Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
ineeeez
2019-04-17 15:28:13

Jozsa85, én meg a párom igen, 28napig 2x1g-ot, és közvetlen azután mentem el az orvoshoz,mert rengeteget késett..de nem is jött meg csak most alakul provera után. De nem hinném,hogy közrejátszott volna bármiben is a méhpempő
Jozsa85
2019-04-17 15:23:13

Mehpempot probalta vki?
mistimi
2019-04-17 15:18:28

Én is iszom december óta, nekem a 48 napos ciklusomból 32 naposat csinàlt, szóval nekem kellett is a rövidítés.
Olyan ez is mint a mekformin vagy a barátcserje. Ki kell tapsztalni, mert ami valakinek csoda az másnak csak bekavar.
Meliko78
2019-04-17 15:12:40

Én már ciklus elejétől szedem ha rövidült volna akkor nekem már meg kellet volna jönni ! 25- 26 naposak a ciklusaim ma vagyok a 35 napon
ineeeez
2019-04-17 15:09:03

Én még csak pár napja iszom az inofolicot, sokhelyen olvastam,hogy hasmenést okoz,hát nekem pl pont az ellentéte :D
de azt nem tudom a ciklusomra milyen hatással lesz, most kezdtem barnázni a provera utáni 2. napon várom,ugye ezt még nem kell menzesznek venni?
mert a clostit a menzesz 2.napjatol kene kezdenem
Meliko78
2019-04-17 15:06:35

Én is iszok infolikot nekem nem csinált semmit szerintem szervezet függő
erikasz
2019-04-17 14:40:12

Csajok ezt ovasátok el ..mi jó mire !

Folsav: egyike a legrégebben ismert anyagnak, amely terhesség alatt védi az örökletes anyagot, a DNS-t (véd a magzati fejlődési zavar , a spina bifidával szemben). Ezért már a terhesség előtt legalább 3 hónappal már célszerű szedni.
A B6 vitamin a javítja a peteérést, a B12 pedig emeli a spermiumszámot.
Cink: mind a hormonális, mind az immunológiai működés szempontjából fontos nyomelem. Hiányában kromoszóma károsodás és immunológiai zavarok léphetnek fel. Mindkét leendő szülőnek célszerű ezért az ételeket cink bevitelével kiegészíteni.
Szelén: nyomelem, antioxidáns hatású és alapvetően fontos a fogantatáshoz, a vetélés megakadályozásához, az autoimmun folyamatok gátlásához. A terhessség alatt a szelén szint általában alacsony és pótlása indokolt. Fontos, hogy a spermium számot és a spermiumok mozgását is javítja.
Esszenciális zsírsavak: főleg a spermiumok képződésére és minőségére kedvező hatásúak (emelik a prostaglandinok mennyiségét)
E vitamin szintén fontos antioxidáns.
C Vitamin antioxidáns kapacitás révén fokozza a spermiumok mozgását, védi a DNS-t az oxidatív stressztől.
L-Arginin: esszenciális aminosav, amely általában a kiegyensúlyozott táplálékban elegendő, de néha szükséges a bevitel növelése. Fontos: akik hajlamosak a herpes fertőzésre (száj és genitális formákra egyaránt) ne vigyenek be ebből az aminosavból, mert ezzel stimulálják a vírusokat és növelik a betegség kiújulásának veszélyét!
L-Karnitin szintén esszenciális aminosav, bevitele a spermiumok mozgási zavarai esetén fontos, ez nem okoz herpes veszélyt.
Jozsa85
2019-04-17 14:24:54

Andi!

Az inofolicot én is ittam, nekem is rövid ciklusokat csinált + tiszta pattanás lettem tőle.
Meddőségi fórumon írják a csajok,hogy hogy a dokik sorra tiltják le őket az Inofolicról mert nagyon kimeríti a petefészkeket.
Akinek egyébként is van peteérése annak felesleges..
Andi198729
2019-04-17 14:15:29

Józsa, azért bízz benne, ne hagyd el a reményt! Bár én is hasonlóan érzek mint te, sok reményt nem fűzök a ciklusokhoz, mert már annyira hozzászoktam, hogy hiába vagyunk együtt, állandóan megjön. Én is fel vagyok készülve lelkileg, hogy menzesz lesz megint. Mindig van pici remény, de már az is kezd kihalni, valahányszor csak megjön. Együtt reménykedünk, és izgulunk, mi lesz a ciklus kimenetele.
Lányok a B vitamin komplex az mire is jó? Lehet, hogy szednem kellene azt is. Én az inofoliccal vagyok tanácstalan, endodoki ajánlotta, főleg merckformin mellé, viszont olvastam róla, hogy lerövidíti a ciklust, lehet hogy nekem is, mert ezelőtt 24-29. közötti volt, most meg január óta 24 naposak a ciklusaim.
Jozsa85
2019-04-17 14:06:58

Erikasz!
Nekem se faj ha pisilek, csak neha szur a vesem.A ceg ahol dolgozok koltozik, ezert ma egy csomo iratrendezot bedobozoltam meg cipekedtunk.
Nem sok remenyt fuzok mar a ciklusokhoz.Keszitem is magam lelkiekben hogy meg fog jonni megint.De legalabb mar tul leszek majusban a nagy vizsgalatomon es utana kezdjuk az inszemet vegre.

Varom ezt a 4 napos pihit.Kicsit megprobalok elszakadni ettol a tematol.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!