Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
zsuzsi09
2019-04-17 06:27:31

sziasztok
én is beálltam stabilra :) majd csak torténik valami ...
Jozsa85
2019-04-17 05:43:49

Sziasztok!

Stabil vagyok..Hat meg ilyen gorbem nem volt.. :)
Lion86
2019-04-16 21:21:56

Nashua, örülök, hogy már a kis szívét is láttátok dobogni :) A sárgatest miatt ne aggódj, a 12. hét után úgyis a méhlepény termeli a progit, addig meg segít az Utro.
Meliko78
2019-04-16 21:18:44

Sziasztok 2 nap múlva meg kene hogy jöjjön a mestruaciom most azon agyalok mi lesz ha meg jön
Nashua34
2019-04-16 20:05:19

Sziasztok! 11,8 mm a cseppem, láttuk ahogy pumpál a szíve :)Viszont a doki nem látott sárgatestet, úgyhogy a biztonság kedvéért felírt utrogestan-t. Kicsit meg is ijesztett vele, de azt mondta, hogy csak biztosra akar menni.
2 órát csúszott a vizsgálat, hulla vagyok, ráadásul szerinte az utro-tól csak még álmosabb leszek... hát akkor azt hiszem a munkahelyemre is kispárnával fogok járni, már most is alig bírom :)
erikasz
2019-04-16 19:33:58

Andi :Ezért írtam ...igaz... nem vagyunk gépek emberek vagyunk .....nekem mindig máskor van peteérés ...mostanában idősebb vagyok és mindig más hosszúságú a ciklusom ...de ezen én nem csodálkozom !
Nem zavar.... csak mindig legyen ovu az a fontos szerintem ...addig mindig van esély !:D
Andi198729
2019-04-16 19:25:24

mistimi, nekem is a kék napon volt pozi az ovutesztem, meg az első zöld napon csak délelőtt, délután már negatív. Huh, mennyire összhangban működünk :) És ha te a pozi nap éjjelén érezted a szurkálást, valószínű akkor lehetett ovud, tehát csak a pozi tesztet követően, ebben bízom én is, hogy nem a pozi teszt vagyis a hőesés nap reggelén volt, hanem esetleg aznap éjjel, vagy esetleg másnap, mert akkor talán nem késtük le.
Erikasz, köszönöm a biztatást, te mindig meg tudsz nyugtatni ;-) És mindenkit, a jótanácsaiddal, és a tapasztalatoddal ;-) Neked is milyen sokféle görbéd volt már, most nézem, volt olyan is, amelyiken az 5.napon volt ovu, és a mostani, akkor pedig sokkal később.
erikasz
2019-04-16 19:08:42

mistimi :Persze hogy volt peteérésem menszikor éreztem is mindig !
erikasz
2019-04-16 19:05:08

mistimi :2013 .tol .2016 ig vártunk 46 éves voltam most töltöm a 50 évet szeptemberben !
Látod milyen az emberi szervezet világ életemben 21 napos ciklusom volt és 5.6.napos menszi de volt 8 nap is ...és még is csak felépült az a nyálkahártya ha terhes lettem 4 szer is !:D
mistimi
2019-04-16 18:17:16

Nem semmi erikasz h a 69. :( anno aki sajnos nem maradt veletek baba, rá mennyit vártatok?
Egyébként szerinted amiket fel tettèl görbe ott volt peteérésed? Csak annyira furcsa nekem h 16-18 nap elég lenne a szervezetnek h megérleljen egy petét, növesszen elég vastag nyálkahártyát meg a baba be is tudjon ágyazódni...
De persze csak kérdés nem vagyok szakértő, a saját testem is évekbe telt mire kitanultam h mit mivel jelez

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!