkedés 36.2 ről 36.6 ra az egyből 0,4 tized sőt másnap megint emelkedett az 0,5 tized szuper magasság ..most vissza esett 36.6 ra holnap ugrani fog ...vagy 0,2 tizedet 36.8 ra !
Az hogy menszi alatt magas a hő ..az a múlt ciklusból vissza maradt hormonok miatt volt ..de szépen leereszkedett fokozatosan és az a lényeg !:)
Lehet már későn LH teszteltél ...írtam nem vagyunk gépek a pete mig meg nem érik addig hiába várjuk az ovulációt ...!
Nálad most ez hamar bekövetkezett !:)
Lion86
2019-04-18 16:27:07
Erikasz, szegény ma hajnali 3-kor kelt és este 7-re ér haza, de tegnap voltunk együtt :) Esetleg majd holnap reggel.